Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 311,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Miałem około 20 gier na ps3, ale sprzedałem, a do końca tej generacji to kupie maks jeszcze 3 gry ( DD:Dark Arisen, Dark Souls 2 i nowy MGS ;) )

Cyfrowe na ps3 - Demon Souls, SF3rd Strike, Trylogia Alien Breed, Outland, Dead Nation, Wipeout HD Fury, Dungeon Hunter

2013-05-2_nrewehp.jpg

Na karcie pamieci 3DS - Liberation Maiden, Crimson Shroud

2013-05-2_nrewehn.jpg

A na PC standardowo, parę klasyków i nie tylko.

2013-05-2_nrewehq.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

.......................

Edytowane przez Labtec

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Paru jeszcze brakuje, później dopiszę te ~ 30 w cyfrowych wersjach.

EDYTA: Brak - Alan Wake, Conviction, Forza 3, L.A. Noire.

Gry na HDD:

Pokaż ukrytą zawartość

1552lip.jpg

Edytowane przez Square
dodany spoiler

Opublikowano

Trochę gier na Xboksa. Sporo leży po znajomych, muszę w końcu znaleźć czas na ściąganie "długów".

8bmf9rT.jpg
LF3YlOl.jpg
p0AzobE.jpg
vijhTTN.jpg

Opublikowano

Dużo chińskich domków. :P

Opublikowano

@Ping: Sporo tego i w dodatku jakże różnorodnie z tego co na szybko przejrzałem.Wrzucisz też foty ze zbiorami gier na inne platformy? Bo wielce ciekaw jestem cóż tam jeszcze masz fajnego. Plusa dam jak się odnowią :thumbsup:

Opublikowano

Raczej będę wrzucał jedną platformę na rok-półtorej - jestem zbyt leniwy na robienie wszystkiemu fot :). W Xboksowych zbiorach brakuje mi jeszcze wielu gier, które mam wpisane w wishlistę, ale pewnie skończy się na zebraniu fullsetu bo coraz częściej o tym myślę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping: Niezły overkill :) Z "krzaków" to głównie chyba shumpy? Też muszę sobie jakiegoś dziabnąć, jakieś są dostępne u nas w EU. 

PS. Do swojego posta dopisałem jeszcze gry, które mam w cyfrowej dystrybucji na X360/PS3:

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Shmupy/novelki/rpgi/trochę normalnych gier - generalnie wszystko, choć sporo rzeczy nie było wydanych poza Japonią.

Opublikowano

Nie widzę SRW XO :( Minus! :P

Nie no, zdumiewająca kolekcja. I w sumie widząc takie zbiory trochę smuci fakt, że jeszcze trochę i wszystko sprowadzi się do digitala. Niby często taniej i wygodniej, a jednak już nie tak fajnie, co zbiór pudeł na półce - nawet jeśli na dłuższą metę tylko zajmuje on miejsce i zbiera kurz. ;)

Opublikowano

Coś w tym jest. Na piecyki moja wszystkie gry od jakiegoś czasu to tylko digitale. Jedynie na konsolach jeszcze jadę na pudełkach i tak czasem nawet troszkę szkoda, że na PC nie mam więcej pudełkowych wydań ale cenowo digitale mnie akurat zawsze taniej wychodzą więc wybór oczywisty. Jedynie dla takiego Wieśka 3 albo nowego Deus Ex  zrobię wyjątki.

Cytat

Raczej będę wrzucał jedną platformę na rok-półtorej

Cóż, troszkę więc poczekam na foty reszty zbiorów. Na PS2/3 pewnie będzie najwięcej interesujących mnie tematycznie/gatunkowo tytułów.

Opublikowano

Ja na początku generacji (dla mnie ponad 5 lat temu) w ogóle nie uznawałem cyfrowej dystrybucji i gier przeznaczonych tylko do niej, a dzisiaj na X360 mam stosunek gier pudełkowych do cyfrowych 84/ 46, więc sytuacja się zmieniła diametralnie. Wiadomo, gier jak LIMBO czy Trials Evolution siłą rzeczy nie kupię w pudełku, ale do cyfrowych retaili też się częściowo przekonałem - w szczególności kiedy, np. za pudełkowe Dishonored/Far Cry 3 musiałbym zapłacić 120/80zł, a mogę cyfraka mieć w promocji za 50/37zł, to człowiek wiele się nie zastanawia, szczególnie gdy np. są to gry, na które nie mam gigantycznego parcia i nie zbieram całej serii. Batman Arkham Asylum mógłbym mieć teraz za równowartość ~ 25 zł z XBL, ale że jest to dla mnie jedna z najlepszych serii w jakie grałem, to chcę mieć wszystko na półce, nawet jak zapłacę ponad 3x tyle za pudełko :P

Opublikowano

Tu masz rację Don, są takie serie/gry, dla których człowiek nadal kupuje wydania pudełkowe, nawet jeśli zapłaci troszkę więcej. Cieszy potem oczy  widok, zebranej kolekcji z ulubionymi grami.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

@Suavek

SRT w planach. Kiedyś miałem ale odsprzedałem zanim zdążyłem zdobyć jakiekolwiek osiągnięcie :).

A co do e-dystrybucji też robię takie zakupy ale głównie z wygody, takiego stuffu nawet nie wliczam w swoją kolekcję, choć po jakimś czasie zdarza mi się kupować rzeczy z e-distro w pudełkowych wydaniach.

Opublikowano

Don ping gratuluję świetnych kolekcji. W sumie bardzo szkoda ,że tu się udziela niewielu ,ludzi 

Uwielbiam oglądać fotki takich kolekcji jak Wasze,

Edytowane przez Prekor

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę mnie wzięło na wspominki, więc wziąłem się za mały porządek w mojej skromnej kolekcji. Jest w dość kiepskim stanie, ale ostatnio byłem raczej cyfrowymi wersjami zainteresowany. Szkoda, że nie ma czegoś, co by łączyło zaletu obu, tj. wygodę, cenę i mobilność cyfrówek z pięknem i fizycznością pudełek.

FpF9fFt.jpg

z08cdbF.jpg

No i jeszcze Steam, ale to jest tylko wygodne, ładne już nie.

3HT8WAe.png

Cała kolekcja:

Pokaż ukrytą zawartość

Origin ma fajny widok pudełek nawet, ale tylko w swojej aplikacji:

nf4GEZy.png

Są jeszcze cebulowe wersje na dysku PS3, ale nie wiem, czy jest się czym chwalić :P.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dostajesz plusa za jedyne słuszne oldschoolowe Pokemony :)

Opublikowano

Do(pipi)ał screen ze steama xD Leci plus.

Opublikowano
  W dniu 12.10.2013 o 11:09, DonSterydo napisał(a):

Dostajesz plusa za jedyne słuszne oldschoolowe Pokemony :)

Za mangę Dragon Balla widoczną na pierwszym zdjęciu :P

Opublikowano

Raven, z tych gier ze steama nie grałeś przynajmniej w połowę, a te co grałeś, to po godzinke średnio ;P 

Opublikowano

Bo nie chodzi o to by grać, ale by tanio nabyć i mieć argument w walce z konsolowym betonem :)