Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow, niektóre gierki jeszcze w folii, nigdy nie rozpakujesz? Grałeś w te gry na edycjach zwykłych?

Niemiecką Formułę 1 bym wywalił z kolekcji PSXa :lapka:, no ale plus za Ape Escape.

Opublikowano

Te które widać są rozpakowane, tylko mam fioła na punkcie stanu gier i ostatnio po ograniu wsadzam gry z powrotem do foli. Mam kilka gier zafoliowanych na starsze konsole, ale są schowane w tylnych rzędach. Formuła i Fifa były dorzucone do konsoli, normalnie bym nie kupił.

• Plusik 1
Opublikowano

Tyle gier szkoda, że fajne można policzyć na dloniach mendrka

Opublikowano (edytowane)

100 % High Grade Stuff - to lubię :banderas:

Na plus dodatkowo, że oprócz wiadomych killerów jest tam parę hidden gemów o których nie każdy wie.

Edytowane przez K'^^
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile Japońszczyzny, masakra! PSP król. Zazdroszczę Finali i Ys'ów. Żałuję zwłaszcza tych drugich, że nie kupiłem jak latały na Allegro w ludzkich cenach.

Gość mastafaker
Opublikowano

Bo bys musial z dachu bloku robic fotki zeby choc czesc ogarnac na jednym zdjeciu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze foto urywa dup.sko, same niszczatory! Ech PS2, szczęśliwi którzy giercowali w tamtych czasach. Bardzo fajna kolekcja, dużo Nintendo i fotki wyraźne, leci plusik.

Ale za Twilight Princess w takiej edycji powinien być minus, hehe

Opublikowano

Trochę platynek i fify psują ogolnie odbiór, ale kolekcja fajna. Gierki na PS2 to esencja tego co sam bym trzymał, ale miałem 95% piratów. 

Opublikowano

Masz napisane w poście - zarówno powód stosowania watermarka, jak i powód dla którego cyknąłem foty :).

Ciąg dalszy poprzedniego posta, bo forumek nie pozwala wrzucać wielu fot w post...

bYHVd84.jpg
anpFo8Y.jpg

F1 2006:
wPhlvQK.jpg
5YC1UGq.jpg
5f1TC9E.jpg
iLctaDb.jpg

• Plusik 7