Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moja skromna kolekcja:

p1070273r.jpg

p1070272.jpg

Wiem, że nie mam tylu dobrych gier, ale nie posiadam wystarczającej ilości pieniędzy :whistling:. Gier na PS2 nie ma z tego względu, że miałem ich tylko kilka, a to były mroczne czasy srebrnych płytek.

Edytowane przez TheRozi
Opublikowano

+1

Skromna kolekcja ale masz dobre tytuły zarówno na PS3 jak Xa (GTAIV,RDR,Warriors :wub: ) :thumbsup:

Racja aby zebrać kolekcję gier na PS3 trzeba dysponować workiem pieniędzy bo gry nie kosztują 10zł jak na PS2 :D

Opublikowano (edytowane)

Kolekcja PSP

212hd2s.jpg

Aktualna kolekcja PS3

jsiryu.jpg

Na PS3 było ok. 10 gier więcej ale sprzedałem. Jeszcze mam sporo gier na Xboxa ale nie wypada mi ich pokazywać :no:

Edytowane przez zalef88
  • Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Plus,że nie ma żadnych platynek...ale Xblades? :yucky:

Unreal'a i X-BLADES kupiłem nówki w folii półtora roku temu po 40zł za sztukę, tak więc się opłacało. Gdyby nie taka cena to bym się nie skusił.

Opublikowano (edytowane)

Ping nie ma szału?? skromny jesteś ;) Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej...

W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ??

Edytowane przez PRQc
Opublikowano

Update mojej kolekcji :) Już brak większości gier na Xboxa 360. Ostały się jedynie dwie części Mass Effecta ;) Crapów raczej nie mam :P

Kolekcja PS2,Xbox 360 i PSX :)

5400975682_e2845b2182_z.jpg

Kolekcja PS3 ;)

5400379383_607aeb246d_z.jpg

• Plusik 5
Opublikowano

Prawda, mysle ze jak masz pudelkowa wersje ME2 na PS3 to ta z X360 moglbys sprzedac. Jedynka wiadomo - wyjdzie trojka to bedzie cala trylogia, ale w dublowaniu nie widze sensu 2och wersji pudelkowych ;)

Kolekcja naprawde konkretna ;)

Opublikowano

Dzięki :P Co do ME 2 na Xboxa 360...jakoś żal mi ją sprzedawać. Mam mały sentyment do niej,gdyż jest to pierwsza ,a zarazem ostatnia gra w której wbiłem calaka na X-ie ;)

Opublikowano (edytowane)

Tutaj moje gry na PS3 póki co, niebawem dodam fotki z gier na PS2 i GCN:

brakuje tylko UFC 2009 i Force Unleashed, bo pożyczyłem znajomym

p29011111070001.jpg

p29011111110001.jpg

Edytowane przez NEMESIS US
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ping nie ma szału?? ach ta twoja skromność ;) Kolekcja jest za(pipi)ista-marzenie jest 3XDonkey Kong Country, Mariany, Turtles'y, Zelda, DQV, FF !!! czego chcieć więcej...

W tych wielkich pudłach z gier co jest po za kartem ??

Poradniki podchodzące niemal pod 100 stron, fajny gadżet :)

Opublikowano (edytowane)

Ping - fajna kolekcja gier na SNES'a - Trylogia Donkey Kong Country, Mariany, Zelda i wiele innych ciekawych gierek. :)

Polecam Donkey Kong Country Returns na Wii - jest swietny !

Wszystko elegancko oprócz tych platynek Ratcheta i Infamous :teehee:

Co wy sie tak tych platyn czepiacie - przeciez to gra taka sama jak kazda inna tylko w innym wydaniu. Nie jest ani gorsza, poobcinana ani piracka czy cos. <_<

Edytowane przez saptis
  • 3 tygodnie później...
Gość donsterydo
Opublikowano

Przypomniało mi się i wrzucam zaległe zdjęcie :P Brakuje Alana.

20110215109.jpg

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Elegancko prezentują się serie gier jak Gearsy,Halo :teehee: Mass Effect, L4D czy Bioshock:thumbsup: :P Ogólnie kolekcja git majonez :D

Edytowane przez MYSZa7
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Jak dojdzie Gears of War 3, Mass Effect 3, Bioshock: Infinite, Alan Wake 2, Metro 2034 i może kolejne Halo i L4D3 to wtedy będzie kozak zestaw "grzbietów" :P

Szkoda, że nie wszystkie serie mają mniej więcej zachowany układ tekstu na grzbietach jak Gearsy, Halo czy Bioshock.

Albert Wesker: Debeściackie kolekcjonerki, ja nie kupuję bo mi do zwykłych pudełek nie pasują :P Dobra kolekcja na Wii, ale gdzie jest u licha Metroid Other M i New Super Mario Bross Wii :D ?

Edytowane przez donsterydo
Gość Albert Wesker
Opublikowano

Metroid Other M już leci z UK, natomiast NSMB Wii jest słabe. DKCR bije je na głowę