saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Dobra, ale to musialy byc wyjatkowe okazje - zeby nikt nie myslal, ze za tyle mozna normalnie kupic gry na N64 na niemieckim eBayu bo nie mozna. Edytowane 3 grudnia 2013 przez saptis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 Warto też mieć kogoś na miejscu, bo nie każdy się zgadza na wysyłkę do Polski, poza tym aukcje z wysyłką międzynarodową zazwyczaj kończą się sporo drożej od tych krajowych. Na domiar złego, w Niemczech często nie ma opcji PayPal, tylko przelewy. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Spoko, ale mimo wszystko musiales trafic na mega okazje bo gry na N64 - te nowe sa dosyc drogie i jesli sa aukcje to wiele osob licytuje i ceny sa zazwyczaj wysokie. Jesli cos mozna tanio wyrwac to chyba przy okazji zle wystawionej aukcji i tyle, niech wiec nikt nie daje sie sciemnic, ze na niemieckim eBayu mozna kupic wymienione wyzej gry za bezcen bo to nieprawda. Na okazje poluje wiele osob, wiec nielatwo cos lepszego kupic za grosze i wygrac za 1eur. Tak wiec - albo miales szczescie albo gry kupiles jak byly jeszcze tansze i bylo ich wiecej. Edytowane 3 grudnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 046 Opublikowano 3 grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) No oczywiście, że nie kupisz kompletnych gier w dobrym stanie za 1 euro. Trzeba polować, dziennie śledzić aukcje i a nóż trafi się dzień, w którym jest mniejszy ruch i tak jak ja dorwie się Donkeya za 130zł. Ja te gry kupiłem jakieś 3 lata temu, teraz może być ich mniej i drożej. Jako, że miałem trochę czasu to zrobiłem zdjęcia ciekawszych gier z moich zbiorów. Nie wrzucam zdjęć wszystkich gier, bo nie ma to większego sensu. Ogólnie w kolekcji mam ponad 140 tytułów, najwięcej na PS2 (40). Link do listy gier w sygnaturce. Najlepsze, kompletne tytuły z N64 w mojej kolekcji. Za wyblakłą okładkę SM64 należy winić mój aparat w telefonie Cała kolekcja N64. Wersje oboxowane + same cartridge. Lista w sygnaturce. Azjaci na Gamecube. Małe, cudowne pudełka. Niestety, kupienie używanej gry w idealnym stanie jest praktycznie niemożliwe, kartonowe nakładki gier, które widziałem na aukcjach zawsze mają styrane rogi. Moje kupiłem jako nówki, tak też wyglądają + Zelda nadal w folii. Metal Gear Solid. Tak, uwielbiam tą serię. Zapomniałem umieścić na zdjęciu MGS2 Substance w wersji na Xbox'a. Druga z moich ulubionych serii - Resident Evil. Brakuje RE5, które mam z Plusa ale zapewne kupię kiedyś wersje pudełkową. No i Silent Hill. Niestety brakuje mi jedynki, której cena za bardzo dobry stan jest ogromna. Może kiedyś. Zafoliowane gry. Nie wrzuciłem kilku tytułów, które otworzyłem w celu sprawdzenia, a które z powrotem wsadziłem do folii (np. Jet Set Radio). Co ciekawe, japońską wersję JSRF kupiłem na allegro za 20zł, a teraz osiąga nieporównywalnie wysokie ceny na eBayu Edytowane 3 grudnia 2013 przez Czappi 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 Ładna kolekcja. To japońskie pudełko Zeldy *_*. Jednakże brakuje Ci RE 2 i 3 w wersji na Gacka, haba haba. A co do ebaya, faktycznie nie jest lekko, niektóre gry mają aż absurdalne ceny. A dodać do tego wysyłkę. auć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Oczywiście nie jest to kompletna kolekcja z uwzględnieniem wszystkich wersji tych samych gier, brakuje też sporo spin-offów Nie widzę sensu w kupowaniu RE2 i RE3 na Gacka, nie za taką cenę. Edytowane 3 grudnia 2013 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 Mega kolekcja - najlepsze sa REsidenty ! Sam chcialbym RE 2 i RE 3.Mialem kolekcje Silent Hill (2, 3 i 4) - tych z PS2 min. druga czesc w takim wydaniu jak ty, ale sprzedalem. Jedynke mam w bdb stanie - wydanie pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Zazdroszczę SH1, też sobie kiedyś takiego sprawię Cieszę się, że udało mi się kiedyś dorwać zafoliowaną drugą część, w tej właśnie edycji. Mam nadzieję, że już wkrótce będę mógł sobie pozwolić na kupowanie gier z taką częstotliwością jak kiedyś, bo już czas uzupełniać kolekcję o kolejne Residenty i inne, świetne serie gier Edytowane 3 grudnia 2013 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 (edytowane) Za jakies 2 eur. kupilem na pchlim targu - wlasnie w Niemczech prosze ja ciebie. Pierwsze wydanie w bardzo dobrym stanie, tyle ze instrukcja chyba wybrakowana jak pamietam, musze sprawdzic bo gdzies lezy pomiedzy innymi grami na PS1. Edytowane 3 grudnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2013 @czappi: zacna kolekcja.Kompletne wydania gier na N64 na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2013 Czappi dobra kolekcja. Ja zamówiłem sporo tytułów z ds'a, paczka ze stanów ma przyjść w styczniu to zrobie update ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yano 3 697 Opublikowano 8 grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 to ja zarzuce starociami, gry na ps3 mam rozrzucone po 2 mieszkaniach i nie chce mi sie robic fotek na psx praktycznie same klasyki tutaj bieda ale jeszcze jednego monstera na psp pożyczylem kumplowi i nie odzyskalem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 8 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 Props za limitkę MGSa, pamiętam jak po premierze oglądałem ją w Empiku za gablotą, cena wówczas to jakieś 300 zł, teraz to rarytas niesamowity. Masz ją z tamtych lat czy zapolowałeś jakoś ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 Kupiłem niedługo po premierze. Pamietam ze pojehalem chyba do MM wlasnie po mgsa i okazalo sie ze jest tylko limitka. Cena 299zl to bylo sporo ale nie aż tak w porownaniu ze zwykla wersją. Wiec zaszalalem i kupilem litke by juz dłużej nie szlajac sie po sklepach Swoja droga limitka calkiem wypasiona za 299zl. Dziś goła wersja cyfrowa potrafi tyle kosztować. A biedniejsze limitki chodzą po 400-500zl.. eh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 A co tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Za MGS w limited edition leci plusik. Co się tyczy zawartości: The PAL version contains the game with the inclusion of the demo of Silent Hill, the Metal Gear Solid Original Game Soundtrack, T-shirt, double sided poster, Metal Gear Solid/Konami dog tags, metallic memory card sticker sheet and six postcards. The history and art book was not included with this version. Kiedyś to były spoko limitki, nie to co dzisiaj sam syf cyfrowy albo jakiś badziew od chinola za 1$. Edytowane 9 grudnia 2013 przez Paliodor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 24 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2013 Za MGS w limited edition leci plusik. Co się tyczy zawartości: The PAL version contains the game with the inclusion of the demo of Silent Hill, the Metal Gear Solid Original Game Soundtrack, T-shirt, double sided poster, Metal Gear Solid/Konami dog tags, metallic memory card sticker sheet and six postcards. The history and art book was not included with this version. Kiedyś to były spoko limitki, nie to co dzisiaj sam syf cyfrowy albo jakiś badziew od chinola za 1$. Bo kiedyś robiło się z "sercem" a teraz sama masówka idzie , byle by trzepać na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 4 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2014 Brakuje premierowych wydań Diablo 2 i Warcraft 3 + dodatki, Edycji Codex Brotherhooda na PS3, Gran turismo 4 Press kit, AC:R Animus Edition, God of War Edycja z puszką pandory i kilku steelbokoow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 4 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2014 Fajna półka. Ten EyePet ode mnie, right? Dobre figurki (oprócz tej Drake'a - potworek taki). Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 4 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2014 Tak, od Ciebie kupiony dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 To jest moja aktualna kolekcja gierek konsolowych. Nawet nie wiem kiedy to wszystko się uzbierało, a w międzyczasie była już masa wymian/sprzedaży itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 To jest moja aktualna kolekcja gierek konsolowych. Nawet nie wiem kiedy to wszystko się uzbierało, a w międzyczasie była już masa wymian/sprzedaży itp. Widzę kolekcja z przeważeniem na Call of Duty i inne "strzelanki". Co to za tytuł pierwszy od lewej, jakaś EK ? I gdzie jest God of War i Uncharted ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Nie mam plusów aktualnie, ale pochwała za MGS Collection, Medala na PSXa i COD na N-gage Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 To po lewej stronie to Two Worlds II Velvet. Jestem od początków serii wielkim fanem CoD i MGS dlatego też kolekcjonuję wszystkie części tych gier. Poluję Na Risinga i Collection na Vitę w wersji pudełkowej (digital mam w plusie) oraz Ghosts do CoD'ów. Z osobna kolekcja CoD'ów: I MGS'ów: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Świetnie to wygląda, jak ktoś ma wszystkie części danej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi