Opublikowano 9 kwietnia 200915 l PlayStation - Crash Bandicoot 2 - Dino Crisis 2 - Final Fantasy VIII - Gran Turismo - Medievil - Metal Gear Solid - Rayman - Rayman 2 - Resident Evil 3 - Ridge Racer Type 4 - Silent Hill - Tekken 3 - Tenchu 2 - Toca 2 PlayStation 2 - Burnout 3 Takedown - Devil May Cry - Devil May Cry 3 - Eye Toy Play 3 - Final Fantasy X - Forbidden Siren - God of War - God of War 2 - Gran Turismo 3 - Gran Turismo 4 - Grand Theft Auto: San Andreas - Ico - Jak & Daxter - Jak 2 - Killzone - Manhunt - Metal Gear Solid 2 - Metal Gear Solid 3 - Okami - Onimusha 3 - Onimusha: Dawn of Dreams - Peter Jackson's King Kong - Project Zero 2 - Project Zero 3 - Resident Evil 4 - Shadow of the Colossus - Silent Hill 2 - Spartan: Total Warrior - Tekken 5 - The Warriors - Tenchu 3: Wrath of Heaven PlayStation 3 - Army of Two - Assassin's Creed - Bioshock - Burnout Paradise - Call of Duty 4: Modern Warfare - Far Cry 2 - Grand Theft Auto 4 - Heavenly Sword - Killzone 2 - Medal of Honor: Airborne - Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Ratchet & Clank: Tools of Destruction - Uncharted: Drake's Fortune PlayStation Portable - Grand Theft Auto: Liberty City Stories - Loco Roco - Pro Evolution Soccer 5 - Tekken: Dark Ressurection
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l a tam zaraz fanboy ;] u mnie malutko ;/ z gier na ps3 to na stale w kolekcji zostal narazie tylko mgs4... reszta sobie migruje ;] Edytowane 9 kwietnia 200915 l przez CoATI
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l W białym jest NTSC na Stany, w takim jak Twoja jest NTSC na Japonię. Widać PAL dostał okładkę po wersji JP Edytowane 9 kwietnia 200915 l przez greah
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l trzeba bylo mi nie sprzedawac :D:D:D:D:D nvm bo zbaczamy troche z glownego tematu... greah - dzieki za info.
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Oto moja kolekcja, paru gier brakuje na zdjęciach, gdyż są u znajomych. Póki co nie żałowałem zakupu żadnej z tych gier, a jeszcze wiele pozycji muszę dokupić, zwłaszcza tych na PSX i PS2. Jak patrzyłem na te wszystkie gry, które mam w kolekcji to muszę przyznać, że bardzo miło wspominam te wszystkie chwile z nimi spędzone, stanowią one część mojego dzieciństwa, a następnie młodości i nie zamierzam się ich pozbyć. Będzie miło za parę lat pokazać te zbiory moim dzieciom by zobaczyły w co się grało tych parę lat temu ^_^ PC: Shogo:M.A.D. Sacred Baldurs Gate: Złota edycja Warhammer 40 000:Dawn of War Warhammer 40 000:Dawn of War: Winter Assault Warhammer 40 000:Dawn of War: Dark Crusade Worms Forts Worms 3D Armies of Exigo Armored Fist 3 Prince of Persia: Piaski Czasu Dungeon Siege Full Spectrum Warrior Spellforce+dodatki (Złota kolekcja) Gothic Icewind Dale+dodatki Icewind Dale 2 TES III:Morrowind+ dodatki (złota edycja) Saga Fallout Fahrenheit Fable: Zapomniane opowieści Return to Castle Wolfenstein Unreal Tournament 2004 Unreal Antologia Planescape Torment Heroes of Might and Magic 3: Złota edycja Silent Hill 3 Deus EX Painkiller: Black edition PSX: Final Fantasy VI PS2: God of War God of War 2 Final Fantasy X Final Fantasy XII Kingdom Hearts 2 Okami Valkyrie Profile 2:Silmeria Metal Gear Solid 2:SoL Metal Gear Solid 3:Subsistence Gran Turismo 4 Tekken 5 Soul Calibur 3 Burnout Revange Shadow of the Rome GTA:Vice City Stories Killzone Ratchet & Clank 3 Devil May Cry 3: Special Edition Resident Evil 4 Yakuza Yakuza2 Shin Megami Tensei: Persona 3 Shin Megami Tensei: Persona 4 Project Zero Shadow of the Collosus PSP: Valkyrie Profile: Lenneth Killzone:Liberation Wipeout: Pure Lumines 2 Monster Hunter2: Freedom PS3: Uncharted:Drake's Fortune MGS4 Heavenly Sword Devil May Cry 4 Soul Calibur 4 TES IV:Oblivion GOTY Folklore Valkyria Chronicles
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Oto moje gry: PSX: - Final Fantasy VIII PS2: - Grand Theft Auto 3 - Grand Theft Auto: San Andreas - Manhunt - Metal Gear Solid 3: Snake Eater - God of War 1 - God of War 2 - Silent Hill 2: Director's Cut PS3: - Grand Theft Auto 4 - Metal Gear Solid 4 - Call of Duty 4: Mdern Warfare - Call of Duty: World at War - Resistance: Fall of Man - Burnout Paradise - Siren Blood Curse - Uncharted: Drake's Fortune - Bioshock - Guitar Hero 3: Legends of Rock - LittleBigPlanet - Dead Space - Prince of Persia - Killzone@2 PSN: - Worms HD - Rag DolL Kung Fu - Silent Hill (PSX na PSN) - Burn Zombie Burn! - Noby Noby Boy - Flower - High Velocity Bowling - Linger In Shadows - PixelJunk Eden - PixelJunk Monsters - Wipeout HD - PAIN - LocoRoco Cocoreccho! - Super Stardust HD - Sub-Rub-a-Dub
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l To i ja się pochwalę. (Prawie) wszystko: PC (mały burdel): PS2: PSP (+ Crisis Core dalej): PSX + Japońszczyzna ;> I moja duma ;> Osobiście nie stawiam na ilość lecz jakość (także ze względu na fundusze ). Większość posiadanych przeze mnie gier to pozycje, które darzę mniejszym lub większym sentymentem i raczej nie planuję się pozbywać. Jest też parę pozycji zakupionych okazyjnie (głównie PC) lub z konkretnych serii, które trzymam do kompletu (Star Treki). Teraz tylko uzupełnić zbiór o parę pozycji by się przydało.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Gratuluję niezłej kolekcji, zwłascza tej z SRW ^_^ A ten Crisis Core to jest edycja kolekcjonerska bo widzę, że pudełko dosyć większe od zwykłych wydań. Edytowane 13 kwietnia 200915 l przez Paliodor
Opublikowano 16 maja 200915 l zrobiłem dzisiaj kilka świeżych zdjęć kolekcji Playstation wszystkie hity na pegasusa Pc (ktorych nie zbieram tak naprawde) Edytowane 16 maja 200915 l przez Labtec
Opublikowano 24 maja 200915 l Imponująca kolekcja SRW . Na PS2 i PC widzę również najkonkretniejsze z możliwych gier na te platformy.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Moja kolekcja oryginalnych gier składa się z czterech tytułów. Nie mam konsoli, więc uważam to za dobry wynik.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Nie liczy się ilość, ale jakość i to że jesteś zadowolony z gier, które posiadasz ^_^
Opublikowano 27 czerwca 200915 l No to ja zrobię update pozbyłem się trochę dużo PS2 tytułów (bylo juz prawie 60 w kolekcji) i zostawiłem se tylko te które warto posiadać, jakość nad ilością Konsole o ktore dbam i wszystkie dzialaja jak nowe Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Labtec
Opublikowano 1 lipca 200915 l Już kiedys była dyskusja nt. tego co jest kolekcją a co zbieractwem. Z tego co pamiętam większość przyjęła wersję, że dużo_taśmowo_kupowanych_gier to nie kolekcja tylko dużo_taśmowo_kupowanych_gier. Kilka stron wstecz ktoś rzucił zestawem gier nt. mechów - to jest kolekcja. Tematyczna, zawierająca jakieś unikaty, egzemplarze kolekcjonerskie (sic!) etc.
Opublikowano 2 lipca 200915 l Racja! ale Master GiiT ma duzo dobrych tytulów, ale mogl by sie pozbyc tych slabych i dokupic lepsze
Opublikowano 2 lipca 200915 l Autor ma takie ktore mu sie podobaja proste i logiczne, dla ciebie slabe, dla niego wybitne Edytowane 2 lipca 200915 l przez Yuki