Don_Pedro 5 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 PlayStation - Crash Bandicoot 2 - Dino Crisis 2 - Final Fantasy VIII - Gran Turismo - Medievil - Metal Gear Solid - Rayman - Rayman 2 - Resident Evil 3 - Ridge Racer Type 4 - Silent Hill - Tekken 3 - Tenchu 2 - Toca 2 PlayStation 2 - Burnout 3 Takedown - Devil May Cry - Devil May Cry 3 - Eye Toy Play 3 - Final Fantasy X - Forbidden Siren - God of War - God of War 2 - Gran Turismo 3 - Gran Turismo 4 - Grand Theft Auto: San Andreas - Ico - Jak & Daxter - Jak 2 - Killzone - Manhunt - Metal Gear Solid 2 - Metal Gear Solid 3 - Okami - Onimusha 3 - Onimusha: Dawn of Dreams - Peter Jackson's King Kong - Project Zero 2 - Project Zero 3 - Resident Evil 4 - Shadow of the Colossus - Silent Hill 2 - Spartan: Total Warrior - Tekken 5 - The Warriors - Tenchu 3: Wrath of Heaven PlayStation 3 - Army of Two - Assassin's Creed - Bioshock - Burnout Paradise - Call of Duty 4: Modern Warfare - Far Cry 2 - Grand Theft Auto 4 - Heavenly Sword - Killzone 2 - Medal of Honor: Airborne - Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Ratchet & Clank: Tools of Destruction - Uncharted: Drake's Fortune PlayStation Portable - Grand Theft Auto: Liberty City Stories - Loco Roco - Pro Evolution Soccer 5 - Tekken: Dark Ressurection Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 (edytowane) a tam zaraz fanboy ;] u mnie malutko ;/ z gier na ps3 to na stale w kolekcji zostal narazie tylko mgs4... reszta sobie migruje ;] Edytowane 9 kwietnia 2009 przez CoATI Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Ikaruga w wersji JP - perełka :] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 to jest PAL wydanie. JP chyba jest w bialym pudelku Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 (edytowane) W białym jest NTSC na Stany, w takim jak Twoja jest NTSC na Japonię. Widać PAL dostał okładkę po wersji JP Edytowane 9 kwietnia 2009 przez greah Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Już nie szpanuj tym cudownym MGS3:S CoATI ... ;]. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 trzeba bylo mi nie sprzedawac :D:D:D:D:D nvm bo zbaczamy troche z glownego tematu... greah - dzieki za info. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Oto moja kolekcja, paru gier brakuje na zdjęciach, gdyż są u znajomych. Póki co nie żałowałem zakupu żadnej z tych gier, a jeszcze wiele pozycji muszę dokupić, zwłaszcza tych na PSX i PS2. Jak patrzyłem na te wszystkie gry, które mam w kolekcji to muszę przyznać, że bardzo miło wspominam te wszystkie chwile z nimi spędzone, stanowią one część mojego dzieciństwa, a następnie młodości i nie zamierzam się ich pozbyć. Będzie miło za parę lat pokazać te zbiory moim dzieciom by zobaczyły w co się grało tych parę lat temu ^_^ PC: Shogo:M.A.D. Sacred Baldurs Gate: Złota edycja Warhammer 40 000:Dawn of War Warhammer 40 000:Dawn of War: Winter Assault Warhammer 40 000:Dawn of War: Dark Crusade Worms Forts Worms 3D Armies of Exigo Armored Fist 3 Prince of Persia: Piaski Czasu Dungeon Siege Full Spectrum Warrior Spellforce+dodatki (Złota kolekcja) Gothic Icewind Dale+dodatki Icewind Dale 2 TES III:Morrowind+ dodatki (złota edycja) Saga Fallout Fahrenheit Fable: Zapomniane opowieści Return to Castle Wolfenstein Unreal Tournament 2004 Unreal Antologia Planescape Torment Heroes of Might and Magic 3: Złota edycja Silent Hill 3 Deus EX Painkiller: Black edition PSX: Final Fantasy VI PS2: God of War God of War 2 Final Fantasy X Final Fantasy XII Kingdom Hearts 2 Okami Valkyrie Profile 2:Silmeria Metal Gear Solid 2:SoL Metal Gear Solid 3:Subsistence Gran Turismo 4 Tekken 5 Soul Calibur 3 Burnout Revange Shadow of the Rome GTA:Vice City Stories Killzone Ratchet & Clank 3 Devil May Cry 3: Special Edition Resident Evil 4 Yakuza Yakuza2 Shin Megami Tensei: Persona 3 Shin Megami Tensei: Persona 4 Project Zero Shadow of the Collosus PSP: Valkyrie Profile: Lenneth Killzone:Liberation Wipeout: Pure Lumines 2 Monster Hunter2: Freedom PS3: Uncharted:Drake's Fortune MGS4 Heavenly Sword Devil May Cry 4 Soul Calibur 4 TES IV:Oblivion GOTY Folklore Valkyria Chronicles Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Oto moje gry: PSX: - Final Fantasy VIII PS2: - Grand Theft Auto 3 - Grand Theft Auto: San Andreas - Manhunt - Metal Gear Solid 3: Snake Eater - God of War 1 - God of War 2 - Silent Hill 2: Director's Cut PS3: - Grand Theft Auto 4 - Metal Gear Solid 4 - Call of Duty 4: Mdern Warfare - Call of Duty: World at War - Resistance: Fall of Man - Burnout Paradise - Siren Blood Curse - Uncharted: Drake's Fortune - Bioshock - Guitar Hero 3: Legends of Rock - LittleBigPlanet - Dead Space - Prince of Persia - Killzone@2 PSN: - Worms HD - Rag DolL Kung Fu - Silent Hill (PSX na PSN) - Burn Zombie Burn! - Noby Noby Boy - Flower - High Velocity Bowling - Linger In Shadows - PixelJunk Eden - PixelJunk Monsters - Wipeout HD - PAIN - LocoRoco Cocoreccho! - Super Stardust HD - Sub-Rub-a-Dub Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 To i ja się pochwalę. (Prawie) wszystko: PC (mały burdel): PS2: PSP (+ Crisis Core dalej): PSX + Japońszczyzna ;> I moja duma ;> Osobiście nie stawiam na ilość lecz jakość (także ze względu na fundusze ). Większość posiadanych przeze mnie gier to pozycje, które darzę mniejszym lub większym sentymentem i raczej nie planuję się pozbywać. Jest też parę pozycji zakupionych okazyjnie (głównie PC) lub z konkretnych serii, które trzymam do kompletu (Star Treki). Teraz tylko uzupełnić zbiór o parę pozycji by się przydało. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 (edytowane) Gratuluję niezłej kolekcji, zwłascza tej z SRW ^_^ A ten Crisis Core to jest edycja kolekcjonerska bo widzę, że pudełko dosyć większe od zwykłych wydań. Edytowane 13 kwietnia 2009 przez Paliodor Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 i zoe2 od czekolady za 60zl ;( ładna kolekcja ;] Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) zrobiłem dzisiaj kilka świeżych zdjęć kolekcji Playstation wszystkie hity na pegasusa Pc (ktorych nie zbieram tak naprawde) Edytowane 16 maja 2009 przez Labtec Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Imponująca kolekcja SRW . Na PS2 i PC widzę również najkonkretniejsze z możliwych gier na te platformy. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Moja kolekcja oryginalnych gier składa się z czterech tytułów. Nie mam konsoli, więc uważam to za dobry wynik. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Nie liczy się ilość, ale jakość i to że jesteś zadowolony z gier, które posiadasz ^_^ Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) No to ja zrobię update pozbyłem się trochę dużo PS2 tytułów (bylo juz prawie 60 w kolekcji) i zostawiłem se tylko te które warto posiadać, jakość nad ilością Konsole o ktore dbam i wszystkie dzialaja jak nowe Edytowane 27 czerwca 2009 przez Labtec Cytuj
Kame 20 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Noo, Giit, musisz być dumny z tysięcy wywalonych w błoto <_< Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Nie śmierdź, kolekcja to kolekcja, zawsze na nia kasy pojdzie Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Już kiedys była dyskusja nt. tego co jest kolekcją a co zbieractwem. Z tego co pamiętam większość przyjęła wersję, że dużo_taśmowo_kupowanych_gier to nie kolekcja tylko dużo_taśmowo_kupowanych_gier. Kilka stron wstecz ktoś rzucił zestawem gier nt. mechów - to jest kolekcja. Tematyczna, zawierająca jakieś unikaty, egzemplarze kolekcjonerskie (sic!) etc. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Racja! ale Master GiiT ma duzo dobrych tytulów, ale mogl by sie pozbyc tych slabych i dokupic lepsze Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 2 lipca 2009 Autor Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) ma takie ktore mu sie podobaja proste i logiczne, dla ciebie slabe, dla niego wybitne Edytowane 2 lipca 2009 przez Yuki Cytuj
ashka 219 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Ładnie powiedziane, Yuki. Kolekcja to kolekcja, każdy zbiera co lubi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi