Royal 620 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Nie czytam prasy tematycznej. Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 nie jestem oryginalny-kiedyś Mystic Art i Teraz Rock(to pierwsze czasem nawet kupiłem jak gdzieś jechałem dłużej,potem tylko empik,to drugie znajomemu na wykładach podpierdzielałem).I tak jak inni powiem,że poziom im spadł i to ostro.Dlatego teraz mam wszystko za free w necie... Cytuj
Gość tk Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 miał ktos styczność z miesięcznikiem "violence" (albo coś w ten deseń)? cena około 10 zł, na okładce dillinger w środku głównie grind, hardcore, metalcore, crust itd etc. do tego sampler z m.in caphelic carnage, horse the band, job for a cowboy disfear... niestety w folii więc nie było jak przysępić w empiku . Cytuj
Specu 148 Opublikowano 1 lipca 2008 Autor Opublikowano 1 lipca 2008 ohoho w empiku takie coś? ostatnio byłem i znalazłem jedynie 7gates i pedalski mystic art w ktorym byl 2stronnicowy wywiad z "Czesław Śpiewa" Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Nie czytam prasy tematycznej. Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 ohoho w empiku takie coś? ostatnio byłem i znalazłem jedynie 7gates i pedalski mystic art w ktorym byl 2stronnicowy wywiad z "Czesław Śpiewa" skoro mystic wydaje czesława,to chyba nic dziwnego,że lansują swój produkt gdzie się da ;] Cytuj
epl 160 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 czasem The Rolling Stone... ale tylko z uwagi na artykuly niezwiazane z muzyka;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi