Sibian 154 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 Piękna kolekcja, a jedno-platformowe betony nadal wolą sobie popisać w CW xD Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 Kolekcja miana szacunku no i stan konsol. Szacun ponownie Czas i na mnie nadszedł. Link do zdjęć http://igamebook.blogspot.com/2013/11/kolekcja-ver-20.html przedstawiających moją kolekcję gier kompletnych na różne platformy. Parę sztuk jeszcze w folii i oby tak zostało. Resztę przedstawię po weekendzie w tym wszystkie konsole jakie posiadam. Kolekcjonowanie jest piękne, żonko dzięki za zrozumienie . 4 Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 Parę sztuk jeszcze w folii i oby tak zostało.Does not compute... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 @Kasuro:Całkiem spore te pudło z TC Rainbow Six 3 Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 @Kasuro:Całkiem spore te pudło z TC Rainbow Six 3 Wersja z headsetem Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Wersja z headsetem Na bogato Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Też coś wrzucę, co mi tam. Skromniutki zbiór gier na Wii stanowiący zalążek kolekcji, którą mam zamiar zbudować. Szału nie ma, ale żaden tytuł nie jest tu przypadkowy (oprócz Truth or Lies, którego kupiłem w zestawie gier i nikt nie chciał go ode mnie odkupić). Na pomysł gromadzenia białych pudełek wpadłem dopiero niedawno, więc wielu must have'ów wciąż brakuje. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Mała ale spoko kolekcja. A ten Detektyw Conan dobry chociaż szpil? Bo anime za smarkacza oglądałem i ciekawe czy doczekał się jakiejś dobrej gry. A z tym w przypadku gierkowych adaptacji anime różnie bywa. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Jeszcze nie miałem szansy odpalić, a co dopiero zaliczyć, jak niestety większości z tych tytułów. Ogólnie popierdółek z Conanem było sporo, na pierwsze PlayStation mam bodajże dwie gry na tej licencji. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Wstawiałem już zdjęcia mojej skromnej kolekcji w maju, ale jako że przy przeprowadzce wyrzuciłem do śmietnika o jeden worek na śmieci za dużo (worek z grami) to moja kolekcja została wyczyszczona prawie do zera i zostało mi jedynie FFVI na SNESa i Monster Hunter Tri na 3DS'a, bo miałem go w napędzie 3DS'a, a konsoli na szczęście nie wywaliłem. Po delikatnym podłamaniu, nie zostało nic innego, jak powoli odbudowywać kolekcję. Dojdzie jeszcze Bravely Default za tydzień, po czym wstrzymuje się z zakupami na dłuuuuuuugi czas, bo grania mam w opór. A drugie tyle na steamie. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 @ragus: zaledwie parę tytułów ale za to jakich! A tak z ciekawości to co to za gierka bez pudełka na samym dole? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To jest właśnie ten Monster Hunter, który się uchował ;] Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To pudełko do Chrono Triggera... Mmm. Cóż za wyborna kolekcja. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To pudełko do Chrono Triggera... Mmm. Cóż za wyborna kolekcja. Nom, CT ma fajny box z oldschoolowym artem. Więcej gierek mogłoby korzystać z takich stylizowanych art worków, a nie walić prostackie CG. @ragus: przynajmniej jedna gra mniej do odkupienia Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To pudełko do Chrono Triggera... Mmm. Cóż za wyborna kolekcja. Nom, CT ma fajny box z oldschoolowym artem. Więcej gierek mogłoby korzystać z takich stylizowanych art worków, a nie walić prostackie CG. Prawda. Pudełka do SNESa zazwyczaj korzystały z takiego stylu, co czyniło te okładki świetnymi. Szkoda że to porzucono. Bardziej działa na wyobraźnie. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Mnie to najbardziej boli w przypadku takich kolejnych odsłon FFXIII czy nowego MGSV, który zamiast dać ładny minimalistyczny art Shinkawy dali mordy Snake'a i Millera na główną. Szkoda bo te serie miały swój unikalny motyw graficzny na boxach. Wiem, że to tylko głupie pudełko z grafiką ale lubię ładne rzeczy i dobry design. A tego coraz mniej widuję na okładkach. Edytowane 30 listopada 2013 przez Paliodor Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Mnie to najbardziej boli w przypadku takich kolejnych odsłon FFXIII czy nowego MGSV, który zamiast dać ładny minimalistyczny art Shinkawy dali mordy Snake'a i Millera na główną. Szkoda bo te serie miały swój unikalny motyw graficzny na boxach. Wiem, że to tylko głupie pudełko z grafiką ale lubię ładne rzeczy i dobry design. A tego coraz mniej widuję na okładkach. Chyba tylko GZ ma taką okładkę, ale PP? Zobaczymy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 300 Opublikowano 2 grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia 2013 dp, ale sam postanowilem podzielić się swą kolekcją ulubionych gier (szkoda że paru nie mam akurat przy sobie ) 10 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Plus za gry od Nintendo . Sam bym pokazał moją kolekcję, ale nie chce mi się wszystkiego wyciągać z gablotek i układać do zdjęcia. Może się skuszę na zrobienie zdjęć gier na N64 bo mam trochę kompletów w boxach i fajnie wyglądają. Link do moich zbiorów mam w sygnaturce, kiedyś kupowałem sporo, niestety przez ostatnie 2 lata doszło jedynie kilka tytułów bo kasy nie ma Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Co takiego dobrego jest w Vanquish? To ta gierka z plusa? Pamiętam, że przez całą grę nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Plus za gry od Nintendo . Sam bym pokazał moją kolekcję, ale nie chce mi się wszystkiego wyciągać z gablotek i układać do zdjęcia. Może się skuszę na zrobienie zdjęć gier na N64 bo mam trochę kompletów w boxach i fajnie wyglądają. Link do moich zbiorów mam w sygnaturce, kiedyś kupowałem sporo, niestety przez ostatnie 2 lata doszło jedynie kilka tytułów bo kasy nie ma Dzięki, sam planuję pokolekcjonować gry na N64 (aka najlepsza konsola w historii), ale właśnie dobija mnie nikła ilość gier w pudełkach. Co takiego dobrego jest w Vanquish? To ta gierka z plusa? Pamiętam, że przez całą grę nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia. Może to jej urok, może to Platinuuum. Osobiście urzekł mnie feeling gier z lat 90tych. Gameplay, brak pretensjonalności, japońska awesomność, gameplay, styl wizualny, skupienie się na skillu, gameplay. 3 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Plus za gry od Nintendo . Sam bym pokazał moją kolekcję, ale nie chce mi się wszystkiego wyciągać z gablotek i układać do zdjęcia. Może się skuszę na zrobienie zdjęć gier na N64 bo mam trochę kompletów w boxach i fajnie wyglądają. Link do moich zbiorów mam w sygnaturce, kiedyś kupowałem sporo, niestety przez ostatnie 2 lata doszło jedynie kilka tytułów bo kasy nie ma Dzięki, sam planuję pokolekcjonować gry na N64 (aka najlepsza konsola w historii), ale właśnie dobija mnie nikła ilość gier w pudełkach. Ja na 23 gry, 13 mam komplety w pudełkach. Kilka pudełek jest nawet w stanie idealnym, a cartridge są w foliach (gry z wyżej półki np. SM64, Banjo Kazooie, Perfect Dark czy Donkey Kong 64 ). Wszystkie gry kupowałem na eBayu, większość na angielskim, kilka na niemieckim. Na allegro nie kupiłem nic, ceny są dużo zawyżone a kondycja niesatysfakcjonująca. Jestem konsolowym pedantem Edytowane 2 grudnia 2013 przez Czappi Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Plus za gry od Nintendo . Sam bym pokazał moją kolekcję, ale nie chce mi się wszystkiego wyciągać z gablotek i układać do zdjęcia. Może się skuszę na zrobienie zdjęć gier na N64 bo mam trochę kompletów w boxach i fajnie wyglądają. Link do moich zbiorów mam w sygnaturce, kiedyś kupowałem sporo, niestety przez ostatnie 2 lata doszło jedynie kilka tytułów bo kasy nie ma Dzięki, sam planuję pokolekcjonować gry na N64 (aka najlepsza konsola w historii), ale właśnie dobija mnie nikła ilość gier w pudełkach. Ja na 23 gry, 13 mam komplety w pudełkach. Kilka pudełek jest nawet w stanie idealnym, a cartridge są w foliach (gry z wyżej półki np. SM64, Banjo Kazooie, Perfect Dark czy Donkey Kong 64 ). Wszystkie gry kupowałem na eBayu, większość na angielskim, kilka na niemieckim. Na allegro nie kupiłem nic, ceny są dużo zawyżone a kondycja niesatysfakcjonująca. Jestem konsolowym pedantem A ile najwięcej dałeś za taką gierkę N64 na ebay (z pudełkiem)? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Donkey Kong 64 komplet w idealnym stanie (expansion pack w zestawie, ulotki, folia na cartridge) - 130zł. Sporo, ale expansion pack i gra osobno też dużo kosztują. Perfect Dark to był koszt rzędu 75zł, Mario dość tanio bo okazja z Niemiec - komplet ideał za 50, Banjo też niedrogo - 45zł. Z drugiej strony, F-1 Grand Prix idealny komplet w Player's Choice za jednego funta Edytowane 2 grudnia 2013 przez Czappi Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 O, ja oczekiwałem z 300 zł To faktycznie wydaje się taniej niż na allegro. Nie pozostało mi nic innego jak samemu zacząć buszować po ebayu. Perfect Dark za 75 zł w pudełku? Mega. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi