Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

Moja skromna kolekcja:

p1070273r.jpg

p1070272.jpg

Wiem, że nie mam tylu dobrych gier, ale nie posiadam wystarczającej ilości pieniędzy :whistling:. Gier na PS2 nie ma z tego względu, że miałem ich tylko kilka, a to były mroczne czasy srebrnych płytek.

Edytowane przez TheRozi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 312,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

+1

Skromna kolekcja ale masz dobre tytuły zarówno na PS3 jak Xa (GTAIV,RDR,Warriors :wub: ) :thumbsup:

Racja aby zebrać kolekcję gier na PS3 trzeba dysponować workiem pieniędzy bo gry nie kosztują 10zł jak na PS2 :D

Opublikowano

Kolekcja PSP

212hd2s.jpg

Aktualna kolekcja PS3

jsiryu.jpg

Na PS3 było ok. 10 gier więcej ale sprzedałem. Jeszcze mam sporo gier na Xboxa ale nie wypada mi ich pokazywać :no:

Edytowane przez zalef88

Opublikowano

Plus,że nie ma żadnych platynek...ale Xblades? :yucky:

Opublikowano

Plus,że nie ma żadnych platynek...ale Xblades? :yucky:

Unreal'a i X-BLADES kupiłem nówki w folii półtora roku temu po 40zł za sztukę, tak więc się opłacało. Gdyby nie taka cena to bym się nie skusił.

Opublikowano

Gierki na SNESa

sfcn.th.jpg

Może szału nie ma, ale i tak się z nich cieszę :)

Opublikowano

Ping nie ma szału?? skromny jesteś ;) Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej...

W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ??

Edytowane przez PRQc

Opublikowano

Gierki na SNESa

sfcn.th.jpg

Może szału nie ma, ale i tak się z nich cieszę :)

No szału nie ma, ale jest to co ma być, więcej nie trzeba :)

Opublikowano

Update mojej kolekcji :) Już brak większości gier na Xboxa 360. Ostały się jedynie dwie części Mass Effecta ;) Crapów raczej nie mam :P

Kolekcja PS2,Xbox 360 i PSX :)

5400975682_e2845b2182_z.jpg

Kolekcja PS3 ;)

5400379383_607aeb246d_z.jpg

Opublikowano

Za Crasha łapiesz plusa :teehee: Jedna z najlepszych gier w historii. Moja kopia nadal leży w honorowym miejscu :D

Opublikowano

Noo jednego crapa zauważyłem hehe w kolekcji Ps3 ;p.

Konkretna kolekcja, btw a po co trzymasz ME-y dalej na XO?

Bully, Jak-i, MGS 1-3 :thumbsup:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Prawda, mysle ze jak masz pudelkowa wersje ME2 na PS3 to ta z X360 moglbys sprzedac. Jedynka wiadomo - wyjdzie trojka to bedzie cala trylogia, ale w dublowaniu nie widze sensu 2och wersji pudelkowych ;)

Kolekcja naprawde konkretna ;)

Opublikowano

Dzięki :P Co do ME 2 na Xboxa 360...jakoś żal mi ją sprzedawać. Mam mały sentyment do niej,gdyż jest to pierwsza ,a zarazem ostatnia gra w której wbiłem calaka na X-ie ;)

Opublikowano

Tutaj moje gry na PS3 póki co, niebawem dodam fotki z gier na PS2 i GCN:

brakuje tylko UFC 2009 i Force Unleashed, bo pożyczyłem znajomym

p29011111070001.jpg

p29011111110001.jpg

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Ping nie ma szału?? ach ta twoja skromność ;) Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej...

W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ??

Poradniki podchodzące niemal pod 100 stron, fajny gadżet :)

Opublikowano

Ping - fajna kolekcja gier na SNES'a - Trylogia Donkey Kong Country, Mariany, Zelda i wiele innych ciekawych gierek. :)

Polecam Donkey Kong Country Returns na Wii - jest swietny !

Wszystko elegancko oprócz tych platynek Ratcheta i Infamous :teehee:

Co wy sie tak tych platyn czepiacie - przeciez to gra taka sama jak kazda inna tylko w innym wydaniu. Nie jest ani gorsza, poobcinana ani piracka czy cos. <_<

Edytowane przez saptis

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomniało mi się i wrzucam zaległe zdjęcie :P Brakuje Alana.

20110215109.jpg

Opublikowano

Elegancko prezentują się serie gier jak Gearsy,Halo :teehee: Mass Effect, L4D czy Bioshock:thumbsup: :P Ogólnie kolekcja git majonez :D

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Moja skromna kolekcyjka ^_^

dscn1290q.jpg

Opublikowano

Jak dojdzie Gears of War 3, Mass Effect 3, Bioshock: Infinite, Alan Wake 2, Metro 2034 i może kolejne Halo i L4D3 to wtedy będzie kozak zestaw "grzbietów" :P

Szkoda, że nie wszystkie serie mają mniej więcej zachowany układ tekstu na grzbietach jak Gearsy, Halo czy Bioshock.

Albert Wesker: Debeściackie kolekcjonerki, ja nie kupuję bo mi do zwykłych pudełek nie pasują :P Dobra kolekcja na Wii, ale gdzie jest u licha Metroid Other M i New Super Mario Bross Wii :D ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Metroid Other M już leci z UK, natomiast NSMB Wii jest słabe. DKCR bije je na głowę