Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Epicki zestaw Ping! PSXa oczywiście zazdroszczę jak każdy, ale najbardziej mi się podoba śnieżnobiałe PS2. Coś pięknego!

Opublikowano (edytowane)

Ping - trzymasz wszystko w szufladach, czy na wystawce?

Sprzęty zapasowe/limitowane rzeczy siedzą bezpiecznie w miarę możliwości w oryginalnych boxach. Na "wystawce"/podłączone staram się mieć po jednej konsoli każdego typu przy czym na co dzień korzystam z konsol pospolitych, limitki oszczędzam. PSX pomimo swojej rzadkości (bardzo trudno jest dostać w pełni sprawny model - sprzęt jest bardzo awaryjny i wrażliwy na transport, jak zdechnie dysk albo jeden z laserów to koniec) jest na wystawce, bo to tak piękne pudło, że po prostu lubię na nie patrzeć/odpalić raz na kilka miesięcy.

Co to za edycja te białe PS2? Coś wspaniałego.

To limitka z zestawu PS2 Racing Pack dostępnego 11 lat temu w Japonii. W pudełku oprócz konsoli jest jeszcze GT4 Prologue. Do zestawu sprzedawano też pady i memorki w tej wersji kolorystycznej, oczywiście mam po jednym, a padzik wciąż w blistrze.

Edytowane przez ping
Opublikowano

Staram się o tym nie myśleć, tak jak i o bit rocie, który dotyka carty. Na plus jest to, że żyjemy w klimacie bez nadmiernej wilgoci, z drugiej strony mam świadomość tego, że nic nie jest wieczne, więc pewnie za 20-30 lat chcąc sięgnąć po 50-letnią grę z biblioteczki, trzeba będzie grać z backupa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja kolekcja Gears of War, mysle ze juz moge ja pokazac (niewykluczone jednak, ze cos dokupie w przyszlosci).

Fotki dzieki uprzejmosci mojej dziewczyny :]

<płacze>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja kolekcja gier na next geny:

Malutko, ale ze względu na świetne promocje na US XBL, mam nakupioną całą masę gierek w e-distro. Pudełko od GTA jak widać połamane - kurier nie dał rady :(.

Świetne tytuły na PS4, zazdroszczę. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Poszli po rozum do głowy i wszystkie gry muszą mieć grzbiety w tym samym kolorze, tak samo z WiiU. Lepiej się to prezentuje niż pstrokacizna z pastgenów.

Opublikowano

Brzegi na 360 też są spoko dopóki to nie jest biały pasek z zwykłym napisem - tragicznie to się komponuje z resztą. Niestety wydania GOTY lubią mieć to paskudztwo. 

• 1 miesiąc temu...