Opublikowano 19 grudnia 201410 l Epicki zestaw Ping! PSXa oczywiście zazdroszczę jak każdy, ale najbardziej mi się podoba śnieżnobiałe PS2. Coś pięknego!
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ping - trzymasz wszystko w szufladach, czy na wystawce? Sprzęty zapasowe/limitowane rzeczy siedzą bezpiecznie w miarę możliwości w oryginalnych boxach. Na "wystawce"/podłączone staram się mieć po jednej konsoli każdego typu przy czym na co dzień korzystam z konsol pospolitych, limitki oszczędzam. PSX pomimo swojej rzadkości (bardzo trudno jest dostać w pełni sprawny model - sprzęt jest bardzo awaryjny i wrażliwy na transport, jak zdechnie dysk albo jeden z laserów to koniec) jest na wystawce, bo to tak piękne pudło, że po prostu lubię na nie patrzeć/odpalić raz na kilka miesięcy. Co to za edycja te białe PS2? Coś wspaniałego. To limitka z zestawu PS2 Racing Pack dostępnego 11 lat temu w Japonii. W pudełku oprócz konsoli jest jeszcze GT4 Prologue. Do zestawu sprzedawano też pady i memorki w tej wersji kolorystycznej, oczywiście mam po jednym, a padzik wciąż w blistrze. Edytowane 19 grudnia 201410 l przez ping
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ping ze wzgledu na tak masywna kolekcje gier na CD nie boisz sie disc rota za xx lat ?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Staram się o tym nie myśleć, tak jak i o bit rocie, który dotyka carty. Na plus jest to, że żyjemy w klimacie bez nadmiernej wilgoci, z drugiej strony mam świadomość tego, że nic nie jest wieczne, więc pewnie za 20-30 lat chcąc sięgnąć po 50-letnią grę z biblioteczki, trzeba będzie grać z backupa.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Moja kolekcja Gears of War, mysle ze juz moge ja pokazac (niewykluczone jednak, ze cos dokupie w przyszlosci). Fotki dzieki uprzejmosci mojej dziewczyny :]
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Moja kolekcja Gears of War, mysle ze juz moge ja pokazac (niewykluczone jednak, ze cos dokupie w przyszlosci). Fotki dzieki uprzejmosci mojej dziewczyny :] <płacze>
Opublikowano 6 stycznia 201510 l JEZUS ta statuetka marcusa to skąd? No i po co mi o tym przypomniales? ;/ Teraz szukam zeby kupic :< na allegro nie ma. Ja mam, mogę sprzedać :> Edytowane 6 stycznia 201510 l przez MaZZeo
Opublikowano 6 stycznia 201510 l grzybiarz, dziwnie sie czuje piszac Ci to, ale właśnie jestesmy w internecie.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l JEZUS ta statuetka marcusa to skąd? Z EPIC EDITION. Pudło za duże żeby zrobic zdjecia na tym czarnym tle, wiec sie nie zalapalo ;]
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja kolekcja gier na next geny: Malutko, ale ze względu na świetne promocje na US XBL, mam nakupioną całą masę gierek w e-distro. Pudełko od GTA jak widać połamane - kurier nie dał rady .
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Moja kolekcja gier na next geny: Malutko, ale ze względu na świetne promocje na US XBL, mam nakupioną całą masę gierek w e-distro. Pudełko od GTA jak widać połamane - kurier nie dał rady . Świetne tytuły na PS4, zazdroszczę.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Wyglad gier na xboxa w tej generacji pozamiatal moim zdaniem. Pieknie wygladaja na półce. Aż chce sie miec xbox one.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Poszli po rozum do głowy i wszystkie gry muszą mieć grzbiety w tym samym kolorze, tak samo z WiiU. Lepiej się to prezentuje niż pstrokacizna z pastgenów.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Smiechlem mocno przez filmik pinga A co do pudelek to ja sie nie zgadzam, podobaja mi sie bardziej kolorowe boksy, fajniej to wyglada z grafikami na grzbietach, dlatego wole tez amerykanskie wydania gier na dsa zamiast bialych europejskich.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Brzegi na 360 też są spoko dopóki to nie jest biały pasek z zwykłym napisem - tragicznie to się komponuje z resztą. Niestety wydania GOTY lubią mieć to paskudztwo.
Opublikowano 21 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę Januszowa kolekcja, ale co mi tam Edytowane 21 marca 201510 l przez asax