Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Oczywiscie ze mozna odczytac, nie ma najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Konsole wszystkie na chodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Ano. Powiem więcej, większość jest podłączona równocześnie, hehe. Po tym wszystkim stałem się ekspertem chowania kabli. Klaperstwo klaperstwem, ale sprawiło to, że doceniłem podejście Sony i braku zasilacza zewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Pierwszy xbox cóż za dizajn. Brakuje tylko jakiegoś wystającego hamburgera i głowy lincolna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Robię porządki i cyknąłem fotkę poglądową. Na zdjęciu brakuje, z tego co pamiętam, Alan Wake, Conviction, Uncharted 2 i 3, Heroes 3 i Spellforce. Zauważyłem, że przez ostatnie dwa lata przyhamowałem z pudełkami i sporo przybyło gier z cyfrowej dystrybucji, łącznie coś ok. 70. Zdecydowanie najładniej prezentują sie opakowania ps2 w takiej kolekcji. Az chce sie zbierać. I co? Ze niby dystrybucja cyfrowa kur.wa ma? MÓWIMY NIE PANIE PREMIERZE Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 24 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Część mojej kolekcji: 34 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Project Zero <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Jest Zelda, Okami i Dragon Quest. Jest plusik. Te limitki na Wii... awesome! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Pierwszy xbox cóż za dizajn. Brakuje tylko jakiegoś wystającego hamburgera i głowy lincolna. Zawsze mi się podobał. Taka cegła, raw power, nie siląca się na elegancję, tylko na czystą moc. ^up, chylę czoła przed twym gustem. Seria Soulsów, seria Disgaea i oba Okami (jeszcze jap. wersja PS3 by się przydała bo ma ang. napisy) no i Vakyria Chronicles. Najs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Jezu to front mission. A ty Figaro zarzuciłbyś fotą działającego mega drive, pliss. Chyba że nie chcesz kolejnych kilkudziesięciu plusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Figaro a jak ty masz to wszystko podłączone. Masz dwa tv w pokoju/salonie, crt i coś nowszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Pewnie jak AVGN. Wszystko podłączone do jednego roździelacza, który jest wpięty do tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Wow, ale masz japońskich erpegów. Szacun. Naprawdę solidna kolekcja - dawaj następną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Jak mi sie uda wyciagnac wszystko z szafki przy sprzataniu i zrobic fotke to sie postaram dac drugą część. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 @Velius: genialna kolekcja. Mnóstwo świetnych gier i istny raj dla fana j-rpg. Widzę, że nawet Kings Field się załapał. Ograłeś już to kiedyś, czy też kupiłeś na fali popularności serii Souls? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Parasite Eve us <3 Odlep cene z okami i zielone "49zl" i bedzie gotg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Właśnie miałem zapytać jaki procent tych wszystkich RPGów udało Ci się ukończyć. Tyle życia by musiało na to wszystko pójść... Ring of Red wypatrzyłem. Kurde, świetny koncept miała ta gra, a jakoś nigdy nie mogłem się zmusić do jej ukończenia, głównie przez ślamazarne tempo rozgrywki. W moim PS2 działa już tylko dysk twardy, napęd zdechł, ale może na emulatorze odpalę kiedyś i nadrobię zaległości. PS. Ta okładka Neptunii to aby nie koliduje z polskim prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 (edytowane) To i ja pokażę część mojej kolekcji: Edytowane 25 marca 2014 przez Afroman 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Pierwsze wydanie Metal Gear Solid - no ladnie, ladnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 rządzicie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Figaro a jak ty masz to wszystko podłączone. Masz dwa tv w pokoju/salonie, crt i coś nowszego? Obecnie mam tylko CRT i na nim gram. Ogromna listwa, konsole ładnie na półce pod TV i się jakoś kręci. Jedynie PS3 czasem odłączam i idę do drugiego pokoju z plazmą, ale głównie gram na kineskopowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Właśnie miałem zapytać jaki procent tych wszystkich RPGów udało Ci się ukończyć. Tyle życia by musiało na to wszystko pójść... Ring of Red wypatrzyłem. Kurde, świetny koncept miała ta gra, a jakoś nigdy nie mogłem się zmusić do jej ukończenia, głównie przez ślamazarne tempo rozgrywki. W moim PS2 działa już tylko dysk twardy, napęd zdechł, ale może na emulatorze odpalę kiedyś i nadrobię zaległości. PS. Ta okładka Neptunii to aby nie koliduje z polskim prawem? Jakos z 30% Zbieram gry do emerytury. Patrzac na jej wysokosc bede musial tylko odkładać na prąd, a marzy mi sie spokojna starość, jesienny wieczór, emeryci wracają oglądać teleturnieje w TV a ja otwieram magiczna szafke z retro RPG i mysle w co tu zagrac w moich okularkach -40 diopli. Chociaz do tego czasu pewnie tylko konsole nintendo beda jeszcze jako tako działać Ring of Red swietny tytuł, mocno niedoceniona gra. Mozliwe ze koliduje @Afroman tego FFT i sword of mana to skads kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 @Afroman tego FFT i sword of mana to skads kojarze Trzymam je nadal w protektorach Twojej konstrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Velsu jako giga fan jrpg wielki szacun za kolekcje, praktycznie wszystkie warte ogrania jrpg posiadasz (choc karny jezyk za brak trylogii xenosaga) w tym kilkanascie bialych krokow. Za pare lat ta kolekcja bedzie warta krocie. Ehhh szkoda, ze w czasach kiedy nalogowo konczylem jrpg jeden po drugim na psx i ps2 nawet przez mysl mi nie przyszloby grac czy zbierac ogyginaly czlowiek byl mlody, biedny i glupi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi