Opublikowano 25 marca 201411 l To tak jak ja. Za czasów PSx'a byłem zakochany w jrpg. Nie było nawet u mnie opcji kupowania oryginałów. Niektóre z tych perełek osiągają dziś bajońskie ceny. Jakiś czas temu obserwowałem na aukcjach Legend of Mana ( ). Cena do 300 zeta. Ale przynajmniej ostatnio pojawiło się parę sztuk FFIX za stówkę - może się skuszę. Edytowane 25 marca 201411 l przez Nemesis
Opublikowano 25 marca 201411 l Velsu jako giga fan jrpg wielki szacun za kolekcje, praktycznie wszystkie warte ogrania jrpg posiadasz (choc karny jezyk za brak trylogii xenosaga) w tym kilkanascie bialych krokow. Za pare lat ta kolekcja bedzie warta krocie. Ehhh szkoda, ze w czasach kiedy nalogowo konczylem jrpg jeden po drugim na psx i ps2 nawet przez mysl mi nie przyszloby grac czy zbierac ogyginaly czlowiek byl mlody, biedny i glupi Dzieki. Ja tez w swoim zyciu nieslusznie sprzedalem daaawno temu albo wymienilem na inne ciekawe tytuly. Taki Suikoden II dzisiaj ladnie lata a ja go zamienilem za GTA <facepalm>
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l Dawno nic nie wrzucałem, więc pokażę moją mini-kolekcję 3DSową. Do pełni szczęścia brakuje mi wielu tytułów (Dragon Quest VII, Zeldy, NSMB2...), ale pracuję nad tym . Z tygodnia na tydzień utwierdzam się w przekonaniu, że Nintendo jest najbardziej konsolową firmą na rynku. Przynajmniej 90% biblioteki nie jest dostępna na PC...
Opublikowano 5 kwietnia 201411 l Z tygodnia na tydzień utwierdzam się w przekonaniu, że Nintendo jest najbardziej konsolową firmą na rynku.Tak konsolową, że do dziś tkwią w przekonaniu, że konsola przenośna na kartridże potrzebuje region locka... Widzę na zdjęciu jedną grę w wydaniu US. Masz dwa 3DSy czy jak?
Opublikowano 5 kwietnia 201411 l Za to powinny im się należeć tęgie baty. Code of Princess było kupione na zapas - miałem zamiar kupić amerykańską konsolkę i pewnie w końcu to zrobię, ale póki co nie mogę się uporać z tym co mam na Vitę/3DSa więc czekam aż wyeliminuję lwią część zaległości.
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucam póki co kolekcje gier na DSa, bo z niej jestem najbardziej dumny: Reszty mi się nie chciało póki co ściągać z półek i układać Ale jak będziecie chcieli zobaczyć to się pofatyguję.
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Spoko kolekcja, ja w maju powinienem mieć już kilka nowości u siebie to tez wrzuce swoje gry z ds. Edytowane 6 kwietnia 201411 l przez Guernica
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Wrzucam póki co kolekcje gier na DSa, bo z niej jestem najbardziej dumny: Reszty mi się nie chciało póki co ściągać z półek i układać Ale jak będziecie chcieli zobaczyć to się pofatyguję. Można jeszcze gdzieś dorwać to wydanie poków z pokewalkerem?
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l A przez lata mówili, że PSP nie ma gier, a platforma umiera... To była (jest) świetna konsola, mimo wszystko. Będę musiał odkurzyć swój egzemplarz, bo trochę zaległości do dziś mi zostało.
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Warto mieć dla takich klasyków jak Burnout Dominator, Lumines, Patapon czy nieśmiertelne Loco Roco
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Ja sam kolekcjonuje gry na PSP wiec tym abrdziej doceniam ladny zbior Mialem Brave Quest, ale zupelnie mi ta gra nie podeszla, co Ty uwazasz? Edytowane 16 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Brave Story? Śliczna grafika, ale fabuła rozczarowuje i gra szybko się nudzi.... (właśnie przypominało mi się skąd ją mam). Ze swojej strony polecam widoczną na zdjęciu CRUSH (połączenie gry logicznej z platformówką, gdzie sedno zabawy, stanowi przeskakiwanie pomiędzy 3D a 2D); prawdziwa perełka;nie rozumiem dlaczego jest tak mało popularna.
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Brave Story, przepraszam za pomylke No wlasnie dlatego ja bardzo szybko odpuscilem...
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przerwę robię od "kolekcjonowania" wiec wsadzam co i mi się udało uzbierać do tej pory, wsadzam w kartony i do piwnicy, sprawie se po wakacjach PS4 i zostane casulaem
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l wsadzam w kartony i do piwnicyZa to powinieneś dostac minusa. Miejsce kolekcji jest na półce, nie w piwnicy.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l A dla mnie właśnie fajny element kolekcji jak ktoś lubi piłeczkę . Sam kiedyś miałem wszystkie PES-y na PS2.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Na allegro nikt tego badziewia nie chce, u mnie leży tego sporo po kartonach, na półeczce tylko seria Winning Eleven .
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Ale za to dobre fify (99 i WC98). Pytanie do koneserow. Dlaczego karty do snesa i nesa w 98% sa bez pudelek i instrukcji? Rozpadaly sie czy ludzie po prostu je wywalali?