Gość DonSterydo Opublikowano 23 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2014 Fotka tematyczna na wieczór 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Ladna kolekcja, nie spodziewalem sie ze grasz w cos innego niz strzelanki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 wrażliwa strona Dona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Ladna kolekcja, nie spodziewalem sie ze grasz w cos innego niz strzelanki. Wut? Gram praktycznie we wszystkie gatunki gier poza sportowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Jak tak czytam twoje posty w cw to bralem cie za typowego xbota co gra w gearsy, halo i forze. No ale zaskoczenie na plus z tymi jrpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Co nie zmiena faktu, ze xbotem moze byc nadal bo gry wyzej pokazane sa na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Don gra w jrpg bo parę razy o tym wspominał, tylko te posty ginęły w morzu innych Plusik za Resonance of Fate, naprawdę świetna gra. Fajnie by było zobaczyć coś w tym stylu na nowych pudłach. Z jeszcze bardziej dopakowanym systemem walki i customizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Lubię dobre gry, gatunek schodzi na drugi plan. Resonance of Fate kosi. Pamiętam, że na przejściu nabiłem 70-80h. Szkoda tylko, że grę kupiło na świecie tak z 10 innych osób. Edytowane 24 lutego 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 U mnie drugie miejsce z jrpg poprzedniej generacji, zaraz za Xenoblade. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 A ja głupi sobie toto odpuściłem, bo uroiło mi się, że to mało jRPGowa gra daleka od starej szkoły. Widzę, że trzeba będzie nadrobić jak tu tak wszyscy chwalicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Lubię dobre gry, gatunek schodzi na drugi plan. Resonance of Fate kosi. Pamiętam, że na przejściu nabiłem 70-80h. Szkoda tylko, że grę kupiło na świecie tak z 10 innych osób. Gierka miała pecha, że wychodziła w tym samym okresie co FFXIII. A wiadomo siła napisu FF na pudełku zrobiła swoje i ROF wyszło w cieniu premiery tworu SE. No ale to tylko kolejny dowód na to, że w Sedze pracują debile. Przecież na logikę nie ma co się cisnąć z premierą swojego jrpg, jeszcze całkiem nowego ip w okresie premiery najsłynniejszego tasiemca SE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Robię porządki i cyknąłem fotkę poglądową. Na zdjęciu brakuje, z tego co pamiętam, Alan Wake, Conviction, Uncharted 2 i 3, Heroes 3 i Spellforce. Zauważyłem, że przez ostatnie dwa lata przyhamowałem z pudełkami i sporo przybyło gier z cyfrowej dystrybucji, łącznie coś ok. 70. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Ladnie. Ja zawsze myslalem o kolekcjonowaniu i jak juz zbierze sie setka gierek to i tak z czasem polowa ląduje na allegro. Z powodu że zawsze sobie mysle ze mam za duze braki z czasow psxa itd:-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Jakoś specjalnie nie kolekcjonuję żeby dozbierać jakieś ważne dla mnie gry (chociaż ostatnio dokupiłem sobie Arkham Asylum do kolekcji pomimo tego, że już dawno przeszedłem na kopii kumpla). Po prostu kupuję gry, które chcę przejść, a że są to raczej przemyślane zakupy, to praktycznie wszystkie gry u mnie zostają. Tym bardziej, że mało co biorę na premierę i dlatego nie płacę jakiś kosmicznych cen za gry. Czasem coś wymienię jak jednak nie trafiłem, np. Skyrim na Forza Horizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 Fajnie to wygląda w linii prostej, GoW, ME,Bio,Halo, Ale akurat Forza mi się nie podoba ze każda ma inny wygląd (Tez mam od 2 do Horizon) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Niestety większość developerów zbyt dużej wagi do tego nie przywiązuje. Najbardziej konsekwentni są, jak widać powyżej, panowie z Epic przy okazji serii Gears of War (do momentu wydania Judgement). Denerwuje mnie jeszcze ten Dead Space 2 w klasyku Edytowane 9 marca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 21 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 marca 2014 Uwielbiam przeglądać ten temat, a że ostatnio choruję i mam sporo wolnego czasu, dorzucam coś jeszcze od siebie... Kilka gier na GameCube i Wii i trochę więcej na PSXa 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 205 Opublikowano 23 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Dopadła mnie niedzielna nuda i postanowiłem wyciągnąć wszystkie moje konsole do "rodzinnego zdjęcia" (zabrakło tylko PS2, którego mam poza domem). W trakcie układania nachodziły mnie różne pytania, typu najlepszy design czy jakość plastiku. Szczerze dla mnie dalej najładniejsze jest N64, połączenie klasy z klimatem konsoli. Bliskim kandydatem był też GameCube, nie siląca się na nowoczesność ani nic - design po prostu krzyczy "FUN!". Co do jakości wykonania, Wii jest chyba zwycięzcą - bardzo fajnie się ją maca, a i kurzu zbytnio nie zbiera. Także ogółem zwycięża Nintendo, którego nawet NES do dzisiaj zachwyca. SNES bardziej mi się podoba w wersji USA, no ale cóż (nie wybaczę im tych kartridży bez grzbietów z tytułami). W kwestii kieszonsolek zakochany jestem w Gameboy'u SP. Edytowane 23 marca 2014 przez Figaro 31 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Panie, obrazek nie działa. Chcę zobaczyć twój stuff. Co do dizajnu to pełna zgoda, Nintendo rulez. Mnie się podoba najbardziej GameCube, SNES PAL i GBA oraz Micro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Ok, chyba powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 No, teraz mogę dać plusa (jak mi się odnowią). Bardzo fajny zbiór, zazdroszczę pierwszych trzech stacjonarek Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Dzięki, aux. Micro zawsze wydawało mi się ładne, lecz niepraktyczne ;p Muszę sprawdzić czy chociaż ma podświetlenie bo jak nie, to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Gameboy Micro jest swietny <3 Podswietlenie ma takie jak w DS Lite, stopniowe, backlight, obraz ostry jak zyleta i pomimo wielkosci, mi sie gra bardzo wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 O, to dobre podświetlenie. Ale czy ty możesz w ogóle odczytać na czymś takim tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Bez problemu wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi