Paliodor 1 761 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 (edytowane) Jak widać Nintendo było pierwsze z seriami tasiemcami Nom ale gdyby cała reszta tasiemców trzymała choć w połowie taki poziom jak Zeldy to nie miałbym nic przeciwko temu. Edytowane 11 maja 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 I ta figurka Zeldy O_o. Boskie. marne prowo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 Idealny obrazek na dobry sen o zazdrosci, zdradzie i morderstwie <3 piekna kolekcja Zeld, gratuluje! Za ile wyrwales four swords adventures na GCN? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 (edytowane) Aux - mega kolekcja !Najlepsze sa Zeldy na GameBoye w pudelkach: DX i dwie czesci Oracle - konkretny rarytas, do tego ta wersja promo z GameCube ! :o Zapodaj zdjecia swojej kolekcji gier. Edytowane 12 maja 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 ale przyjemność sprawia oglądanie zdjęć pudełek z grami <3 zayebista kolekcja Aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Szkoda tylko ze nie ma links awakening z pierwszego wydania, ale pewnie kosmiczne pieniadze kosztuje komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Aux, coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Aux bój się Boga Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 12 maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZa7 > O tak, też uwielbiam wątki z kolekcjami i zakupami. Zwłaszcza polskie, bo polski gracz ma pod górkę w wielu kwestiach. @Guernica > Tak, pierwsze wydanie jest bardzo drogie i trudno dostępne. Kiedyś na pewno dołączy do kolekcji razem z pierwszymi częściami na NESa i SNESa. Genialne jest to że DX działa na Classicu. Ok, do roboty. Moja prawie cała kolekcja gier na różne platformy. Brakuje ok. 10 gier które kiedyś pożyczyłem i nie wróciły - Gran Turismo 2, MGS2, Manhunt, Silent Hill 3 i coś tam jeszcze. A gra którą najbardziej chce dołączyć do kolekcji to Silent Hill, który niestety nabrał ostatnio na wartości. Jakieś platyny poszły niedawno za ponad 200zł! No ale nie można mieć wszystkiego od razu. Takie polowanie na gierki i dobre ceny też ma swój urok. GameCube. Moja ulubiona konsola - Zelda, Metroid, Resident. I wszystko jasne. Wii. No wiadomo - casuale, emeryci i party games. Ale hardcory też miały w co grać. Cieszy mnie sukces tej konsoli, bo Nintendo odbiło sobie po porażce z Gackiem. Wii U. Nintendo jak dziecko w zamglonym lesie, ale zasadniczo jestem dobrej myśli. Dostaniemy hiciory. Strasznie mi się podobają niebieskie pudełka i ten łuk pod logiem nawiązujący do wiadomo czego GameBoy, Color i Advance. No co tu można jeszcze dodać, czysta magia! Przenośne wersje hiciorów ryją beret, a Minish Cap to arcydziełko. DS i 3DS. Udana kontynuacja grajchłopca, chociaż nie lubię sterowania stylusem w Zeldach. Tu mam najwięcej zaległości. Obecnie przechodzę Spirit Tracks i GTA. Polecam 3DSa dla Zeldy ALBW. To ideał przenośnej przygody. PSX. Legenda, ale uczciwie powiem że większy sentyment mam do PS2. Na razie kolekcja skromna, pracuje powoli nad rozbudową. Te Crashe to fenomen, nic się nie zestarzały. PS2. Moja pierwsza duża konsola, kupiona za własnoręcznie zarobione pieniądze. Ach piękne czasy... Przesiadka z PC na PS2 była niezwykłym przeżyciem, niczym pierwszy sex albo skok ze spadochronem. Zostawiłem sobie ulubione gierki. PS3. Królowa siódmej generacji, mnóstwo świetnych tytułów. Czekam na wielki forumowy ranking, na pewno zagłosuję na gry ND, Rockstar i Insomniac. Generalnie całkiem dobra była ta generacja. PS4. Kupiona z ciekawości i by wesprzeć kochane Sony Ciekawe czy szybko przybędzie hitów. Wszystkim zainteresowanym puszczam lądowanie w mieście (Killzone SF, Chapter 4). Ten fragment robi wrażenie nawet na rycerzach zakonu blachy. Co ciekawe, casuale zachwycają się oprawą Second Sona, ale narzekają że nie można normalnie postrzelać z broni PS Vita. Cóż, temat rzeka. Fani jRPGów nie narzekają, ja mam jednak żal do Sony że nie wspiera swojego dziecka jak kiedyś PSP. Brakuje mi wysokobudżetowych przygodówek, platformówek i dobrego TPP. Uwielbiam Tearaway, strasznie to krótkie ale genialne. Dreamcast. Kupiłem go późno, już po szóstej generacji. Fani makarona mówią prawdę, to magiczna konsola z super gierkami. Bardzo lubię tutejsze ścigałki, one pachną salonem arcade Ile człowiek przepuścił kasy na automatach Segi... DC to raj dla kolekcjonera jak chodzi o ceny. Często można spotkać zafoliowane hiciory po 30zł. Oryginalne akcesoria też tanie jak barszcz. Xbox 360. Jestem klapkiem, segofilem i nintendofagiem, ale sprawiedliwie muszę stwierdzić że Xbox360 na początku wymiatał i dostał swoje żelazne ekskluziwy. Halo i Gearsy są super, ale ja wolę nabijać kudosy niż mielić lucudty z gnashera Moje ulubione Xbox gierki (brakuje Alana Wake'a, nie mogę go znaleźć). No i rodzina z Japonii Kochany plastik. Tu miała być seksistowska uwaga, ale się wstrzymałem bo tu przecież są dziewczyny (podobno) Czas na bonusy, daję w spojler bo chyba nie można za dużo fotek wstawić w jednym poście. Każdy hardware ma swój karton, uwielbiam pudło po PS2 Slim, DC, GB i GB Micro. A tu pozostałości po PC gejmingu. Na przełomie wieków byłem blacharzem. Kolekcję gier dawno temu sprzedałem. Zostawiłem sobie jednak ulubione tytuły. Te kartony są genialne, mimo że zajmują sporo miejsca. Współczesne kolekcjonerki mają mniejsze pudła No i koniec. Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów, konsolowców i pecetowców kupujących oryginały. Kolekcjonerów ze Steama też oczywiście, policzyłem ile mam cyfraków i się za głowę złapałem. Ciekawe czy pudełkowe gry przetrwają, oby tak. 71 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 aux, nienawidzę Cię :< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Piękna kolekcja Co sądzisz o Paper Mario: 100 Year Door? I mamy takie samo Wii <pjona>. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 (edytowane) @aux Edytowane 12 maja 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Aux wygral temat, mozna zamknac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 *mega zestaw* Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 (edytowane) @Figaro > Odpowiem może w 2017, mam mase zaległości. Ale pograłem z godzinkę i stwierdzam że: urocza oprawa av, miodny system walki, za dużo tekstów do czytania. @Mejm > Temat wygra ping jak zbierze full seta Edytowane 2 czerwca 2014 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Aux, gdzie dokladnie w Krk mieszkasz? podaj mi adres, wdepne w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Jakbym chciał takiego dreamcasta z tymi konkretnie gierkami, nieźle Aux. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 @Mejm > Temat wygra ping jak zbierze full seta Ping kupuje chyba dla kolekcji a ty, podejrzewam, znaczna czesc tych gier skonczyles? Tak btw. masz podwojnego SH: SM wiec jakby ci wersja na ps2 ciazyla to dawaj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Te duze, kartonowe pudelka z gier PC..... +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 aux wiem że spytam o gierkę której pewnie nie pamiętasz, ale za zasrańca jak oglądałem Hyper to tam pokazywali NFS Hot Pursuit 2 z wersji PS2 i strasznie mnie wkur.wiało że na blaszce ta gra jest zupełnie inna (gorsza), czy wersja na Gamecube to ta sama co z PS2 czy blacharska wersja dla plebsu? Wersja z konsol charakteryzowała się chociażby modelem zniszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 aux wiem że spytam o gierkę której pewnie nie pamiętasz, ale za zasrańca jak oglądałem Hyper to tam pokazywali NFS Hot Pursuit 2 z wersji PS2 i strasznie mnie wkur.wiało że na blaszce ta gra jest zupełnie inna (gorsza), czy wersja na Gamecube to ta sama co z PS2 czy blacharska wersja dla plebsu? Wersja z konsol charakteryzowała się chociażby modelem zniszczeń. Hot Pursuit 2 chodził najlepiej na PS2, w przeciwieństwie do Xboxa i GCN. Jedna z zagadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Aux wymiatasz. Ja wkrótce znowu ruszam do UK a wiadomo sezon wiosna/lato to carbootowy raj. Może się uda wyłowić jakieś perełki Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 HP2 wymiata. Z tego co pamiętam wersja na PS2 jest najlepsza, ma więcej wszystkiego. Była jakaś afera że Sony sypnęło kasą by PS2 miał lepszą wersje Wersja na PC jest taka sama jak Xbox i Gacek. Szczerze mówiąc grałem w to na PC i byłem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 @Mejm > Temat wygra ping jak zbierze full seta Ping kupuje chyba dla kolekcji a ty, podejrzewam, znaczna czesc tych gier skonczyles? Tak btw. masz podwojnego SH: SM wiec jakby ci wersja na ps2 ciazyla to dawaj znac. Dementuje. W kupowane gierki również gram, co widać po sygnaturze, choć nie zawsze jest na to czas. Piękne zbiory Aux, same konkrety. Szczerze powiedziawszy jak patrzę na swoje gierki to gryzą mnie w oczy średniaki, bo hity rozmywają się w tłumie . Chciałbym zrobić większy przesiew, ale jakoś... Nie potrafię. Zazdroszczę w szczególności kolekcji Zeld - mi się ostały tylko te na Gacka i Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi