Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra, ale to musialy byc wyjatkowe okazje - zeby nikt nie myslal, ze za tyle mozna normalnie kupic gry na N64 na niemieckim eBayu bo nie mozna.

Edytowane przez saptis
  • Plusik 1
Opublikowano

Warto też mieć kogoś na miejscu, bo nie każdy się zgadza na wysyłkę do Polski, poza tym aukcje z wysyłką międzynarodową zazwyczaj kończą się sporo drożej od tych krajowych. Na domiar złego, w Niemczech często nie ma opcji PayPal, tylko przelewy.

Opublikowano (edytowane)

Spoko, ale mimo wszystko musiales trafic na mega okazje bo gry na N64 - te nowe sa dosyc drogie i jesli sa aukcje to wiele osob licytuje i ceny sa zazwyczaj wysokie.

Jesli cos mozna tanio wyrwac to chyba przy okazji zle wystawionej aukcji i tyle, niech wiec nikt nie daje sie sciemnic, ze na niemieckim eBayu mozna kupic wymienione wyzej gry za bezcen bo to nieprawda. Na okazje poluje wiele osob, wiec nielatwo cos lepszego kupic za grosze i wygrac za 1eur.

Tak wiec - albo miales szczescie albo gry kupiles jak byly jeszcze tansze i bylo ich wiecej.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Ładna kolekcja. To japońskie pudełko Zeldy *_*. Jednakże brakuje Ci RE 2 i 3 w wersji na Gacka, haba haba. A co do ebaya, faktycznie nie jest lekko, niektóre gry mają aż absurdalne ceny. A dodać do tego wysyłkę. auć.

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście nie jest to kompletna kolekcja z uwzględnieniem wszystkich wersji tych samych gier, brakuje też sporo spin-offów  :) Nie widzę sensu w kupowaniu RE2 i RE3 na Gacka, nie za taką cenę.

Edytowane przez Czappi
Opublikowano

Mega kolekcja - najlepsze sa REsidenty ! Sam chcialbym RE 2 i RE 3.
Mialem kolekcje Silent Hill (2, 3 i 4) - tych z PS2 min. druga czesc w takim wydaniu jak ty, ale sprzedalem. Jedynke mam w bdb stanie - wydanie pierwsze. ;)

Opublikowano (edytowane)

Zazdroszczę SH1, też sobie kiedyś takiego sprawię :) Cieszę się, że udało mi się kiedyś dorwać zafoliowaną drugą część, w tej właśnie edycji. Mam nadzieję, że już wkrótce będę mógł sobie pozwolić na kupowanie gier z taką częstotliwością jak kiedyś, bo już czas uzupełniać kolekcję o kolejne Residenty i inne, świetne serie gier  :)

Edytowane przez Czappi
Opublikowano (edytowane)

Za jakies 2 eur. kupilem na pchlim targu - wlasnie w Niemczech prosze ja ciebie.  :teehee:

Pierwsze wydanie w bardzo dobrym stanie, tyle ze instrukcja chyba wybrakowana jak pamietam, musze sprawdzic bo gdzies lezy pomiedzy innymi grami na PS1.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Kupiłem niedługo po premierze. Pamietam ze pojehalem chyba do MM wlasnie po mgsa i okazalo sie ze jest tylko limitka. Cena 299zl to bylo sporo ale nie aż tak w porownaniu ze zwykla wersją. Wiec zaszalalem i kupilem litke by juz dłużej nie szlajac sie po sklepach

Swoja droga limitka calkiem wypasiona za 299zl. Dziś goła wersja cyfrowa potrafi tyle kosztować. A biedniejsze limitki chodzą po 400-500zl.. eh

Opublikowano (edytowane)

Za MGS w limited edition leci plusik.

Co się tyczy zawartości:

The PAL version contains the game with the inclusion of the demo of Silent Hill, the Metal Gear Solid Original Game Soundtrack, T-shirt, double sided poster, Metal Gear Solid/Konami dog tags, metallic memory card sticker sheet and six postcards. The history and art book was not included with this version.

Kiedyś to były spoko limitki, nie to co dzisiaj sam syf cyfrowy albo jakiś badziew od chinola za 1$.

Edytowane przez Paliodor
  • Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Za MGS w limited edition leci plusik.

Co się tyczy zawartości:

The PAL version contains the game with the inclusion of the demo of Silent Hill, the Metal Gear Solid Original Game Soundtrack, T-shirt, double sided poster, Metal Gear Solid/Konami dog tags, metallic memory card sticker sheet and six postcards. The history and art book was not included with this version.

Kiedyś to były spoko limitki, nie to co dzisiaj sam syf cyfrowy albo jakiś badziew od chinola za 1$.

Bo kiedyś robiło się z "sercem" a teraz sama masówka idzie , byle by trzepać na nas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brakuje premierowych wydań Diablo 2  i Warcraft 3 + dodatki, Edycji Codex Brotherhooda na PS3, Gran turismo 4 Press kit, AC:R Animus Edition, God of War Edycja z puszką pandory i kilku steelbokoow.

63c43c4aee0462adm.jpg

a2039d29754a21ebm.jpg

5d653daed5aa5101m.jpg

c1ff27cc3d93e5eem.jpg

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest moja aktualna kolekcja gierek konsolowych. Nawet nie wiem kiedy to wszystko się uzbierało, a w międzyczasie była już masa wymian/sprzedaży itp.

Widzę kolekcja z przeważeniem na Call of Duty i inne "strzelanki". Co to za tytuł pierwszy od lewej, jakaś EK ? I gdzie jest God of War i Uncharted ?

Opublikowano

To po lewej stronie to Two Worlds II Velvet.

Jestem od początków serii wielkim fanem CoD i MGS dlatego też kolekcjonuję wszystkie części tych gier. Poluję Na Risinga i Collection na Vitę w wersji pudełkowej (digital mam w plusie) oraz Ghosts do CoD'ów.

Z osobna kolekcja CoD'ów:

2kgi.jpg

I MGS'ów:

4kgg.jpg

• Plusik 5
  • Minusik 1
Opublikowano

Świetnie to wygląda, jak ktoś ma wszystkie części danej serii.