Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

Plyta widzialem w bdb stanie, tylko naklejki usunac jesli ktos szuka do kolekcji.

0VvqU8m.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Prawdziwy fan Lego :) Tego steelbooka do Quantum Break, to chyba będę musiał sobie poszukać.

Gość ragus
Opublikowano

Cooper robisz to dobrze. Te pokemony to mam nadzieję w sejfie trzymasz. Piękna sprawa.

Opublikowano

Co powiesz dziewczynie, jak się spyta "po co ci te gierki?"? O ile ewentualnie poznasz jakąś.

Jestem już z jedną od 9 lat także ten. Introwertyczna programistka więc nie mam problemów.

Zresztą po co miałbym się z czegokolwiek kobiecie tłumaczyć? :kaz:

• Plusik 4
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na PS3 nic sie od ostatniego razu u mnie nie zmienilo wiec nie ma nawet co pokazywac, natomiast PS4.... kolekcja rosnie wysmienicie. Bardzo cierpie na brak Nioha, Horizona, Stardew Valley i Dark Souls 3, Dishonored 2 i Gravity Rush 2 ale to bedzie musialo jeszcze poczekac a The Evil Within jest aktualnie u brata ale kolekcja i tak wyglada nieskromnie mowiac bardzo ladnie, w kazdym razie jest w co grac.

CAM00335j_aqeppqe.jpg

Edytowane przez okens
  • Plusik 5
Opublikowano

Dużo pudełek, cyfrowych nie kupujesz? U mnie to wyglada: 4 pudełka i ze 30 cyfrowych:/

Po co kupować cyfrowo gry, które są dostępne w boxach? Ja generalnie kupuje głownie indie, które rzadko mają wydanie retailowe albo ewenutalnie jakąś gierke, którą lepiej miec na dysku żeby odpalić na kilka partyjek bez żonglowaniem płyt. Ale tak to bez sens wydasz np na takiego Mad Maxa 50zł na promocji i masz crapa na stałe a tak to kupisz w pudełku za tyle, pograsz i sprzedasz. 

Okens całkiem fajna kolekcja chociaż połowe gier bym wyj.ebał bo się do niczego nie nadają, ale za Persone, Yakuze, Nier i Dooma dam plusika. Tylko lepiej powiedz mi gdzie jest Bloodborne.