winner 183 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Nie są jeszcze wszystkie, ale będzie z czasem przybywać. Myślałem jeszcze kiedyś nad tym, żeby zaopatrzyć się we wszystkie części na wszystkie platformy w wydaniach premierowych, zobaczymy. Tak czy siak muszę nadrobić kolekcję o brakujące części, przyznam, że np. takim wydaniem MGS'a jak ma Yano bym nie pogardził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 (edytowane) Nie są jeszcze wszystkie, ale będzie z czasem przybywać. Myślałem jeszcze kiedyś nad tym, żeby zaopatrzyć się we wszystkie części na wszystkie platformy w wydaniach premierowych, zobaczymy. Tak czy siak muszę nadrobić kolekcję o brakujące części, przyznam, że np. takim wydaniem MGS'a jak ma Yano bym nie pogardził. Ja mam taki plan z GTA. Na PC mam wszystkie premierówki(GTA 2 nawet dwie edycje) oprócz jedynki, poluję na big boxa. Teraz zaczynam poszukiwania w dobrych cenach wersji konsolowych. Szacun za kolekcję, robi wrażenie. A kolekcjonujesz też jakieś gadżety z CoD/MGS? Czy tylko same gry? Edytowane 15 stycznia 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Nie są jeszcze wszystkie, ale będzie z czasem przybywać. Myślałem jeszcze kiedyś nad tym, żeby zaopatrzyć się we wszystkie części na wszystkie platformy w wydaniach premierowych, zobaczymy. Tak czy siak muszę nadrobić kolekcję o brakujące części, przyznam, że np. takim wydaniem MGS'a jak ma Yano bym nie pogardził. Ja mam taki plan z GTA. Na PC mam wszystkie premierówki(GTA 2 nawet dwie edycje) oprócz jedynki, poluję na big boxa. Teraz zaczynam poszukiwania w dobrych cenach wersji konsolowych. Szacun za kolekcję, robi wrażenie. A kolekcjonujesz też jakieś gadżety z CoD/MGS? Czy tylko same gry? wrzuć fotę :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Czekam na 2 przesyłki, jutro mam nadzieję przyjdą i wtedy wrzucę z gadżetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Śmiechłem srogo z CoDa na Ngage. Świetnie to wygląda, jak ktoś ma wszystkie części danej serii. yup 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Halo 3 z napisem "BUNDLE COPY" prezentuje się paskudnie. Nie wyobrażam sobie mieć GTA z podobnym napisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Co tam fajnego było w tej limited edition Halo4 bo ciekawie się to prezentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Masz rację suteq, to i Combat Evolved w edycji classics to słabe ogniwa kolekcji. Postaram się to szybko naprawić. Co tam fajnego było w tej limited edition Halo4 bo ciekawie się to prezentuje? W opór rzeczy - steelbook - blueprint ze Spartanem + opis - serial Forward Unto Dawn do ściągnięcia z XBL w wysokiej jakości - pierdółki z XBL - wdzianko do avatara, parę skinów w grze - notatnik spartanki z opisem broni UNSC - anonimowy list - odprawa do misji - kartka pokazująca scoreboard z jakiegoś meczu (wydaje mi się że to puszczenie oka do kogoś z Halo Community bo parę nicków kojarzę) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Nieźle, sporo tego upchali. Choć pudełko tego jakoś nie sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 (edytowane) A to też sobie wrzucę Na Vita tylko cyfrówki. Na past geny gry sprzedałem, bo nic nie są warte. Na Wii trzymają cenę, poza tym do nich wracam. Edytowane 15 stycznia 2014 przez GregZPL 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Mogłeś chociaż zdjęcie obrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 (edytowane) Mogłeś chociaż zdjęcie obrócić. alt gr+ctrl+strzałka w lewo Edytowane 15 stycznia 2014 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) Na Vita tylko cyfrówki. Na past geny gry sprzedałem, bo nic nie są warte. Na Wii trzymają cenę, poza tym do nich wracam. Co znaczy nic nie warte ? - ze niby za jakis czas nie sprzedasz z zyskiem, albo, ze te tansze sa gorsze czy jak ? Myslalem, ze gry sa po to zeby w nie grac, a nie po to zeby byly cos warte, wartosc gry to przeciez nie jej cena. Edytowane 16 stycznia 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 W sensie, że nie warto ich trzymać, bo w każdej chwili taką, na przykład, trylogię Uncharted mogę za grosze kupić. Żeby kupić galaktyczne mariany trzeba się bujać. Plus do tego nie mam miejsca, żeby trzymać stare sprzęty. Na WiiU mogę pograć w gry z Wii. Gdyby na PS4 chodziły gry z PS3 to może jakieś tytuły bym zostawił. MGSa na przykład, Uncharted, może coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) Pierwszy Super Mario Galaxy w wydaniu Nintendo Selects jest juz tanszy, obecnie kosztuje w sklepach jakies 23Eur., to samo jest z Donkey Kong Country Returns, obydwie gry jeszcze jakis czas temu kosztowaly okolo 40Eur. Edytowane 16 stycznia 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Co tam fajnego było w tej limited edition Halo4 bo ciekawie się to prezentuje? Znacznie ciekawsza była limitka REACH Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 No tak, a Uncharted, czy MGSa kupię za 30-40 zł. Zresztą trzymałbym te gry akurat gdybym miał je na czym odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) OK, to ja coś wrzucę, na obecną chwilę moja kolekcja GTA. Od razu przepraszam za jakość zdjęć, ale światło jest tak ch.ujowe, że ratowałem się flashem co widać przy plakacie, bo widać żyrandol. xD Na początek poradniki: Niestety poradnik do EfLC jeszcze nie przyszedł więc najwyżej dorzucę osobne zdjęcie jak przyjdzie. Dalej artbook GTA 4, dzisiaj przyszedł, wyrwany za grosze. Czas na premierówki. NIE MA GTA 4 BO POŻYCZYŁEM KOLEDZE, także to też nadrobię przy updacie kolekcji w przyszłości. Najbardziej jestem dumny z premierówki GTA 2 z instrukcją liczącą 20 stron no i ofc danie główne premierówka VC w stanie lepszym jak bdb z naklejką, która jest obecnie praktycznie niedostępna, w dodatku za grosze(pzdr Colin ). Mam też Max Payne 2 w takiej edycji również w fantastycznym stanie. Na deser niedawno wsadziłem plakacik w antyramę To tyle, może skromnie, ale kolekcja bardzo systematycznie się powiększa. Teraz poluję na GTA BIG BOX, aczkolwiek pewnie będę musiał na ebayu poszukać. Do tego jeszcze szukam big boxa GTA 3, ale niestety ciężko znaleźć z koszulką. Teraz chyba zajmę się powoli kompletowaniem GTA w premierówkach na konsole, aczkolwiek muszę zrobić rozeznanie co wchodziło w skład edycji premierowej aby potem dwa razy nie kupować, bo czegoś nie było. P.S Jak ktoś chciałby dokładne zdjęcia VC przedmiot po przedmiocie to tutaj robiłem na przyszło: TUTAJ Edytowane 16 stycznia 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Teraz chyba zajmę się powoli kompletowaniem GTA w premierówkach na konsole, aczkolwiek muszę zrobić rozeznanie co wchodziło w skład edycji premierowej aby potem dwa razy nie kupować, bo czegoś nie było. Zarówno w VCS jak i LCS instrukcja, mapka i nic więcej. Advance nie wiem, bo mam tylko kartidż. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Mam premierówki III, VC, i SA na PS2, każda z plakatem i instrukcja. GTA I i II też z mapkami na PSX. Wrzucałem jakiś czas temu zdjęcia w HC ROOM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 No właśnie widzę Twoją kolekcję, ale niestety nie ma konkretnych zdjęć zawartości, bo mam do dostania za grosze GTA na PSX z mapkami, ale nie wiem ile jest tych mapek itp, bo nie chciałbym aby czegoś brakowało. Nie wiem czy to jest pełny zestaw: http://i.imgur.com/dp1jzaQ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Nie wiem, czy to pełny, ale ja mam właśnie taki, tylko wersja premierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Nie wiem co jest w tych pudełkach ale kocham oglądać te wasze galerie Ja jeszcze przez 1,5 miesiaca bede w UK i mam zamiar z przytupem uzupelnic moja kolekcję zbieraczy kurzu stay tuned Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Ty to mi miałeś coś załatwić kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Pamiętam suteq, w sklepach z grami póki co lipa jest, No i dawno nie bylem na carboocie bo raz pracuje w niedziele a dwa zima jest wiec wszystkie do marca sa off Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi