Suavek 4 815 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 IMO nie ma się jednak co zastanawiać - jeśli interesuje Cię coś więcej niż mariany czy pokemony, a nie chcesz kupować dwóch konsol, to nie ma co inwestować w europejskiego 3DS. Części gier albo się nie doczekamy w ogóle, albo doczekamy się lata po oryginalnej premierze. A gry z NDS odpalisz na każdym 3DS, niezależnie od regionu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Ale to chyba mówisz tylko o SMTIV, bo nie potrafię wymienić innej gry, która też ma takie problemy wydawnicze w Europie. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Problem byl tez z Devil Survivor Overclocked (widoczne u mnie na zdjeciu), po 2 latach w koncu sie pojawilo w EU i to z bugiem uniemozliwajacym granie, dlugo tez musielismy czekac na oficjalna zapowiedz Harvest Moon ktoregos tam w eu, bravely default itd itp... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 No BD w przeciwieństwie do USA dostajemy w tym roku. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 A, pomieszalo mi sie z japonska premiera BD Tak czy inaczej, faktycznie, lekka przesada z ta dostepnoscia gier na 3dsa u nas, jak sie komus nie spieszy to w koncu cos wartego uwagi i tak przeniosa na nasz region, a wszystkie praktycznie hity sa dostepne i u nas (ew beda), ale moze skonczymy offtopic juz? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 guernica, sprzedaj mi pkmn red i blue *_* Za duzy sentyment, czego to ja nie zrobiłem, żeby mieć 151. Ten jeden raz miałem je wszystkie ;p 4 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Mew z glitcha tez, jak mniemam? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Nie miałem siana na lot do Japonii. Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 (edytowane) Zazdroszczę wam tych wspaniałych kolekcji na konsole nintendo. Pluję sobie w brodę, że sprzedałem gamecuba...Mam nadzieję, że aktualne kolekcje gier na xboxa/ps3 też kiedyś będą miały taką wartość i że sprzedaży nie zdominuje dystrybucja cyfrowa. Edytowane 2 listopada 2013 przez Hide999 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Kolekcje Nintendo zawsze na plus - tym bardziej w Polsce ! Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Całość jest na poprzedniej stronie to wrzucam tylko update z tego tygodnia. Mam już właściwie wszystko z ds'a co chciałem najbardziej ograć. W tym roku kupuje już tylko Bravely Default. 3 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Do kompletu brakuje Spectre's Call... p.s. warto kupić Trace Memory/Another Code, jeśli podobał mi się Hotel Dusk? Edytowane 12 listopada 2013 przez Dajzner Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Spectres Call to juz kolejna trylogia, za nią wezmę się później, jak cena dwoch kolejnych czesci z 3ds troche spadnie. Myśle że warto, jeśli lubisz ten gatunek, bo klimat jest inny niż w Hotel Dusk. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 668 Opublikowano 19 listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada 2013 Wszystkich kolekcje mi sie podobają bo maja zawsze coś co bym chciał mieć w mojej hehe, już mogę powiedzieć ze nie posiadam żadnej current-gen konsoli wiec wsadzam mały udpate z wszystkim z last-gen Pegasus, moja pierwsza konsola która dostałem w wieku 5 lat, ma juz z 21 lat i ostatnio jak testowałem to nadal działała (best childhood moment: ta lezka w oczach jak skończyłem Contra po miesiącach grania) NES, bo marzy mi się posiadać oryginalne gry które ograłem na pegasusie oryginalne japońskie Final Fantasy 1-6 na Famicom i Super Famicom (Kupione za czasów kiedy Final Fantasy nie miało równych sobie, RIP SquareSoft) Moja druga konsola, grając w Pegasusa (i jakieś tam gierki na MS-DOS) do 1998 i dostać PSX to naprawdę był wielki przeskok PS2, nic dodać nic ująć, z ta konsola chyba najwięcej czasu spędziłem PS3 które dalej wiernie będzie używane (PS4 dopiero w planach w przyszłym roku) Zamówiłem Roxio HD Capture card, wiec zamierzam jeszcze trochę gier ograć i uchwycic te najlepsze momenty Xbox to chyba najbardziej używane w domu tylko dla Kinect Sports z dziewczyna i dla Forzy jak mi się znudzi GT5 Nintendo, to jak powrót do świata bajek dla mnie, po prostu trzeba od czasu do czasu Na handheldy to mi bardziej odpowiada digital dystrybucja wiec tutaj nigdy nie bedzie wow effektu PC Master Race: Także przeniosłem się na platformę Steam 37 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 O kur.wa, o jezu, o ja (pipi)e XD. Fajnale ze SNESa w oryginale.... Ja pie.rdole. I love you. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jestem zazdrosny, na prawde. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 A weź byś jeszcze ustawił te wszystkie FF do jednego zdjęcia. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 + za NESowe marzenia. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Naprawdę teraz żałuję, że pozbywaliśmy się z rodzinka starych konsol... nawet takiego pegasusa żałuje, i klona atari 2600, i PSP, i GBA... chlip (pipi)a.... Czas znowu chyba zacząć zbierać graty. Edytowane 20 listopada 2013 przez Andreal Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 No, już myslałem, że nesowego carta nie ujrzę w tej kolekcji już. Dobra robota Labtec, a co do FF (SNES) - wygrałeś temat xd Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Genialna kolekcja. Za same FFw boxach na SNESa należy się ogromny plus. Ja tam swoich konsol nie sprzedają bo też i po co? Będę chciał sobie wrócić do jakiegoś tytułu to musiałbym znów szukać i kupować sprzęt, a tak sobie niech leży i służy dopóki może.Fajnie tak po latach odpalić daną maszynkę i znów cieszyć się ogrywając przeróżne tytuły. 1 Cytuj
Kosmos 2 747 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Piękna kolekcja, aż się chce patrzeć na te fotki i wracać do wspomnień Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 (edytowane) No ladny kolekszn Labtec - plus za klasyke w postaci starszych konsol NES i Pegasus ! Edytowane 22 listopada 2013 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi