Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

Najgorzej się wraca do jrpgów po dłuższej przerwie. Już wiele razy miałem akcje "o co chodzi jakby???" i trzeba było się posiłkować netem by przypomnieć sobie co dalej robić w danej gierce.

Ogólnie mam jak Wiesław. Niektóre tytuły przechodzę latami, masę mam rozkopanych i sam nie wiem kiedy je skończę. Czasem przysiądę na dłużej do jakiegoś tytułu i postęp jest spory, a nieraz skaczę po kilku gierkach w ciagu jednego dnia. Grunt,że nie mam tej manii,że musze jakiś tytuł ograć na premierę bądź w ciągu następnych dni po niej.  Przechodzę bądź pykam sobie ot tak dla relaksu w to co już mam i tylko patrzę jak ceny idą w dół interesujących mnie gierek. Bo i tak pewnie bym ich nie ograł ot tak z rozpędu. Ostatni raz tak miałem z Dark Souls i bodajże Deus Ex Human Revolution ale to wyjątki od reguły.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 310,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker...

6f98b5fa6053ad61ac1a0f8133970a34.jpg

Opublikowano

Ależ ta okładka Project Zero zaburza tęczową koncepcję, masakra :)

Opublikowano

W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker...

Gry bezpośrednio na gumowej syfiastej podłodze w akademcu ??  :frog:  

Opublikowano

Gry bezpośrednio na gumowej syfiastej podłodze w akademcu ??  :frog:  

Przed położeniem szybciutko pozamiatałem i przejechałem mopem żeby było czyściutko :potter:

Opublikowano

W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker... 6f98b5fa6053ad61ac1a0f8133970a34.jpg

Gry wystawione bezpośrednio na działanie brudnego, krakowskiego powietrza?

Opublikowano

Gram w 10-20 tytułów jednocześnie bez problemów i jakichś większych rozkmin. Czasem coś przechodzę jednym ciągiem jak siądzie. Są gry, które przechodzę latami, np. Mario Galaxy z 7 lat mi zajęło, MGS 3 przechodzę od 10 lat.

O to to to! Mario Galaxy 2 już drugi rok mam rozkopane, gdy najdzie mnie ochota na Nintendo, to zagram dla relaksu kilka plansz, więcej mi nie trzeba lub po prostu nie potrafię się w to wciągnąć na dłużej, ale obecna forma mi odpowiada.

Choć z zasady jak gra mi się podoba, to staram się ją przejść, jeżeli średniak i nie leży zupełnie, to się nie zmuszam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema!!

Obecnie nie mam dostępu do konsol, więc wrzucam fotkę swojej głównej półki z grami ;)

21lu92p.jpg
ioi810.jpg
3088xsk.jpg
2qa1xl3.jpg
2e3mj53.jpgsn0xdy.jpg
dwf39w.jpg

Jeżeli chodzi o gry to powiedzmy, że to jest jakieś 80% + kolekcji.

Na zdjęciach brakuje na pewno:

-AC: Brotherhood CODEX EK
-God of War Trylogia Pandora Box EK
-AC: Revelations Animus Edition EK
-AC: Revelations EK
-Uncharted 3 EK (to ze skrzynią, widać na zdjęciach tylko figurkę)

-Press Kit Gran Turismo 4
-Press Kit Uncharted Collection

z PC:

-Diablo 2 + LoD w Big Boxach
-Warcraft 3 + FT w Big Boxach

Opublikowano

Mój EyePet :lapka:

Chcę się go pozbyć, ale średnio chętnego mogę znaleźć :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie myślałes o tym żeby to alfabetycznie ułożyć?

Opublikowano

Te pudełka na samym spodzie to tragicznie muszą wyglądać, pod takim ciężarem...

Opublikowano

Te pudełka na samym spodzie to tragicznie muszą wyglądać, pod takim ciężarem...

Sprzątałem kąt i ułożyłem płyty w ten sposób tylko do zdjęcia. Ogólnie trzymam je w skrzynce pod łózkiem u syna w pokoiku.

Nie myślałes o tym żeby to alfabetycznie ułożyć?

Będzie własny kąt będzie ułożone.

Opublikowano

[ambafatimawciełoinima]

Nie umiem linkować/wklejać zdjęć. To macie cały album.

Moja mała kolekcja.

BaNyPrm.jpg

OiDsNtU.jpg

gC0ZKMd.jpg

BOWHx0w.jpg

uuTYZex.jpg

6vxisBi.jpg

KzyAXr3.jpg

Ud7p25X.jpg

Abracadabra,działaj :|

Alleluja?

Ostatnia edycja bo jedno zdjęcie się zgubiło :<

Edytowane przez banzai

Opublikowano

Nie umiem linkować/wklejać zdjęć. To macie cały album.

To sie naucz. W imgurze jest opcja przy kazdym zdjeciu, ktora pokazuje linki. Wybierasz ten bezposredni (albo konczacy sie na .jpg) i wklejasz na forum uzywajac ikony "grafika" z panelu posta.

Opublikowano

albo wpisujesz [img=linkdozdjecia

Edytowane przez _Be_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzinka już prawie w komplecie. :obama:

UP9wLsA.jpg