Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMO nie ma się jednak co zastanawiać - jeśli interesuje Cię coś więcej niż mariany czy pokemony, a nie chcesz kupować dwóch konsol, to nie ma co inwestować w europejskiego 3DS. Części gier albo się nie doczekamy w ogóle, albo doczekamy się lata po oryginalnej premierze.

A gry z NDS odpalisz na każdym 3DS, niezależnie od regionu.

Opublikowano

Ale to chyba mówisz tylko o SMTIV, bo nie potrafię wymienić innej gry, która też ma takie problemy wydawnicze w Europie.

Opublikowano

Problem byl tez z Devil Survivor Overclocked (widoczne u mnie na zdjeciu), po 2 latach w koncu sie pojawilo w EU i to z bugiem uniemozliwajacym granie, dlugo tez musielismy czekac na oficjalna zapowiedz Harvest Moon ktoregos tam w eu, bravely default itd itp...

Opublikowano

A, pomieszalo mi sie z japonska premiera BD ;) Tak czy inaczej, faktycznie, lekka przesada z ta dostepnoscia gier na 3dsa u nas, jak sie komus nie spieszy to w koncu cos wartego uwagi i tak przeniosa na nasz region, a wszystkie praktycznie hity sa dostepne i u nas (ew beda), ale moze skonczymy offtopic juz? ;)

Opublikowano (edytowane)

Zazdroszczę wam tych wspaniałych kolekcji na konsole nintendo. Pluję sobie w brodę, że sprzedałem gamecuba...Mam nadzieję, że aktualne kolekcje gier na xboxa/ps3 też kiedyś będą miały taką wartość i że sprzedaży nie zdominuje dystrybucja cyfrowa.

Edytowane przez Hide999
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całość jest na poprzedniej stronie to wrzucam tylko update z tego tygodnia. Mam już właściwie wszystko z ds'a co chciałem najbardziej ograć.  W tym roku kupuje już tylko Bravely Default.

zupc.jpg

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Do kompletu brakuje  Spectre's Call...

p.s. warto kupić Trace Memory/Another Code, jeśli podobał mi się Hotel Dusk?

Edytowane przez Dajzner
Opublikowano

Spectres Call to juz kolejna trylogia, za nią wezmę się później, jak cena dwoch kolejnych czesci z 3ds troche spadnie.

Myśle że warto, jeśli lubisz ten gatunek, bo klimat jest  inny niż w Hotel Dusk.

Opublikowano

O kur.wa, o jezu, o ja (pipi)e XD.

Fajnale ze SNESa w oryginale....

Ja pie.rdole. I love you.

Opublikowano (edytowane)

Naprawdę teraz żałuję, że pozbywaliśmy się z rodzinka starych konsol... nawet takiego pegasusa żałuje, i klona atari 2600, i PSP, i GBA...

chlip (pipi)a....

Czas znowu chyba zacząć zbierać graty.

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

Genialna kolekcja. Za same  FFw boxach na SNESa należy się ogromny plus.

Ja tam swoich konsol nie sprzedają bo też i po co? Będę chciał sobie wrócić do jakiegoś tytułu to musiałbym znów szukać i kupować sprzęt, a tak sobie niech leży i służy dopóki może.Fajnie tak po latach odpalić daną maszynkę i znów cieszyć się ogrywając przeróżne tytuły.

• Plusik 1