Opublikowano 14 lipca 20168 l wow, niektóre gierki jeszcze w folii, nigdy nie rozpakujesz? Grałeś w te gry na edycjach zwykłych? Niemiecką Formułę 1 bym wywalił z kolekcji PSXa , no ale plus za Ape Escape.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Te które widać są rozpakowane, tylko mam fioła na punkcie stanu gier i ostatnio po ograniu wsadzam gry z powrotem do foli. Mam kilka gier zafoliowanych na starsze konsole, ale są schowane w tylnych rzędach. Formuła i Fifa były dorzucone do konsoli, normalnie bym nie kupił.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ma kolekcja na jedną z lepszych konsol przenośnych jakie istniały. Mam jeszcze trochę gier cyfrowo ale fotki cyfrowych kolekcji wyglądają dosyć żałośnie :-) Edytowane 15 lipca 20168 l przez Wieslaw
Opublikowano 16 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to moze i ja raz sprobuje: Najpierw PS4:W kolekcji brakuje Panthom Pain( jest u brata) A do zdobycia jeszcze z 10 tytulow( nie mowiac, ze przynajmniej 4 do tego sa jeszcze przed premiera w tym roku): I PS3: Tutaj brakuje mio jeszcze z.... od za(pipi)ania tytulow( chociaz byc moze uda mi sie niedlugo zdobyc Okami na plycie)
Opublikowano 17 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to u mnie po kolei jak idzie: PSX/PSP: PS2: PS3:
Opublikowano 19 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja na DS (+ kilka gier na GBA)
Opublikowano 19 lipca 20168 l 100 % High Grade Stuff - to lubię Na plus dodatkowo, że oprócz wiadomych killerów jest tam parę hidden gemów o których nie każdy wie. Edytowane 19 lipca 20168 l przez K'^^
Opublikowano 30 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vita; skromnie, ale w przyszłości będzie więcej; na ten moment mam ok.15 tytułów na wish liscie: Na PSP, mam prawie wszystko co chciałem. Planuje jeszcze dokupić Hexyz Force, Crimson Gem Sagę (liczę na wyprzedaż na vg+) oraz Ragnarok Tactics (tu będzie trudniej; przegapiłem moment, kiedy gra była w dołku cenowym )
Opublikowano 30 lipca 20168 l Ile Japońszczyzny, masakra! PSP król. Zazdroszczę Finali i Ys'ów. Żałuję zwłaszcza tych drugich, że nie kupiłem jak latały na Allegro w ludzkich cenach.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiesia i Dajzner zmotywowali mnie żeby wrzucić update mojej kolekcji, przez rok doszło trochę tytułów, głównie na 3ds, bo na ds mam wszystko co chciałem.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Jestem pod wrażeniem, że chce Wam się to wszystko wyjmować i rozkładać do cykania fotek. Edytowane 3 sierpnia 20168 l przez chmurqab
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Bo bys musial z dachu bloku robic fotki zeby choc czesc ogarnac na jednym zdjeciu.
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l Boze jak ja zaluje, ze sprzedalem swojego Dsa z tymi pieknymi tytuami, te Castelwanie, Time Hollow, Ace Attorney... niewybaczalny blad
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robiłem porządki, chowałem konsole, gry na Wii U bo raczej nie dane mi będzie prędko, o ile w ogóle, ich sprawdzić, ale foty porobiłem. Dark Souls niestety bez prawowitego boxa, to samo Metroid Other M w Wii Fit.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Pierwsze foto urywa dup.sko, same niszczatory! Ech PS2, szczęśliwi którzy giercowali w tamtych czasach. Bardzo fajna kolekcja, dużo Nintendo i fotki wyraźne, leci plusik. Ale za Twilight Princess w takiej edycji powinien być minus, hehe
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Trochę platynek i fify psują ogolnie odbiór, ale kolekcja fajna. Gierki na PS2 to esencja tego co sam bym trzymał, ale miałem 95% piratów.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boże, jaki ten imgur jest chu.jowy. Kiedyś wrzucało się fotki i od razu generowało linki, teraz trzeba się pyierdolić (jak nie masz konta), a na dodatek wrzucanie lubi się zesra.ć i niektóre foty się po prostu nie wrzucają, bez żadnego ostrzeżenia... Zebrałem się w sobie i w końcu strzeliłem foty całej kolekcji, co by się pochwalić. Ciąg dalszy w kolejnym poście bo forumek się krzaczy i nie pozwala mi wrzucić wielu fot w jeden post. Kolekcji PSP Zrobiłem to tylko dlatego, że musiałem posegregować gierki na półce. Jak bym miał obfacać wszystko, to bym chyba umarł (to mi wyrwało godzinę z życiorysu). Ogólnie o sprzęcie przypomniałem sobie niedawno i będę się zbroił w gry - to świetna konsola z masą ciekawych gier. Na foty musiałem wrzucić paskudnego watermarka, żeby jakaś szprota nie ukradła fot celem wystawienia 'gier' na allegro (zdarzały się takie akcje). Retailowe gry:Kilka limitek/pierdół:Płytki promo/demo Tekkena:Płyty pre-produkcyjne:Presskity:Gangs of London:Passport to:Secret Agent Clank: edit: nie da się wrzucić postu pod postem, bo forumek je od razu łączy. A jak kolejny post ma obrazki, to zamiast łączyć, nie dzieje się nic. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez ping
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Masz napisane w poście - zarówno powód stosowania watermarka, jak i powód dla którego cyknąłem foty . Ciąg dalszy poprzedniego posta, bo forumek nie pozwala wrzucać wielu fot w post... F1 2006: