Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 No dżizas, co was to obchodzi co jego kobita o gierkach myśli. A Ty się jeszcze spowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Powiedz że to lokata kapitału. ping to człowiek sukcesu co lata na weekendy do Tokio na zakupy, wie co pisze. W gry inwestujcie. Battle Garegga na satka kosztowało chyba 5800 yen, a teraz można używkę kupić za 300$, taki numer :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Starsze gierki są już pewnie w formie romów i można w nie grać na emulatorach, więc jak ktoś by naprawdę chciał w nie zagrać, to by tak zrobił. A jak je sprzedasz, to pewnie i tak kolejni kolekcjonerzy się na nie rzucą i efekt będzie ten sam- kolejna rzecz na półkę, może odpalą i przejdą, i wtedy półka. Pewne egzemplarze to inwestycja i jeśli nie czujesz potrzeby ich posiadania, schowaj i dbaj o nie, sprzedawaj gdy nie daj Boziu będzie konieczność- możliwe, że pójdą za większe pieniądze niż obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Żeby inwestować w gierki to trzeba jeszcze wiedzieć co kupować. Wciągnąć 20 gier za $400 żeby kiedyś jakąś za $200 puścić, to nie jest złoty interes Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Mam kilka sztosów ale większość to zwykłe gry typu NFS czy girsy. I takie pewnie wypchnę. Dla mnie w tej chwili i tak handheldy się liczą, a na bieżących genach cyfra głównie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Mam kilka sztosów ale większość to zwykłe gry typu NFS czy girsy. I takie pewnie wypchnę. Dla mnie w tej chwili i tak handheldy się liczą, a na bieżących genach cyfra głównie idzie.Dobra, ja Cię rozumiem. To sprzedasz tego dk i sm3dw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Jak przejdę. Wyniosłem już do komisu gitary dwie z 4 grami i kinecta od One :-) Edytowane 1 października 2016 przez Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Jak kiedyś jednego z tych psp będziesz chciał się pozbyć to daj mi znać Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Jak przejdę. Wyniosłem już do komisu gitary dwie z 4 grami i kinecta od One :-) PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Jak bedziesz szedl na kolejny kompromis i gry na DS tez beda musialy sie wyniesc to Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Jak przejdę. Wyniosłem już do komisu gitary dwie z 4 grami i kinecta od One :-) Dawaj oepiej na forumek. W komisie na bank zdzierają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Dostałem 200zł za dwie gitary z 4 grami na ps3 i 200zł za kinecta. Spróbuj za tyle opylić na allegro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Ano to ładnie. Za kinecta też dobra cena. No ale wiesz na forumku mógłbyś sprzedawać od gracza dla graczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 BABA POSZŁA W ODSTAWKĘ ALARM ODWOŁANY :-) dzięki za wsparcie Stulejarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Ale tak całkiem w odstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 XD Nie wiem czy to na serio, ale śmiechłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 No serio tak wyszło. Poprawi się to może dostanie szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 BABA POSZŁA W ODSTAWKĘ ALARM ODWOŁANY :-) dzięki za wsparcie Stulejarze Moja EX też miała problem z moją kolekcją więc się z panną rozwiodłem. Jej ciała do dziś nie odnaleziono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Pewno odnajdziesz je w jakimś grobowcu w najnowszym Tomb Raiderze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 (edytowane) Mi brakuje jak cholera automatowych wersji Virtua 3 i 4 w hd. Niektórzy jakoś sobie radzą. VF3 poniżej. Dałbym z tysiaka za wersje HD tych gier (bo w te tragiczne konwersje konsolowe nie da się grać) 96 rok escape polonia 1 i największy opad szczeny w historii gamingu, który się już nigdy nie powtórzy. Tak się robiło grafe 20 lat temu a teraz...jest niewiele lepiej :facepalmz: Edytowane 2 października 2016 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 update: baba się poprawiła, gry zostają i baba też zostaje. ale dobrze, że te gitarki i kinekta puściłem do żyda bo to jednak podniosło jakość kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 lol ty tak na powaznie xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Od czasu do czasu trzeba usiasc, przejzec, odpalic kilka gierek i zrobic selekcje i puscic tytuly ktore n.p. Nie ma sie sentymentu do ani nie sa hitami, albo nie bedzie sie wiecej gralo, odrazu kolekcja sie robi ladniejsza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Wieslaw - jesteś GOŚĆ Edytowane 6 października 2016 przez K'^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi