Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

IMO nie ma się jednak co zastanawiać - jeśli interesuje Cię coś więcej niż mariany czy pokemony, a nie chcesz kupować dwóch konsol, to nie ma co inwestować w europejskiego 3DS. Części gier albo się nie doczekamy w ogóle, albo doczekamy się lata po oryginalnej premierze.

A gry z NDS odpalisz na każdym 3DS, niezależnie od regionu.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Ale to chyba mówisz tylko o SMTIV, bo nie potrafię wymienić innej gry, która też ma takie problemy wydawnicze w Europie.

Opublikowano

Problem byl tez z Devil Survivor Overclocked (widoczne u mnie na zdjeciu), po 2 latach w koncu sie pojawilo w EU i to z bugiem uniemozliwajacym granie, dlugo tez musielismy czekac na oficjalna zapowiedz Harvest Moon ktoregos tam w eu, bravely default itd itp...

Opublikowano

No BD w przeciwieństwie do USA dostajemy w tym roku.

Opublikowano

A, pomieszalo mi sie z japonska premiera BD ;) Tak czy inaczej, faktycznie, lekka przesada z ta dostepnoscia gier na 3dsa u nas, jak sie komus nie spieszy to w koncu cos wartego uwagi i tak przeniosa na nasz region, a wszystkie praktycznie hity sa dostepne i u nas (ew beda), ale moze skonczymy offtopic juz? ;)

Opublikowano

guernica, sprzedaj mi pkmn red i blue *_*

Za duzy sentyment, czego to ja nie zrobiłem, żeby mieć 151. Ten jeden raz miałem je wszystkie ;p

pokemono.jpg

Opublikowano

Zazdroszczę wam tych wspaniałych kolekcji na konsole nintendo. Pluję sobie w brodę, że sprzedałem gamecuba...Mam nadzieję, że aktualne kolekcje gier na xboxa/ps3 też kiedyś będą miały taką wartość i że sprzedaży nie zdominuje dystrybucja cyfrowa.

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

Kolekcje Nintendo zawsze na plus - tym bardziej w Polsce !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całość jest na poprzedniej stronie to wrzucam tylko update z tego tygodnia. Mam już właściwie wszystko z ds'a co chciałem najbardziej ograć.  W tym roku kupuje już tylko Bravely Default.

zupc.jpg

Opublikowano

Do kompletu brakuje  Spectre's Call...

p.s. warto kupić Trace Memory/Another Code, jeśli podobał mi się Hotel Dusk?

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Spectres Call to juz kolejna trylogia, za nią wezmę się później, jak cena dwoch kolejnych czesci z 3ds troche spadnie.

Myśle że warto, jeśli lubisz ten gatunek, bo klimat jest  inny niż w Hotel Dusk.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wszystkich kolekcje mi sie podobają bo maja zawsze coś co bym chciał mieć w mojej hehe, już mogę powiedzieć ze nie posiadam żadnej current-gen konsoli wiec wsadzam mały udpate z wszystkim z last-gen

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo1_1280.jpg
Pegasus, moja pierwsza konsola która dostałem w wieku 5 lat, ma juz z 21 lat i ostatnio jak testowałem to nadal działała (best childhood moment: ta lezka w oczach jak skończyłem Contra po miesiącach grania)

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo2_1280.jpg

NES, bo marzy mi się posiadać oryginalne gry które ograłem na pegasusie

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo5_1280.jpg
oryginalne japońskie Final Fantasy 1-6 na Famicom i Super Famicom (Kupione za czasów kiedy Final Fantasy nie miało równych sobie, RIP SquareSoft)

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo3_1280.jpg
Moja druga konsola, grając w Pegasusa (i jakieś tam gierki na MS-DOS) do 1998 i dostać PSX to naprawdę był wielki przeskok

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo4_1280.jpg
PS2, nic dodać nic ująć, z ta konsola chyba najwięcej czasu spędziłem

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo6_1280.jpg
PS3 które dalej wiernie będzie używane (PS4 dopiero w planach w przyszłym roku) Zamówiłem Roxio HD Capture card, wiec zamierzam jeszcze trochę gier ograć i uchwycic te najlepsze momenty

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo7_1280.jpg
Xbox to chyba najbardziej używane w domu tylko dla Kinect Sports z dziewczyna i dla Forzy jak mi się znudzi GT5

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo8_1280.jpg
Nintendo, to jak powrót do świata bajek dla mnie, po prostu trzeba od czasu do czasu

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo9_1280.jpg
Na handheldy to mi bardziej odpowiada digital dystrybucja wiec tutaj nigdy nie bedzie wow effektu

tumblr_mwilhpa9FX1rlcmwmo10_1280.jpg
PC Master Race: Także przeniosłem się na platformę Steam

Opublikowano

O kur.wa, o jezu, o ja (pipi)e XD.

Fajnale ze SNESa w oryginale....

Ja pie.rdole. I love you.

Opublikowano

A weź byś jeszcze ustawił te wszystkie FF do jednego zdjęcia.

Opublikowano

Naprawdę teraz żałuję, że pozbywaliśmy się z rodzinka starych konsol... nawet takiego pegasusa żałuje, i klona atari 2600, i PSP, i GBA...

chlip (pipi)a....

Czas znowu chyba zacząć zbierać graty.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

No, już myslałem, że nesowego carta nie ujrzę w tej kolekcji już. Dobra robota Labtec, a co do FF (SNES) - wygrałeś temat xd

Opublikowano

Genialna kolekcja. Za same  FFw boxach na SNESa należy się ogromny plus.

Ja tam swoich konsol nie sprzedają bo też i po co? Będę chciał sobie wrócić do jakiegoś tytułu to musiałbym znów szukać i kupować sprzęt, a tak sobie niech leży i służy dopóki może.Fajnie tak po latach odpalić daną maszynkę i znów cieszyć się ogrywając przeróżne tytuły.

Opublikowano

No ladny kolekszn Labtec - plus za klasyke w postaci starszych konsol NES i Pegasus !

Edytowane przez saptis