Opublikowano 25 stycznia 201114 l Moja skromna kolekcja: Wiem, że nie mam tylu dobrych gier, ale nie posiadam wystarczającej ilości pieniędzy . Gier na PS2 nie ma z tego względu, że miałem ich tylko kilka, a to były mroczne czasy srebrnych płytek. Edytowane 25 stycznia 201114 l przez TheRozi
Opublikowano 26 stycznia 201114 l +1 Skromna kolekcja ale masz dobre tytuły zarówno na PS3 jak Xa (GTAIV,RDR,Warriors ) Racja aby zebrać kolekcję gier na PS3 trzeba dysponować workiem pieniędzy bo gry nie kosztują 10zł jak na PS2
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Kolekcja PSP Aktualna kolekcja PS3 Na PS3 było ok. 10 gier więcej ale sprzedałem. Jeszcze mam sporo gier na Xboxa ale nie wypada mi ich pokazywać Edytowane 27 stycznia 201114 l przez zalef88
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Plus,że nie ma żadnych platynek...ale Xblades? Unreal'a i X-BLADES kupiłem nówki w folii półtora roku temu po 40zł za sztukę, tak więc się opłacało. Gdyby nie taka cena to bym się nie skusił.
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Ping nie ma szału?? skromny jesteś Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej... W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ?? Edytowane 10 marca 201114 l przez PRQc
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Gierki na SNESa Może szału nie ma, ale i tak się z nich cieszę No szału nie ma, ale jest to co ma być, więcej nie trzeba
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Update mojej kolekcji Już brak większości gier na Xboxa 360. Ostały się jedynie dwie części Mass Effecta Crapów raczej nie mam Kolekcja PS2,Xbox 360 i PSX Kolekcja PS3
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Za Crasha łapiesz plusa Jedna z najlepszych gier w historii. Moja kopia nadal leży w honorowym miejscu
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Noo jednego crapa zauważyłem hehe w kolekcji Ps3 ;p. Konkretna kolekcja, btw a po co trzymasz ME-y dalej na XO? Bully, Jak-i, MGS 1-3 Edytowane 30 stycznia 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Prawda, mysle ze jak masz pudelkowa wersje ME2 na PS3 to ta z X360 moglbys sprzedac. Jedynka wiadomo - wyjdzie trojka to bedzie cala trylogia, ale w dublowaniu nie widze sensu 2och wersji pudelkowych Kolekcja naprawde konkretna
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Dzięki Co do ME 2 na Xboxa 360...jakoś żal mi ją sprzedawać. Mam mały sentyment do niej,gdyż jest to pierwsza ,a zarazem ostatnia gra w której wbiłem calaka na X-ie
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Tutaj moje gry na PS3 póki co, niebawem dodam fotki z gier na PS2 i GCN: brakuje tylko UFC 2009 i Force Unleashed, bo pożyczyłem znajomym Edytowane 30 stycznia 201114 l przez NEMESIS US
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Ping nie ma szału?? ach ta twoja skromność Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej... W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ?? Poradniki podchodzące niemal pod 100 stron, fajny gadżet
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Ping - fajna kolekcja gier na SNES'a - Trylogia Donkey Kong Country, Mariany, Zelda i wiele innych ciekawych gierek. Polecam Donkey Kong Country Returns na Wii - jest swietny ! Wszystko elegancko oprócz tych platynek Ratcheta i Infamous Co wy sie tak tych platyn czepiacie - przeciez to gra taka sama jak kazda inna tylko w innym wydaniu. Nie jest ani gorsza, poobcinana ani piracka czy cos. <_< Edytowane 31 stycznia 201114 l przez saptis
Opublikowano 15 lutego 201114 l Elegancko prezentują się serie gier jak Gearsy,Halo Mass Effect, L4D czy Bioshock:thumbsup: Ogólnie kolekcja git majonez Edytowane 15 lutego 201114 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 lutego 201114 l Jak dojdzie Gears of War 3, Mass Effect 3, Bioshock: Infinite, Alan Wake 2, Metro 2034 i może kolejne Halo i L4D3 to wtedy będzie kozak zestaw "grzbietów" Szkoda, że nie wszystkie serie mają mniej więcej zachowany układ tekstu na grzbietach jak Gearsy, Halo czy Bioshock. Albert Wesker: Debeściackie kolekcjonerki, ja nie kupuję bo mi do zwykłych pudełek nie pasują Dobra kolekcja na Wii, ale gdzie jest u licha Metroid Other M i New Super Mario Bross Wii ? Edytowane 15 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 15 lutego 201114 l Metroid Other M już leci z UK, natomiast NSMB Wii jest słabe. DKCR bije je na głowę