Paliodor 1 761 Opublikowano 30 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2016 Najgorzej się wraca do jrpgów po dłuższej przerwie. Już wiele razy miałem akcje "o co chodzi jakby???" i trzeba było się posiłkować netem by przypomnieć sobie co dalej robić w danej gierce. Ogólnie mam jak Wiesław. Niektóre tytuły przechodzę latami, masę mam rozkopanych i sam nie wiem kiedy je skończę. Czasem przysiądę na dłużej do jakiegoś tytułu i postęp jest spory, a nieraz skaczę po kilku gierkach w ciagu jednego dnia. Grunt,że nie mam tej manii,że musze jakiś tytuł ograć na premierę bądź w ciągu następnych dni po niej. Przechodzę bądź pykam sobie ot tak dla relaksu w to co już mam i tylko patrzę jak ceny idą w dół interesujących mnie gierek. Bo i tak pewnie bym ich nie ograł ot tak z rozpędu. Ostatni raz tak miałem z Dark Souls i bodajże Deus Ex Human Revolution ale to wyjątki od reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Ależ ta okładka Project Zero zaburza tęczową koncepcję, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker... Gry bezpośrednio na gumowej syfiastej podłodze w akademcu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker... Gry bezpośrednio na gumowej syfiastej podłodze w akademcu ?? Przed położeniem szybciutko pozamiatałem i przejechałem mopem żeby było czyściutko :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 No dobra, niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W sumie, to nie mam jak wrzucić fotek całej kolekcji, ale... W Krk jedynie mam pełną kolekcje na wiiu, bo od początku mam tę konsole tutaj o tutaj kupuje gierki. Nie ma tego wiele ale każda jedna z nich ocieka miodem i jest świetna <3 cześć z nich jest z limitek/ bundli np xeno, Bayonetty, project zero czy Mario maker... Gry wystawione bezpośrednio na działanie brudnego, krakowskiego powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Gram w 10-20 tytułów jednocześnie bez problemów i jakichś większych rozkmin. Czasem coś przechodzę jednym ciągiem jak siądzie. Są gry, które przechodzę latami, np. Mario Galaxy z 7 lat mi zajęło, MGS 3 przechodzę od 10 lat.O to to to! Mario Galaxy 2 już drugi rok mam rozkopane, gdy najdzie mnie ochota na Nintendo, to zagram dla relaksu kilka plansz, więcej mi nie trzeba lub po prostu nie potrafię się w to wciągnąć na dłużej, ale obecna forma mi odpowiada. Choć z zasady jak gra mi się podoba, to staram się ją przejść, jeżeli średniak i nie leży zupełnie, to się nie zmuszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zagul 326 Opublikowano 10 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Siema!!Obecnie nie mam dostępu do konsol, więc wrzucam fotkę swojej głównej półki z grami Jeżeli chodzi o gry to powiedzmy, że to jest jakieś 80% + kolekcji.Na zdjęciach brakuje na pewno:-AC: Brotherhood CODEX EK-God of War Trylogia Pandora Box EK-AC: Revelations Animus Edition EK-AC: Revelations EK-Uncharted 3 EK (to ze skrzynią, widać na zdjęciach tylko figurkę)-Press Kit Gran Turismo 4-Press Kit Uncharted Collectionz PC:-Diablo 2 + LoD w Big Boxach-Warcraft 3 + FT w Big Boxach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 te gry na GCN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Mój EyePet Figurki Drake'a i Ezio bekowe XD Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Mój EyePet Chcę się go pozbyć, ale średnio chętnego mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Moja kolekcja SONY: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Nie myślałes o tym żeby to alfabetycznie ułożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Te pudełka na samym spodzie to tragicznie muszą wyglądać, pod takim ciężarem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Hehe, dobra piramidka. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Te pudełka na samym spodzie to tragicznie muszą wyglądać, pod takim ciężarem... Sprzątałem kąt i ułożyłem płyty w ten sposób tylko do zdjęcia. Ogólnie trzymam je w skrzynce pod łózkiem u syna w pokoiku. Nie myślałes o tym żeby to alfabetycznie ułożyć? Będzie własny kąt będzie ułożone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. banzai 197 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 (edytowane) [ambafatimawciełoinima] Nie umiem linkować/wklejać zdjęć. To macie cały album. Moja mała kolekcja. Abracadabra,działaj :| Alleluja? Ostatnia edycja bo jedno zdjęcie się zgubiło :< Edytowane 4 kwietnia 2016 przez banzai 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 Trzeba przyznać, że jesteś słowny, bo link nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2016 Link mówi że tam są 404 pozycje, więc to musi być zacna kolekcja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Nie umiem linkować/wklejać zdjęć. To macie cały album. To sie naucz. W imgurze jest opcja przy kazdym zdjeciu, ktora pokazuje linki. Wybierasz ten bezposredni (albo konczacy sie na .jpg) i wklejasz na forum uzywajac ikony "grafika" z panelu posta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) albo wpisujesz [img=linkdozdjecia Edytowane 4 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 Rodzinka już prawie w komplecie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 No jeszcze sporo brakuje do kompletu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi