Opublikowano 24 marca 201411 l Ano. Powiem więcej, większość jest podłączona równocześnie, hehe. Po tym wszystkim stałem się ekspertem chowania kabli. Klaperstwo klaperstwem, ale sprawiło to, że doceniłem podejście Sony i braku zasilacza zewnętrznego.
Opublikowano 24 marca 201411 l Pierwszy xbox cóż za dizajn. Brakuje tylko jakiegoś wystającego hamburgera i głowy lincolna.
Opublikowano 24 marca 201411 l Robię porządki i cyknąłem fotkę poglądową. Na zdjęciu brakuje, z tego co pamiętam, Alan Wake, Conviction, Uncharted 2 i 3, Heroes 3 i Spellforce. Zauważyłem, że przez ostatnie dwa lata przyhamowałem z pudełkami i sporo przybyło gier z cyfrowej dystrybucji, łącznie coś ok. 70. Zdecydowanie najładniej prezentują sie opakowania ps2 w takiej kolekcji. Az chce sie zbierać. I co? Ze niby dystrybucja cyfrowa kur.wa ma? MÓWIMY NIE PANIE PREMIERZE
Opublikowano 24 marca 201411 l Jest Zelda, Okami i Dragon Quest. Jest plusik. Te limitki na Wii... awesome!
Opublikowano 24 marca 201411 l Pierwszy xbox cóż za dizajn. Brakuje tylko jakiegoś wystającego hamburgera i głowy lincolna. Zawsze mi się podobał. Taka cegła, raw power, nie siląca się na elegancję, tylko na czystą moc. ^up, chylę czoła przed twym gustem. Seria Soulsów, seria Disgaea i oba Okami (jeszcze jap. wersja PS3 by się przydała bo ma ang. napisy) no i Vakyria Chronicles. Najs.
Opublikowano 24 marca 201411 l Jezu to front mission. A ty Figaro zarzuciłbyś fotą działającego mega drive, pliss. Chyba że nie chcesz kolejnych kilkudziesięciu plusów.
Opublikowano 24 marca 201411 l Figaro a jak ty masz to wszystko podłączone. Masz dwa tv w pokoju/salonie, crt i coś nowszego?
Opublikowano 24 marca 201411 l Pewnie jak AVGN. Wszystko podłączone do jednego roździelacza, który jest wpięty do tv.
Opublikowano 24 marca 201411 l Wow, ale masz japońskich erpegów. Szacun. Naprawdę solidna kolekcja - dawaj następną część.
Opublikowano 25 marca 201411 l Jak mi sie uda wyciagnac wszystko z szafki przy sprzataniu i zrobic fotke to sie postaram dac drugą część.
Opublikowano 25 marca 201411 l @Velius: genialna kolekcja. Mnóstwo świetnych gier i istny raj dla fana j-rpg. Widzę, że nawet Kings Field się załapał. Ograłeś już to kiedyś, czy też kupiłeś na fali popularności serii Souls?
Opublikowano 25 marca 201411 l Właśnie miałem zapytać jaki procent tych wszystkich RPGów udało Ci się ukończyć. Tyle życia by musiało na to wszystko pójść... Ring of Red wypatrzyłem. Kurde, świetny koncept miała ta gra, a jakoś nigdy nie mogłem się zmusić do jej ukończenia, głównie przez ślamazarne tempo rozgrywki. W moim PS2 działa już tylko dysk twardy, napęd zdechł, ale może na emulatorze odpalę kiedyś i nadrobię zaległości. PS. Ta okładka Neptunii to aby nie koliduje z polskim prawem?
Opublikowano 25 marca 201411 l To i ja pokażę część mojej kolekcji: Edytowane 25 marca 201411 l przez Afroman
Opublikowano 25 marca 201411 l Figaro a jak ty masz to wszystko podłączone. Masz dwa tv w pokoju/salonie, crt i coś nowszego? Obecnie mam tylko CRT i na nim gram. Ogromna listwa, konsole ładnie na półce pod TV i się jakoś kręci. Jedynie PS3 czasem odłączam i idę do drugiego pokoju z plazmą, ale głównie gram na kineskopowcu.
Opublikowano 25 marca 201411 l Właśnie miałem zapytać jaki procent tych wszystkich RPGów udało Ci się ukończyć. Tyle życia by musiało na to wszystko pójść... Ring of Red wypatrzyłem. Kurde, świetny koncept miała ta gra, a jakoś nigdy nie mogłem się zmusić do jej ukończenia, głównie przez ślamazarne tempo rozgrywki. W moim PS2 działa już tylko dysk twardy, napęd zdechł, ale może na emulatorze odpalę kiedyś i nadrobię zaległości. PS. Ta okładka Neptunii to aby nie koliduje z polskim prawem? Jakos z 30% Zbieram gry do emerytury. Patrzac na jej wysokosc bede musial tylko odkładać na prąd, a marzy mi sie spokojna starość, jesienny wieczór, emeryci wracają oglądać teleturnieje w TV a ja otwieram magiczna szafke z retro RPG i mysle w co tu zagrac w moich okularkach -40 diopli. Chociaz do tego czasu pewnie tylko konsole nintendo beda jeszcze jako tako działać Ring of Red swietny tytuł, mocno niedoceniona gra. Mozliwe ze koliduje @Afroman tego FFT i sword of mana to skads kojarze
Opublikowano 25 marca 201411 l @Afroman tego FFT i sword of mana to skads kojarze Trzymam je nadal w protektorach Twojej konstrukcji .
Opublikowano 25 marca 201411 l Velsu jako giga fan jrpg wielki szacun za kolekcje, praktycznie wszystkie warte ogrania jrpg posiadasz (choc karny jezyk za brak trylogii xenosaga) w tym kilkanascie bialych krokow. Za pare lat ta kolekcja bedzie warta krocie. Ehhh szkoda, ze w czasach kiedy nalogowo konczylem jrpg jeden po drugim na psx i ps2 nawet przez mysl mi nie przyszloby grac czy zbierac ogyginaly czlowiek byl mlody, biedny i glupi