Opublikowano 13 maja 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skończyłem zbierać gry na ds'a które muszę ograć, teraz powoli biorę się za 3ds, chociaż dużo tego nie ma. Przewaga visual novel i jrpg, moje ulubione gatunki, nieobecne praktycznie na duzych konsolach.
Opublikowano 13 maja 201410 l Gdzie, kiedy i za ile dorwałeś Infinite Space? Kolekcja świetna. Idealny przykład na to, że najwięcej zróżnicowanych exclusive'ów najlepiej szukać na handheldach nintendo.
Opublikowano 13 maja 201410 l U tego kolesia, ma jeszcze jedną sztukę, od pół roku sprzedać nie może ;p http://allegro.pl/infinite-space-komplet-3xa-unikat-i4209315507.html
Opublikowano 13 maja 201410 l Długo szukałem i w tej cenie, w takim stanie nie znalazłem taniej w tamtym czasie. Edytowane 13 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 14 maja 201410 l (pipi)a hity z ds rzadza, same giga hity twoja kolekcja, szkoda ze 3ds choc tez ma swietna to jednak do tej kolekcji hitow zdecydowanie mu brakuje
Opublikowano 14 maja 201410 l Dobre to trace memory? Jeszcze nie grałem, zrobiłem dopiero time hollow, 999 i mecze teraz trzeciego Phoenixa. No ale z tego co czytałem na necie to dobra gra. No i na Wii jest sequel. Edytowane 14 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 15 maja 201410 l Trace Memory- ale to była szpila wtedy. Golden Sun dobija poziomem do jedynki z Advance?
Opublikowano 15 maja 201410 l Rozgrywka jest bardzo podobna, ciezko mi ocenic teraz, bo w czesci z gba grałem zaraz po premierze, wiec minelo sporo czasu.
Opublikowano 15 maja 201410 l kypq, co wrzucasz zdjęcia to widzę same lolitki na okładkach, ewentualnie jakieś chibi. Co to są właściwie za gry? Visual Novele? Tak VN i jrpg. Aby było śmieszniej to VN mają najlepsze scenariusze w grach. Co byś najbardziej polecił? ObadajTsukihime eksajcie.
Opublikowano 17 maja 201410 l Tu kilka gierek do których często wracam a od kilku z nich od lat nie potrafię się oderwać.
Opublikowano 17 maja 201410 l Czemu nie masz w kolekcji super mario 1 na nesa? Nie chodzi chyba droga na allegro.
Opublikowano 18 maja 201410 l Czemu nie masz w kolekcji super mario 1 na nesa? Nie chodzi chyba droga na allegro. mam ale to nie jest cała kolekcja Edytowane 18 maja 201410 l przez Retrohunter
Opublikowano 18 maja 201410 l Retrohunter > Przejrzałem twoje fotki na Instagramie i Thumblr, rewelka! Masz mnóstwo ciekawego staffu i bzika na punkcie Gameboya Napisałeś w innym temacie o 24 konsolach w kolekcji. Chętnie bym zobaczył nowe fotki, np. te konsole ułożone obok siebie. Jak masz czas i chęć to pokaż całą kolekcję. Edytowane 18 maja 201410 l przez aux
Opublikowano 18 maja 201410 l Retrohunter > Przejrzałem twoje fotki na Instagramie i Thumblr, rewelka! Masz mnóstwo ciekawego staffu i bzika na punkcie Gameboya Napisałeś w innym temacie o 24 konsolach w kolekcji. Chętnie bym zobaczył nowe fotki, np. te konsole ułożone obok siebie. Jak masz czas i chęć to pokaż całą kolekcję. Kurde może zająć to trochę czasu, w jakim temacie to wkleić? Wrzuciłem tez kilka w temacie HC roomów. Edytowane 18 maja 201410 l przez Retrohunter
Opublikowano 18 maja 201410 l No tutaj wrzucamy zdjęcia wszystkich zebranych gier i konsol. W HC room chodzi głównie o widok na TV i szafkę, a w zakupach tylko najnowsze nabytki.
Opublikowano 18 maja 201410 l No tutaj wrzucamy zdjęcia wszystkich zebranych gier i konsol. W HC room chodzi głównie o widok na TV i szafkę, a w zakupach tylko najnowsze nabytki. dobra to zrobię jakiś pakiet za chwile
Opublikowano 18 maja 201410 l retrohunter, jaki nick na insta? ;P Rosniesz nam na kolejnego Nintendofaga forumkowego <3 Edytowane 18 maja 201410 l przez Rayos
Opublikowano 18 maja 201410 l retrohunter, jaki nick na insta? ;P Rosniesz nam na kolejnego Nintendofaga forumkowego <3 Rayos zajrzyj do profilu uzytkownika
Opublikowano 18 maja 201410 l retrohunter, jaki nick na insta? ;P Rosniesz nam na kolejnego Nintendofaga forumkowego <3 Rayos zajrzyj do profilu uzytkownika Dzieki :*
Opublikowano 18 maja 201410 l Postaram się co jakiś czas dodawać post z czymś, na dobry początek Xbox, Dreamcast i Atari 2600. Wieczorem coś dorzucę.
Opublikowano 18 maja 201410 l Co to jest to tetrisowe obok GameBoyow na pierwszej fotce? http://walyou.com/tetris-bricks-controller-of-tv-arcade-game/