Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 864 Opublikowano 3 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Korzystając z urlopu robiłem porządki i katalogowanie w kolekcji na Switcha. Przy okazji chciałbym wam pokazać moją wieżę spierdolenia w tym roku pewnie pęknie 200 tytułów, jedyna platforma gdzie mam wszystko co chciałem. Mam nadzieje ,że następca w tym roku dostarczy Spoiler Przynajmniej wsteczną 16 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, Ukukuki napisał: dostarczy Oczywiście że dostarczy Spoiler Cyfrowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @Ukukuki a gdzie Excel z tytułami? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 4 godziny temu, Ukukuki napisał: Korzystając z urlopu robiłem porządki i katalogowanie w kolekcji na Switcha. Przy okazji chciałbym wam pokazać moją wieżę spierdolenia w tym roku pewnie pęknie 200 tytułów, jedyna platforma gdzie mam wszystko co chciałem. Mam nadzieje ,że następca w tym roku dostarczy Ukryj zawartość Przynajmniej wsteczną ale jakby tak pierdolnęła ta wieża no i pudełeczko na samym dole musiało trochę cierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 39 minut temu, krzysiek923 napisał: ale jakby tak pierdolnęła ta wieża no i pudełeczko na samym dole musiało trochę cierpieć Nic by się nie stało bo pudełka od gierek na Switcha są mega solidne 43 minuty temu, Badus napisał: @Ukukuki a gdzie Excel z tytułami? Wrzucę kiedyś na dysk google jak kolekcja będzie skończona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Piękna kolekcja. Co to za rodzyn na górze ma żółte pudełko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Asterix & Obelix: Slap them All! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 556 Opublikowano 22 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Moja kolekcja pudelek na Nintendo Switch 1 minutę temu, Pierre Deck napisał: Moja kolekcja pudelek na Nintendo Switch Tak to w calosci wyglada Edytowane 22 Lutego przez Pierre Deck 11 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego @Sylvan Wielki Ty masz zawsze fajne foty w zakupach. Wrzuć fotkę całości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego @Pierre Deck to ten stojak na zwykłe płytki CD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 556 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 21 minut temu, grzybiarz napisał: @Pierre Deck to ten stojak na zwykłe płytki CD? Pod switchowe. Na allegro kupilem https://allegro.pl/oferta/stojak-na-gry-nintendo-switch-90-regal-czarny-14263308324 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Czasem oglądam jego zakupy. Pokój spoko. @Sylvan Wielki wrzucisz kolekcje pudełek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Michał spoko jest, siedzę u niego na grupie FB - między innymi przez nich mam większe wydatki, bo co chwila ktoś wyjedzie z czymś, o czym w życiu nie słyszałem i okazuje się, że muszę to mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Grupa dla kolekcjonerów ? Można dołączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 21 godzin temu, giger_andrus napisał: Grupa dla kolekcjonerów ? Można dołączyć ? Zapaleńców, żadne hardkory, choć i takie się zdarzają. https://www.facebook.com/groups/gamingdisorder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 804 Opublikowano 4 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Pomyślałem, że czas na mały update, bo w sumie od przeprowadzki nic tu chyba nie wrzucałem Przede wszystkim Wielka ściana growych dobroci W spoilerze trochę zbliżenia na poszczególne regały Spoiler Na sąsiedniej ścianie półeczka z kilkoma trofeami, w tym chyba najdroższa gra w zbiorze, czyli Diablo na PSX I na koniec PCtowy "ołtarzyk" z moją osobistą grą wszechczasów Dzisiejszy zakup w postaci Wiedźmina 2 na PC jest dokładnie 888 grą w zbiorze Poniżej kolejny spoilerek z podsumowaniem poszczególnych platform Spoiler PSX - 93 PS2 - 250 PS3 - 76 PS4 - 45 PS5 - 8 PSP - 79 PSV - 11 XBOX - 77 X360 - 79 XO - 27 DC - 18 GC - 9 PC - 88 PEGASUS - 3 SNES - 7 GB - 7 GBA - 6 SWITCH - 5 Razem - 888 Obecnie trwa u mnie aktywne dozbrajanie siódmej generacji z Xboxem 360 na czele. Jeszcze do niedawna miałem na niego mniej gier niż na pierwszego klocka a obecnie jest ich już nawet kilka więcej. Gry na X360/PS3 są obecnie w bardzo korzystnych cenach i jak ktoś tak jak ja lubi fizyczne wydania to polecam zbroić się już teraz. Zamknięcie cyfrowego sklepu X360 wywołało nagły hype na gierki na ten system i kto wie czy faktycznie niektóre gry w wydaniu fizycznym nie skoczą cenowo w górę. Dla mnie, oby nie 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Piękna kolekcja, spora ilość platform na które zbierasz. Czy wszystkie sprzęty są w gotowości do odpalenia jak Cię najdzie ochota na jakiś tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 804 Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 54 minuty temu, jimmy napisał(a): Czy wszystkie sprzęty są w gotowości do odpalenia jak Cię najdzie ochota na jakiś tytuł? Jakieś 95%. W zasadzie to tylko kilka PSXów i PS2jek nie jest całkowicie sprawne, ale i wśród nich większość jest gotowa do grania. Większość platform ma też swoje miejsce przy którymś ze stanowisk, więc zazwyczaj jest to tylko kwestia wyboru źródła w TV, ewentualnie szybkiego przepięcia kabli. Czyli w zasadzie to w każdej chwili mam możliwość zagrania w dowolną grę na jaką najdzie mnie ochota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 804 Opublikowano 8 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września Tak, tak to znowu ja spamuję w zasadzie "tym samym", no ale zabrałem się dzisiaj za dokładniejsze liczenie nie tylko gier, ale i sprzętu. Przy okazji powyciągałem wszystko z pudełek i zakamarków do wspólnego zdjęcia "rodzinnego" W spoilerach pochowałem dokładne rozliczenie tego co widać na zdjęciach Spoiler PSX - 93 PS2 - 252 PS3 - 79 PS4 - 51 PS5 - 9 PSP - 79 PSV - 12 XBOX - 77 X360 - 82 XO - 27 DC - 18 GC - 9 PC - 91 PEGASUS - 3 SNES - 7 GB - 7 GBA - 6 SWITCH - 5 Razem - 907 Spoiler PC - 4 (PC XP, Laptop XP, Netbook XP, Laptop 98SE) PSX - 9 (7x PSX, 2xPSone) PS2 - 9 (3x FAT, 6xSlim) PS3 - 4 (2x FAT, 1x Slim, 1x Super Slim) PS4 - 1 (FAT) PS5 - 1 (FAT) PSP - 5 (2x 1000, 1x 2000, 1x 3000, 1x E1000 Street) PSV - 1 (FAT) XBOX - 4 (FAT) X360 - 7 (4x FAT, 2x Slim, 1x Slim E) XO - 1 (FAT) PEGASUS - 1 (BS-500AS) SNES - 1 (Super Famicom) GC - 1 GB - 1 (GB Pocket) GBA - 1 (Advance) SWITCH - 1 (Lite) DC - 1 AMIGA - 1 (Amiga 500, 1MB) Razem - 54 (49 konsol, 5 komputerów) 10 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września @Ukukuki Kupuje stare gierki na PC, a w Poznaniu ktoś jebnal pod koszem na śmieci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Jak widać ktoś znalazł :d sam z Aten przytargałem znalezione PS2 przy koszu. Jak umrę przed żoną to też pewnie wywali moje gierki w kosz. Przecież jej nie mówię realnych cen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Jak umrę przed żoną to też pewnie wywali moje gierki w kosz. na pewno byłoby dobrze gdyby wiedziała, że jeśli to ona pierwsza się zawinie, żałoba i brak sensu we wszystkim innym absolutnie nie skłoni cię do pozbywanie się tak bliskich twemu sercu gierek żona zawsze może umrzeć, a gierki zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września W dniu 8.09.2024 o 22:01, krzysiek923 napisał(a): na pewno byłoby dobrze gdyby wiedziała, że jeśli to ona pierwsza się zawinie, żałoba i brak sensu we wszystkim innym absolutnie nie skłoni cię do pozbywanie się tak bliskich twemu sercu gierek żona zawsze może umrzeć, a gierki zostaną Jeśli się pierwsza zawinie (czego oczywiście nie życzę), to jeszcze więcej zarobi na bucikach, kieckach i torebkach niż ona na jego gierkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Ostatnio z ciekawości sprawdzałem po ile lata Warhammer na ps3 i najtańsza oferta po premierze dwójki to 92zl a kupowałem za kilkanaście zł podobnie z Painkillerem oferty po ponad 200zl a brałem za 50 z wysyłką. Inna sprawa czy rzeczywiście gierki w takich cenach się sprzedają jakby wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi