Daffy 10 565 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 ile dawałeś Ping jeśli wiedzieć można za te psx(o ile mnie pamięc nie myli to ma bebechy ps2 w środku)? Swoją drogą te urządzonko ma dla mnie najlepszy design ze wszystkich konsol Sony jakie powstały Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) Zapłaciłem troszkę mniej niż mój model dostępny na eBayu z wliczoną wysyłką. Steryd - zależy jak na to patrzeć, gry na tym hulają, choć sprzęt bootuje się do XMB i większą zaletą jest bycie eleganckim media centerem z możliwością nagrywania filmów z TV na hdd (a potem na płytki DVD). Edytowane 30 października 2012 przez ping Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Dołączam się do gratulacji, świetna maszynka. Zdjęcie widziałem kiedyś w jakimś magazynie i bardzo mi się to spodobało. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Zacna maszynka no i ten design.Coś pięknego, następna konsola Sony mogłaby też tak wyglądać. Gratuluję zakupu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 10 listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada 2012 Niebardzo wiem gdzie to wszystko wrzucic, to wrzuce tutaj Moja skromna kolekcja, z gory przepraszam za marna jakosc zdjec ale robione smartfonem Fotki konsol: PlayStation 3: Jak wyglada, kazdy widzi, Slimka 120 GB, jeden DS3 z real triggerami Giotecka i Gitara do GH3 Wii: Stary model Wii z wejsciem na gry od GCN, Wiilot z motion plusem wbudowanym, gruszka i kierownica od MK Wii leza w szufladzie PlayStation 2: Lezy biedne zakurzone pod PS3 i Wii, oryginalny DS2 i DS1 od PSOne (ktore sprzedalem jak zbieralem kase na PS3) Tyle jesli chodzi o stacjonarki, pora na handheldy! PlayStation Portable: Stare dobre PSP 1k, moje drugie bo pierwsze po roku uzywania (kupione na premiere w EU) trafil szlag podczas normalnego update'a ;/ Nintendo DS Lite: Dobry Nintendo DS Lite pekniety zawias z tylu, w niczym to nie przeszkadza, sluzy mi dzielnie od wielu lat (folie ochronne sciagniete z rok temu, zuzyly sie w koncu) Nintendo 3DS: Pozwolilem sobie na 2 zdjecia Jak widac, jest to limitowana edycja zeldy z okazji 25 lecia istnienia marki GameBoy Advance SP: Tu rowniez pozwolilem sobie na 2 zdjecia. Jak widac, GBA SP Zelda Limited Edition Moj drugi taki GBA, kupiony niedawno, pierwszy sprzedalem zeby miec kase na PS3 (o ja glupi...) GameBoy Color: Zabcia sluzy mi dzielnie od.... 14 lat, czyli praktycznie od premiery Gry: Ugh, no to tyle jesli chodzi o wszelakie zdjecia Kolekcja gier skromna, gdybym nie sprzedawal gier na PS3, PSP, NDS to by bylo znacznie wiecej tego ale tak to coz kolekcja tak czy inaczej systematycznie sie rozwija dzieki pomocy Waszej sprzedajac mi gry jak i innych zrodel...Na GBC tylko te 3 gry sa warte uwagi, mam ich mniej wiecej 20 ale wiekszosc to bootlegi ew gry niewarte uwagi typu Tarzan, Catwoman, Blade, jakies smerfy na GB, to samo sie tyczy GBA SP, mam jeszcze 6 crapowatych bootlegow niewartych uwagi ... Rayman Advance i Pkmn LG to full boxy, reszta same carty. Co do gier na Wii to z ciekawostek warto odnotowac to ze MK Wii jest w zapasowym boxie z wydrukowana okladka bo mialem go w bundlu z Wii w digipacku wiec trzeba bylo cos wykombinowac... mozna komentowac czy cos, jakies uwagi, itd. itp. Przepraszam za lekkie odkopanie tematu! PS jesli nie widac nazw gier czy cos, to podrzuce liste PPS. maly bonus na koniec: Recznie zrobiony TriForce w te wakacje, moja pierwsza proba wyciecia czegokolwiek z drewna i pomalowania, efekt mnie zadowala, widoczne sruby to efekt zamierzony, obszarpany wyglad tez, chcialem zeby wygladal na "zuzyty" 14 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 Dość spory ten box z Kid Icarus. Raczej sama gierka i instrukcja tyle nie zajmują,czy może się mylę? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 w boxie znajduje sie Box z gra, podstawka, insturkcja do podstawki, booster z 6 kartami Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 W te wakacje zabieraj się za Master Sword ;D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 lepiej nie, jesli tak marnie mi wyszedl Triforce to Master Sword by przypominal niewyrobiona przerosnieta wykalaczke 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Tri-force wygląda dobrze, tym bardziej, że jest to twoja pierwsza próba zrobienia tego typu rzeczy. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Fajne zbiory, podoba mi się to ,że nie uczepiłeś się jednej marki tylko jest różnorodnie Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) Końcówka dni urlopowych więc jest czas by uporządkować kwadrat przed końcem roku. Zaczynamy od kolekcji na PS3: PsOne: PSP: Playstation 2: xbox: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 grudnia 2012 przez kasuro 2 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Rayos - bardzo fajna kolekcja - sa nowosci, ale co najwazniejsze sa rowniez klasyki typu GBC. Odkurz troche to PS2 bo glupio zeby taka konsola tak wygladala, nawet o wiele starszy GBC lepiej sie prezentuje. Podoba mi sie GBA w wersji z logo Zeldy - taki kolor idealnie pasuje do tej konsoli. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 To jest jakaś limitka halo2 ? Tak. Metalowe pudełko dwa dvd. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Sapits, PS2 zaraz po zrobieniu fotki zostalo gruntownie wyczyszczone thx za uwage i ciesze sie ze GBA sie podoba Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Trochę nawalone, bo już nie mam na wszystko miejsca, przez co brakło gier na PS2, ale zawsze coś tam widać 2 Cytuj
django 549 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Te brązowe z logiem Laytona to co to to? Film? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Etui z clubu nintendo na 3 dsowe gry za wpisanie kodów vip z pierwszej trylogii Laytona Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Musisz używać wszędzie różowej czcionki? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 (edytowane) ..... Edytowane 18 lipca 2013 przez Labtec 5 Cytuj
guluf 3 Opublikowano 17 maja 2013 Opublikowano 17 maja 2013 (edytowane) Nie mam tego duzo, bo zawsze bylem bardziej fanatykiem muzyki, filmow i ksiazkek, ale od niedawna zaczalem zbierac swoje ulubione pozycje i poki co : PSX : -Worms World Party -Hogs of War -Gran Turismo 2 (Platinum) -Crash Bandicoot (Platinum) -CTR: Crash Team Racing -Silent Hill -Tony Hawk's Pro Skater 2 -Tony Hawk's Pro Skater 4 -Legacy of Kain: Soul Reaver -Metal Gear Solid (Platinum) -Final Fantasy VII (Platinum) -Final Fantasy VIII (Platinum) -Final Fantasy IX PS2: -Shadow of the Colossus -Legacy of Kain: Soul Reaver 2 -Okami -Kingdom Hearts (P) -Kingdom Hearts 2 (P) -Canis Canem Edit (P) -Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty (P) -Silent Hill 2 -Little Britain PC: -Saga Fallout -Fallout 3 -Neverwinter Nights (Wyd. Premierowe) -Neverwinter Nights: SoU (Wyd. Premierowe) -Baldur's Gate 2 : Tron Bhaala (Wyd. Premierowe) -Silent Hill 4: The Room (Wyd. Premierowe) -Black & White -Tonic Trouble -Diablo II -Vampire: The Masquerade Redemption -Sacred: Zlota Edycja -Torchlight -Worms 3D -Unreal -Wladca Pierscieni: Druzyna Pierscienia -Wladca Pierscieni: Bitwa o Srodziemie -Star Wars: Jedi Academy -Icewind Dale I i II (Extra Klasyka) -Baldur's Gate I i II (Extra Klasyka) -Neverwinter Nights: Diamentowa Edycja (Extra Klasyka) -RollerCoaster Tycoon 2 -Pizza Syndicate -Pizza Connection 2 X360: -Mass Effect -Prey -GTA IV Edytowane 17 maja 2013 przez guluf 3 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 17 maja 2013 Opublikowano 17 maja 2013 Wszystko świetnie ale daj jakąś fote kolekcji, sam spis to suchar... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 maja 2013 Opublikowano 17 maja 2013 Kiedyś było tego więcej, bo się miało te 30 gierek na 360 i kilkanaście na GameCube'a/Wii, ale sprzedało się konsole to i gry poszły. Do zdjęcia nie załapał się SNES i PS3 Slim. Cytuj
guluf 3 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Jakom posądzony o sucharstwo został, przesyłam na szybkiego dwie fotki skróconej kolekcyji I nawet mój przyjaciel w tle się załapał 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi