Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie, kiedy i za ile dorwałeś Infinite Space?

Kolekcja świetna. Idealny przykład na to, że najwięcej zróżnicowanych exclusive'ów najlepiej szukać na handheldach nintendo.

Opublikowano

(pipi)a hity z ds rzadza, same giga hity twoja kolekcja, szkoda ze 3ds choc tez ma swietna to jednak do tej kolekcji hitow zdecydowanie mu brakuje

Opublikowano (edytowane)

Dobre to trace memory?

Jeszcze nie grałem, zrobiłem dopiero time hollow, 999 i mecze teraz trzeciego Phoenixa. No ale  z tego co czytałem na necie to dobra gra. No i na Wii jest sequel.

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

kypq, co wrzucasz zdjęcia to widzę same lolitki na okładkach, ewentualnie jakieś chibi. Co to są właściwie za gry? Visual Novele?

Tak VN i jrpg. Aby było śmieszniej to VN mają najlepsze scenariusze w grach.

Co byś najbardziej polecił?

ObadajTsukihime eksajcie.

Opublikowano (edytowane)

Retrohunter > Przejrzałem twoje fotki na Instagramie i Thumblr, rewelka! Masz mnóstwo ciekawego staffu i bzika na punkcie Gameboya :) Napisałeś w innym temacie o 24 konsolach w kolekcji. Chętnie bym zobaczył nowe fotki, np. te konsole ułożone obok siebie. Jak masz czas i chęć to pokaż całą kolekcję.

Edytowane przez aux
Opublikowano (edytowane)

Retrohunter > Przejrzałem twoje fotki na Instagramie i Thumblr, rewelka! Masz mnóstwo ciekawego staffu i bzika na punkcie Gameboya :) Napisałeś w innym temacie o 24 konsolach w kolekcji. Chętnie bym zobaczył nowe fotki, np. te konsole ułożone obok siebie. Jak masz czas i chęć to pokaż całą kolekcję.

Kurde może zająć to trochę czasu, w jakim temacie to wkleić? Wrzuciłem tez kilka w temacie HC roomów.

Edytowane przez Retrohunter
Opublikowano

No tutaj wrzucamy zdjęcia wszystkich zebranych gier i konsol. W HC room chodzi głównie o widok na TV i szafkę, a w zakupach tylko najnowsze nabytki.

Opublikowano

retrohunter, jaki nick na insta? ;P Rosniesz nam na kolejnego Nintendofaga forumkowego <3

Rayos zajrzyj do profilu uzytkownika  :thumbsup: