Opublikowano 18 maja 201410 l Co to jest to tetrisowe obok GameBoyow na pierwszej fotce? Kontrolery lub bardziej tetris plug'n'play podłączasz do tv i masz Tetrisa z kontrolerem obracasz klockiem jak klockiem na kontrolerze.
Opublikowano 18 maja 201410 l troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła
Opublikowano 18 maja 201410 l troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła I co, moze jeszcze ten makaron sprawny w 100% jest ?
Opublikowano 18 maja 201410 l troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła Czekamy na foty
Opublikowano 18 maja 201410 l Makaron sprawny, tylko pad nie żyje Czułem sie jakbym w totka wygrał no może w zdrapke
Opublikowano 18 maja 201410 l Ja wierze. Patrzac po tym co angole wyprzedaja na carbootach to takie akcje jak wyzej najbardziej mozliwa.
Opublikowano 18 maja 201410 l Dam fote jak będe już w domu, a dzisiaj byłem wogule na carboocie znalazłem za(pipi)isty breloczek do kluczy arkham city i smycz crytek cryengine 3 za 50 pensów sztuka i dvd w folii And 1 Mixtape vol.5 za funta lol Edytowane 18 maja 201410 l przez Sqtr78
Opublikowano 18 maja 201410 l Czekamy na fotkę, obyśmy dostali ją szybciej niż fotki premium cara Grega
Opublikowano 19 maja 201410 l Retrohunter - bardzo ladna kolekcja, w szczegolnosci te GameBoye - sporo tam tego masz, do tego wiele konkretnych gier na rozne konsole Nintendo ! Edytowane 19 maja 201410 l przez saptis
Opublikowano 21 maja 201410 l Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Oto moja kolekcja gier, dobrze wyselekcjonowanych i bez mongolskich Ku kiksu motoroko hentai Si tu knell of ar Ciul Ultimate DXX3 ATARI 8000 omega edition.
Opublikowano 21 maja 201410 l ja wiem, że pewnie trollujesz, ale preciętny hentaj zjada twoją kolekcje na śniadanie(no może nie licząc Riddicka i Gothica) :potter:
Opublikowano 21 maja 201410 l Porzadkowalem gry na ps2, wiec pomyslalem, ze cykne fotki: Z rarytasow cenie sobie Suikoden III, Klonoa 2 i Godhand. Niedawno odswiezylem sobie freekstyle, downhill domination i shaolin monks - gameplayowo dzisiaj takich ze swieca szukac
Opublikowano 21 maja 201410 l Spodziewałem się po Tobie mega unikatów i masy jRPGow, ale źle nie jest. Zacne gierki i masa wspomnień.
Opublikowano 21 maja 201410 l Jaczes brałeś te gry w okolicach premiery i jak trzymały ceny czy uzupełniałeś kolekcję jak już za drobne chodziły?
Opublikowano 21 maja 201410 l Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Pozdrawiam cie mocno i twoje gry które mocno przeciętny gracz przechodzi w kilka podejść. Rpg'i które same cie prowadzą i gry sportowe.
Opublikowano 21 maja 201410 l Gdy patrzę na tego Halo Reach stojącego do góry nogami, to aż mnie w mózgu coś swędzi. Popraw go.
Opublikowano 21 maja 201410 l Gdy patrzę na tego Halo Reach stojącego do góry nogami, to aż mnie w mózgu coś swędzi. Popraw go. Jest tak żebym przypadkiem go nie użył
Opublikowano 22 maja 201410 l @ping mam tez gry na inne platformy @balon bardzo roznie. Czesc kupile na premiere (niewiele juz ich zostalo), czesc troche po, a niektore po taniosci pozniej (lub po drozyznie - suikodeny, godhand), a niektore nawet wygralem, jak Downhill Domination w turnieju pro evo organizowanym przez Ultime (nigdy bym w te gre nie zagral gdybym jej nie wygral i ominelaby mnie jedna z najlepszych pozycji na ps2).
Opublikowano 22 maja 201410 l Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Pozdrawiam cie mocno i twoje gry które mocno przeciętny gracz przechodzi w kilka podejść. Rpg'i które same cie prowadzą i gry sportowe. pomijając to że nic z tego posta nie zrozumiałem, to dorzucam kolejną fotę kolekcji, mam nadzieję że chociaż to wpadnie w twe gusta.
Opublikowano 22 maja 201410 l Plus za Ghost Master - sporo w to kiedys gralem. Chyba sobie odswieze w najblizszym czasie.