Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 147 Opublikowano 17 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 (edytowane) . Edytowane 29 marca 2022 przez GearsUp 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Musisz bardzo lubić Automatę skoro masz dubla. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 5 minut temu, giger_andrus napisał: Musisz bardzo lubić Automatę skoro masz dubla. Yup i wolę wersję Playstation bo na Xboxie ta gra śmiga w dziwacznym 1920x2160 czyli tej samej rozdziałce co RDR 2 na PS4 Pro (co prawda nie ma upskalowania do 4k za pomocą checkerboardu jak przy RDR 2 ale i tak na Xboxowej Automacie widoczne są artefakty co wykazał filmik Digital Foundry). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Piękne zbiory, choć drażni mnie trochę ten niealfabetyczny rozpiździel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tynio 1 020 Opublikowano 21 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 U mnie po przekroczeniu 300 gier na GB oraz GBA musiałem szukać alternatywy by kolekcja jakoś została zapakowana w jedno miejsce oraz była wyeksponowana choć częściowo. Zainwestowałem w stojaczek na lakiery i tu kładę pełne kolekcje gier. Po przeglądnięciu okazało się że 2 standy to za mało i potrzebuję przynajmniej 5 których nie jestem w stanie zmieścić w szafce bo są tylko 4 półki Część gier już jest w boksach schowanych Jako że jeszcze brakuje kilku gier z listy zaczynam się martwić jak to sensownie ułożyć by nie zniszczyły się naklejki a zarazem cieszyło oko. 14 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 630 Opublikowano 26 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Wiem, że Wii U już nikogo ale wciągnęła mnie ta konsola na maksa, że postanowiłem zebrać cały set PAL. W pudle wyszły 164 gry. W innych regionach trochę więcej lub mniej. Nie ma tego dużo ale kilka crapów jest ciężko dostępne. Kilka z nich udało mi się już zdobyć. Konsola jest ze mną od półtorej roku i dotychczas tyle udało się zdobyć. Szukam okazji na te gierki, nie kupuje jak leci z Allegro/OLX/Ebay. Wiele gier kupiłem poniżej ceny rynkowej którą dyktują Janusze. Jeśli ktoś chce się pozbyć czegoś na Wii U co mi brakuje to piszcie. 25 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Uwielbiam takie cele w kolekcjonowaniu, fajna kolekcja. W sumie też fajna konsola do tego, 164 gierki idzie upolować. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 @Tynio Ja gołe gierki na Gameboye oraz hucardy z PC Engine trzymam w segregatorach. Do segregatorów włożone wkłady, które zazwyczaj służą do przechowywania kart kolekcjonerskich i jechanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) 12 godzin temu, ping napisał: @Tynio Ja gołe gierki na Gameboye oraz hucardy z PC Engine trzymam w segregatorach. Do segregatorów włożone wkłady, które zazwyczaj służą do przechowywania kart kolekcjonerskich i jechanie. Boje się trzymać w klaserach po kartach bo mają dziwne tworzywo, które może wchodzić w reakcje chemiczną z naklejką lub kartridżem. Też tak miałem w planie trzymać tym bardziej że mam kilka segregatorów po starych kartach. @Postal Masz jakaś grę która samoistnie przestała Ci działać na konsoli? Pytam się bo mi jednej już mi nie czyta konsola mimo tego że grałem kilka razy i jest 0 rys. Po 2 latach chciałem zagrać i wywala mi błąd, sprawdzałem na konsoli znajomego i też u niego nie działa. Edytowane 27 października 2021 przez Tynio Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 2 godziny temu, Tynio napisał: Boje się trzymać w klaserach po kartach bo mają dziwne tworzywo, które może wchodzić w reakcje chemiczną z naklejką lub kartridżem. Też tak miałem w planie trzymać tym bardziej że mam kilka segregatorów po starych kartach. @Postal Masz jakaś grę która samoistnie przestała Ci działać na konsoli? Pytam się bo mi jednej już mi nie czyta konsola mimo tego że grałem kilka razy i jest 0 rys. Po 2 latach chciałem zagrać i wywala mi błąd, sprawdzałem na konsoli znajomego i też u niego nie działa. A wiesz, że mam. Jedna płyta z grą lustro a konsola nie chce jej czytać. Na początku jak wsadziłem do czytnika to pojawiała mi się ikona z grą w menu konsoli ale nie czytało jej. Teraz już nawet ikona się nie pojawia. Kupiłem tę grę po taniości wiec nie zwracałem. Miałem nadzieje ze sprawdzę na innej konsoli ale nie mam nikogo z Wii U. Zaskoczyłeś mnie teraz, że to się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 4 godziny temu, Postal napisał: A wiesz, że mam. Jedna płyta z grą lustro a konsola nie chce jej czytać. Na początku jak wsadziłem do czytnika to pojawiała mi się ikona z grą w menu konsoli ale nie czytało jej. Teraz już nawet ikona się nie pojawia. Kupiłem tę grę po taniości wiec nie zwracałem. Miałem nadzieje ze sprawdzę na innej konsoli ale nie mam nikogo z Wii U. Zaskoczyłeś mnie teraz, że to się zdarza. No ja mam jakieś 50 gier i jedna padła po około roku od zakupu, udało się wymienić bo był znajomy w sklepie, druga padła po około 3 latach, a dwie mi nie działały na starcie, zakupione na allegro jako używane działające, sprawdzałem na dwóch konsolach i na obu nie działały. Czyli już miałem w sumie 4 gry z czego z jedną zostałem, Wii U mam od premiery i myślałem że to laser, ale jak odesłałem dwie do sprzedawcy z allegro i potwierdził że też mu nie działają. Dziwna sprawa z tymi grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIOTREKN64 608 Opublikowano 27 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Skromna kolekcja na N64 16 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIOTREKN64 608 Opublikowano 29 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 października 2021 I coś na NES-a 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 923 Opublikowano 6 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Udało mi się na mieszkaniu zagospodarować trochę miejsca na gierki. Mam już wszystko z PC u siebie, Famicoma, konsolek przenośnych. Jedynie brakuje mi jednej połki na GB,GBC. Muszę domówić z ikea. Brakuje mi jeszcze miejsca na sprzęty i Neo Geo. Arcade będę miał u siebie pewnie jak się dorobię z 15-20m na swoją jaskinię. Na Segę będę potrzebował jednego billego ale to z czasem dokupię. Na razie całą resztę trzymam u rodziców. Teraz widzę, że jeszcze nie zgarnąłem gierek na famicoma które były wydane w tekturowych pudelkach. 16 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 858 Opublikowano 28 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 (edytowane) Wstyd, ale zacznę od PC. Ostatnia gra był CP. Wcześniej długo była cisza i już od dawna nie kupuje. W drodze na x jest jedna pozycja, to wrzucę na dniach xboxa. Edytowane 28 listopada 2021 przez iluck85 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 41 minut temu, iluck85 napisał: Wstyd, ale zacznę od PC. Ostatnia gra był CP. Wcześniej długo była cisza i już od dawna nie kupuje. W drodze na x jest jedna pozycja, to wrzucę na dniach xboxa. Mała ale fajna kolekcja. A te pudełkowe Kane to dla mnie must-have zakupowy dla mnie. Jak tylko będę miał Halo i The Medium na Xbox SX to wrzuca swoja kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 858 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 I numer jeden u mnie to Xbox. Zamówione Halo już mam i Elden Ring. Poczekam na Forzy Horizon jak spadną z cena. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 822 Opublikowano 15 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 U mnie może i nie ma jakichś szczególnych rarytasów, ale powoli dobijam do 700 "pudełek" z grami PlayStation 3 Xbox 360/GameCube PlayStation 2 PC PlayStation 4 Xbox One Xbox PlayStation PlayStation Vita PlayStation Portable Game Boy/Game Boy Advance Pegasus/SNES 12 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 On 8/4/2021 at 1:25 PM, Pupcio said: Cześć mógłbyś wyrzucić mgs2 do śmietnika? Nie mogę patrzeć na tego odpada A kolekcja bardzo fajniutka O ty... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 17:36, iluck85 napisał: I numer jeden u mnie to Xbox. Zamówione Halo już mam i Elden Ring. Poczekam na Forzy Horizon jak spadną z cena. aż się prosi, żeby to odpowiedni spodami ułożyć, Xbox (360) -> Xbox One -> Xbox 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 13 minut temu, Quake96 napisał: Pizza Syndicate - zawsze coś jadłem grając w to Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 822 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Oj lata temu już się w to grywało, a że kiedyś w CeXie dorwałem widoczny na fotce egzemplarz za grosze to żal było nie kupić. W sam raz na mojego "retro" laptopa z Win98SE Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Qashlaq96, kolekcja z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 364 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 "Kolekcja z duszą. Polecam i pozdrawiam, Quake96" Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Zajebiste zbiory, a jak zobaczyłem gierki z pierwszego XBOXa, a później te wyeksponowane przodem perełki z PLAYSTATION to muszę majtki zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi