Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Serio po tyle lata? Ja za 2 stówy kupiłem limitke z wiilotem za każdym razem jak widzę zelde TP na gacka to mi przykro, że swoją sprzedałem :-(
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l 150 to dobra cena za SS z soundtrakciem - po tyle mniej więcej goniłem duble i schodziły w dzień wystawienia.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l No jeszcze sporo brakuje do kompletu ;-) Chodziło mi tylko o duże Zeldy, na odsłony 2d oraz mobilne jeszcze jakoś mnie nie wzięło, by je zbierać.
Opublikowano 8 maja 20168 l https://zapodaj.net/c3fa746c225aa.jpg.html https://zapodaj.net/26bc9e66996b4.jpg.html https://zapodaj.net/f5ab7169057c2.jpg.html Na PS4 i One mam w innym miejscu. Edytowane 8 maja 20168 l przez BaNDzi0r25
Opublikowano 8 maja 20168 l Rodzinka już prawie w komplecie. Jeszcze ALTTP i wsio ze stacjonarnych Zeld
Opublikowano 18 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zabrałem się za przepakowywanie pudeł i drobne porządki w starszych zbiorach, a to dobra okazja żeby zrobić kilka zdjęć, więc do rzeczy. Dziś króluje PSX.
Opublikowano 18 maja 20168 l Szanuję bardzo mocno takie kolekcje. E: Gekido Edytowane 18 maja 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 18 maja 20168 l Piękne. Ale Tunguska to jest mega crap, epicki wręcz. Jedna z największych ch.ujowizn jakie widział PSX. Koudelką też bym się nie jarał jak niektórzy zaczęli po latach, gierka na 6 z arenami walk godnymi pożałowania. Reszta gier daje ostro w ryja z piąchy z dziarą PSX na kostkach.
Opublikowano 18 maja 20168 l Gekido, Klonoa, okładka Stridera - sam miód. A pudełeczka błyszczą, świetny stan. Edytowane 18 maja 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 18 maja 20168 l Pewnie nakupił crapów w folii i wyrzucił biedne gierki, żeby zrobić miejsce na petardy Crap genocide. Mroczny Farmaceuta.
Opublikowano 18 maja 20168 l Czekam na zdjęcia fullseta Dreamcasta. Z chęcią, ale to dopiero po przeprowadzce jak będę wszystko w końcu na półki wystawiał. Teraz wojna z kartonami mnie niejednokrotnie przerasta. Wizja nowej chaty z własnym hc roomem coraz bliżej. Pewnie nakupił crapów w folii i wyrzucił biedne gierki, żeby zrobić miejsce na petardy Crap genocide. Mroczny Farmaceuta. Przy tych gierkach niewiele wymieniałem, w Dreamcastowym secie poszło na wymianę ponad 40 pudeł. Edytowane 18 maja 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 18 maja 20168 l Zamiast gierek kup sobie słownik, a nie pułk w to będziesz mieszać. A na poważnie to w chuy plusów dla Ciebie się należy :* Edytowane 18 maja 20168 l przez Emtebe
Opublikowano 18 maja 20168 l Czy na gry polowałeś "za granicą" czy na rodzimych serwisach? Od dawna czaję się na Klonoa, ale w Polszy ceny są abstrakcyjne
Opublikowano 18 maja 20168 l Na gry poluję wszędzie, dosłownie wszędzie gdzie się da włączając w to jakiekolwiek wyjazdy wakacyjne. Zdarzało się nawet na australijskim ebay'u kupować ale to raczej opcja desperacka ze względu na koszt wysyłki. Śledzenie allegro/olx/ebay (europa) to podstawa. Klonoa osiąga wszędzie abstrakcyjne ceny, a wersji 3xA, kompletnej z demem nie widziałem już bardzo długo. Edit: w Grecji jest jedna w sensownej cenie. Edytowane 18 maja 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 18 maja 20168 l Dlatego jak ktoś chce budżetowo zagrać, to polecam albo wersję japońską, albo składaka NamCollection na PS2 (zawiera Klonoa, Ace Combat 2, Tekkena, Ridge Racera i Mr Drillera - petarda )
Opublikowano 18 maja 20168 l Za kolekcję DC to stanę się Twoim dożywotnim dostawcą plusików, bo czuję w moczu, że zmiecie mnie ona bardziej niż ta z PSX. :rose: