Nemesis 1 268 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 (edytowane) To tak jak ja. Za czasów PSx'a byłem zakochany w jrpg. Nie było nawet u mnie opcji kupowania oryginałów. Niektóre z tych perełek osiągają dziś bajońskie ceny. Jakiś czas temu obserwowałem na aukcjach Legend of Mana ( ). Cena do 300 zeta. Ale przynajmniej ostatnio pojawiło się parę sztuk FFIX za stówkę - może się skuszę. Edytowane 25 marca 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Velsu jako giga fan jrpg wielki szacun za kolekcje, praktycznie wszystkie warte ogrania jrpg posiadasz (choc karny jezyk za brak trylogii xenosaga) w tym kilkanascie bialych krokow. Za pare lat ta kolekcja bedzie warta krocie. Ehhh szkoda, ze w czasach kiedy nalogowo konczylem jrpg jeden po drugim na psx i ps2 nawet przez mysl mi nie przyszloby grac czy zbierac ogyginaly czlowiek byl mlody, biedny i glupi Dzieki. Ja tez w swoim zyciu nieslusznie sprzedalem daaawno temu albo wymienilem na inne ciekawe tytuly. Taki Suikoden II dzisiaj ladnie lata a ja go zamienilem za GTA <facepalm> Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Dawno nic nie wrzucałem, więc pokażę moją mini-kolekcję 3DSową. Do pełni szczęścia brakuje mi wielu tytułów (Dragon Quest VII, Zeldy, NSMB2...), ale pracuję nad tym . Z tygodnia na tydzień utwierdzam się w przekonaniu, że Nintendo jest najbardziej konsolową firmą na rynku. Przynajmniej 90% biblioteki nie jest dostępna na PC... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Z tygodnia na tydzień utwierdzam się w przekonaniu, że Nintendo jest najbardziej konsolową firmą na rynku.Tak konsolową, że do dziś tkwią w przekonaniu, że konsola przenośna na kartridże potrzebuje region locka... Widzę na zdjęciu jedną grę w wydaniu US. Masz dwa 3DSy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Za to powinny im się należeć tęgie baty. Code of Princess było kupione na zapas - miałem zamiar kupić amerykańską konsolkę i pewnie w końcu to zrobię, ale póki co nie mogę się uporać z tym co mam na Vitę/3DSa więc czekam aż wyeliminuję lwią część zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Wrzucam póki co kolekcje gier na DSa, bo z niej jestem najbardziej dumny: Reszty mi się nie chciało póki co ściągać z półek i układać Ale jak będziecie chcieli zobaczyć to się pofatyguję. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Za(pipi)isty zbiór, zwłaszcza stuff z pierwszego zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 (edytowane) Spoko kolekcja, ja w maju powinienem mieć już kilka nowości u siebie to tez wrzuce swoje gry z ds. Edytowane 6 kwietnia 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Moja skromna kolekcja horrorów: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wrzucam póki co kolekcje gier na DSa, bo z niej jestem najbardziej dumny: Reszty mi się nie chciało póki co ściągać z półek i układać Ale jak będziecie chcieli zobaczyć to się pofatyguję. Można jeszcze gdzieś dorwać to wydanie poków z pokewalkerem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Nowe wątpię, używane na allegro są od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Moje gry na PSP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 A przez lata mówili, że PSP nie ma gier, a platforma umiera... To była (jest) świetna konsola, mimo wszystko. Będę musiał odkurzyć swój egzemplarz, bo trochę zaległości do dziś mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Warto mieć dla takich klasyków jak Burnout Dominator, Lumines, Patapon czy nieśmiertelne Loco Roco Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Kolekcja imponująca i do tego same premierówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Ja sam kolekcjonuje gry na PSP wiec tym abrdziej doceniam ladny zbior Mialem Brave Quest, ale zupelnie mi ta gra nie podeszla, co Ty uwazasz? Edytowane 16 kwietnia 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Brave Story? Śliczna grafika, ale fabuła rozczarowuje i gra szybko się nudzi.... (właśnie przypominało mi się skąd ją mam). Ze swojej strony polecam widoczną na zdjęciu CRUSH (połączenie gry logicznej z platformówką, gdzie sedno zabawy, stanowi przeskakiwanie pomiędzy 3D a 2D); prawdziwa perełka;nie rozumiem dlaczego jest tak mało popularna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Brave Story, przepraszam za pomylke No wlasnie dlatego ja bardzo szybko odpuscilem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Przerwę robię od "kolekcjonowania" wiec wsadzam co i mi się udało uzbierać do tej pory, wsadzam w kartony i do piwnicy, sprawie se po wakacjach PS4 i zostane casulaem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 wsadzam w kartony i do piwnicyZa to powinieneś dostac minusa. Miejsce kolekcji jest na półce, nie w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 No te Fify, to ich miejsce jest raczej na Allegro:) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 A dla mnie właśnie fajny element kolekcji jak ktoś lubi piłeczkę . Sam kiedyś miałem wszystkie PES-y na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Ja mam słabość do kolekcjonowania starych odsłon Fify (do 99') Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Na allegro nikt tego badziewia nie chce, u mnie leży tego sporo po kartonach, na półeczce tylko seria Winning Eleven . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 Ale za to dobre fify (99 i WC98). Pytanie do koneserow. Dlaczego karty do snesa i nesa w 98% sa bez pudelek i instrukcji? Rozpadaly sie czy ludzie po prostu je wywalali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi