Opublikowano 26 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakoś na dniach mija rok od kiedy kupiłem Switcha i zacząłem bawić się w zbieractwo. Na chwilę obecną tak to wygląda (plus kilka kolekcjonerek upchanych w różnych miejscach). Edytowane 26 czerwca 20213 l przez Amer
Opublikowano 26 czerwca 20213 l Dużo bzdur, ale zbieractwo- wiadomo Ale Panzer Dragon- Szacun. Też bym przyjął pudełko i do tego Lumines.
Opublikowano 26 czerwca 20213 l Tak jestem stargetowany Żadnych Marianów, Zeld czy innych casuali, które walają się w marketach - przerobiłem je i wymiotłem na aukcjach. Na dobrą sprawę nic do nich nie mam (to w sumie baaaardzo spoko gry), ale obecnie inwestuję wyłącznie w indyki, importy, wydania z LRG, Rare i inne dziwadła Akurat Panzera możesz dorwać na Allegro obecnie (około 500zł chyba) plus Lumines jest do wzięcia w Perfect Blue (jakoś około 300zł). Edytowane 26 czerwca 20213 l przez Amer
Opublikowano 26 czerwca 20213 l Good stuff. Co prawda sam zbieram indyki jednak nie te z serii limitowanych. Uważam, że jak indyk jest wystaczająco dobry to prędzej czy później zostanie wydany w normalnej edycji a jak już ktoś je wystawia u nas to ze zbyt dużą przebitką cenową kiedy w eShopie są często za grosze. Szanuję za brak Visual Novels, sam za nimi nie przepadam. Edytowane 26 czerwca 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 27 czerwca 20213 l W dniu 26.06.2021 o 16:37, GearsUp napisał: Good stuff. Co prawda sam zbieram indyki jednak nie te z serii limitowanych. Uważam, że jak indyk jest wystaczająco dobry to prędzej czy później zostanie wydany w normalnej edycji a jak już ktoś je wystawia u nas to ze zbyt dużą przebitką cenową kiedy w eShopie są często za grosze. Szanuję za brak Visual Novels, sam za nimi nie przepadam. Co do przepaści cenowej indyków w pudełkach vs cyfra pełna zgoda. „Uważam, że jak indyk jest wystaczająco dobry to prędzej czy później zostanie wydany w normalnej edycji…” Tutaj to już jest różnie. Przykład ? Celeste, Into the Breach, Cuphead (tutaj niby twórcy obiecali fizyka ale wciąż cisza). Można sporo wymieniać.
Opublikowano 27 czerwca 20213 l 18 minut temu, giger_andrus napisał: Co do przepaści cenowej indyków w pudełkach vs cyfra pełna zgoda. „Uważam, że jak indyk jest wystaczająco dobry to prędzej czy później zostanie wydany w normalnej edycji…” Tutaj to już jest różnie. Przykład ? Celeste, Into the Breach, Cuphead (tutaj niby twórcy obiecali fizyka ale wciąż cisza). Można sporo wymieniać. Zgoda, nie jest to norma ale np taki Blasphemous już w poniedziałek na półkach sklepowych a był już w LRG. Edytowane 27 czerwca 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 27 czerwca 20213 l Zgadza się, jest kilka takich przykładów jak Blasphemous lub Hollow Knight. Ale szary ludzik raczej nie wie jak będzie w przyszłości z wydaniem konkretnego indyka a historia pokazuje, że znacznie więcej wydań jest wyłącznie limitowanych.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Amer PIĘKNIE, nie daj sobie wmówić głupot, że masz 'bzdury' na półkach. Bardzo mi się te półeczki podobają
Opublikowano 29 czerwca 20213 l Ja to wiem, Ty to wiesz, a inni... no tak różnie Mówienie o "bzdurach" ucina się dokładnie w chwili, w której dochodzimy do kwot jakie trzeba za nie zapłacić i jak ciężko je zdobyć obecnie. Dzięki piękne Mistrzu Edytowane 29 czerwca 20213 l przez Amer
Opublikowano 29 czerwca 20213 l W dniu 26.06.2021 o 16:37, GearsUp napisał: Szanuję za brak Visual Novels, sam za nimi nie przepadam. To nie przyjrzałeś się dobrze
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 28 minut temu, Dr.Czekolada napisał: To nie przyjrzałeś się dobrze Więcej niż 3 ich tam nie ma. Na ponad 200 gier moje zdanie nadal pozostaje poprawne.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 1 sztuka chyba jest. Must have w tym gatunku, więc nie mogłem się oprzeć.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l W dniu 29.06.2021 o 09:43, ping napisał: Amer PIĘKNIE, nie daj sobie wmówić głupot, że masz 'bzdury' na półkach. Bardzo mi się te półeczki podobają Bzdury w sensie indyki, bo mi szkoda kasy i przede wszystkim CZASU na te gry. Ale szanuję kolekcję. Switch wygląda obłędnie. Do tego limitowane edycje mają chyba jedne z lepszych. W dniu 29.06.2021 o 13:21, Amer napisał: Ja to wiem, Ty to wiesz, a inni... no tak różnie Mówienie o "bzdurach" ucina się dokładnie w chwili, w której dochodzimy do kwot jakie trzeba za nie zapłacić i jak ciężko je zdobyć obecnie. Dzięki piękne Mistrzu No cena za Lumines czy właśnie Panzer jest spora. Dlatego spoko kolekcja w ogólnym rozrachunku, bo nie jest standardowa i nie ma tam oklepanych tytułów które puściłeś dalej w świat. Edytowane 30 czerwca 20213 l przez iluck85
Opublikowano 20 lipca 20213 l W dniu 29.06.2021 o 13:21, Amer napisał: Ja to wiem, Ty to wiesz, a inni... no tak różnie Mówienie o "bzdurach" ucina się dokładnie w chwili, w której dochodzimy do kwot jakie trzeba za nie zapłacić i jak ciężko je zdobyć obecnie. Dzięki piękne Mistrzu To mi przypomina sytuację sprzed kilku lat w pracy kiedy dwie k"u"leżanki twierdziły, że zbieram graty - gierki. Zapytały ile to warte i już przestały śmieszkować.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja skromna kolekcja. Trzymam głównie tytuły, które darzę jakimś sentymentem, choć oczywiście nie wszystkie w mojej kolekcji mogą cieszyć się takim statusem. Jest kilka egzemplarzy do "poprawy" jak na przykład Cuszima z niemiecką okładką, ale to wszystko w swoim czasie PlayStation Spoiler PlayStation 2 Spoiler PSP i PS Vita Spoiler PlayStation 3 Spoiler PlayStation 4 Spoiler Xbox Spoiler Xbox 360 Spoiler Xbox One Spoiler
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Trzymasz je wyeksponowane na półce czy wstydzisz się że jesteś graczem? Nic na Nintendo? Dziwny jesteś Edytowane 1 sierpnia 20213 l przez devilbot
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Oczywiście, że na półce, chciałem je po prostu bardziej wyeksponować... na podłodze
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l 49 minut temu, WisnieR napisał: A gdzie MGS V ? wjedzie, tylko nie wiem czy na PS4 czy PS3
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l i Shadow Falla i Liberation i Najemnika Zawsze to jakiś potencjalny cel, gdy nie będzie na co kasy wydać
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l Cześć mógłbyś wyrzucić mgs2 do śmietnika? Nie mogę patrzeć na tego odpada A kolekcja bardzo fajniutka
Opublikowano 15 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane 29 marca 20223 l przez GearsUp
Opublikowano 17 października 20213 l Niby w porządku, ale jednak taki nintendofag, bodaj jeden z największych na forumku, a na zdjęciach tylko zielenina. Coś podejrzane Czyżby jednak trochę wstyd chwalić się gierkami dla zboczuchów Edytowane 17 października 20213 l przez Luqat