Opublikowano 10 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mała aktualizacja kolekcji mesjasza
Opublikowano 19 października 20168 l I Ghost Babel na GBC. ..co oczywiście w żadnym razie nie umniejsza wrażeniu jakie robi ta kolekcja
Opublikowano 27 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki tam maly update, dobrze ze chyba wszystko co chcialem juz mam bo by miejsca zabraklo
Opublikowano 27 października 20168 l ehh a ja sie ciesze że mam 4 konsole ale bez sensu to trzymać tak na półce bo jest podatne na kurz czy słońce
Opublikowano 27 października 20168 l Pocketstation - http://strefapsx.pl/scph-4000-pocketstation-psx/
Opublikowano 28 października 20168 l Taki tam maly update, dobrze ze chyba wszystko co chcialem juz mam bo by miejsca zabraklo Bardzo ładnie Sam chyba muszę pomyśleć nad jakimś przemeblowaniem.
Opublikowano 31 października 20168 l Z racji przeprowadzki, ogarnałem część kolekcji (znacznie większą część, brakuje kilku rzeczy jedynie jak Bloodborne czy kilku innych gierek na PS4 i 360, ktore pozyczyłem różnym znajomym i nieznajomym) Kolekcja w sumie ma dopiero około 2 lat, wczesniej wszystko szło do żyda po przejściu oprócz kilku gierek, których za 20zł nie chciało mi się opychać (chociaż miałem takie momenty w życiu w którym sprzedanie gierek za 20zł równało się to, że miałem coś zjeść na obiad) Lecimy od Sony najpierw, nic szałowego kilka exów na ps3 i kilka ulubionych gierek na te platforme, chciałbym mocniej uzupełnić ale jednak wszystkie fajne jrpgi trzymają dośc wysoką cene więc póki co na spokojnie Wii, Wii U i 3DS, mało tego a jeszcze mam GC na którego również klepie biede bo ceny wysokie, 3DS nie dawno kupiony i też skromniutko ale mało gram na handheldzie więc póki co starcza mi to x360 tutaj np brakuje mass effectów, dead risinga i kilku innych exów, które polecialy do shena, ale pal licho xbox one w sumie większośc gier teraz w cyrze siedzi u mnie czy to halo mcc czy fh 3 a takiego sunseta też na przykład w ogole nie wkładałem do napędu bo jednak wygoda nas rozpiesciła xbox classic całość
Opublikowano 31 października 20168 l Pewnie już kiedyś mówiłeś, ale : po co Ci kilka kopii tej samej gry? Ładna kolekcja, mam nadzieję że Nintendo mocniej rozwiniesz
Opublikowano 31 października 20168 l a różnie czasem bo jestem poje.bany a czasem to po prostu jakaś kopia od ziomka, która pozyczylem i przy robieniu zdjęcia zapomnialem jej zabrać z stosu
Opublikowano 31 października 20168 l Bardzo ładnie Bluber, dużo dobrych gierek i konsol, ładne fotki. Szacun za niebieskie Wii, Figaro i ja też mamy ten model (elita, hehe).
Opublikowano 31 października 20168 l a różnie czasem bo jestem poje.bany a czasem to po prostu jakaś kopia od ziomka, która pozyczylem i przy robieniu zdjęcia zapomnialem jej zabrać z stosu A na chu pożyczać od ziomka jak już się ma?! A tak poza tym to bardzo spoko kolekcja. Dużo z tych tytułów sam bym z chęcią przytulił. Bardzo ładnie. Bardzo.