Retrohunter 54 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Co to jest to tetrisowe obok GameBoyow na pierwszej fotce? Kontrolery lub bardziej tetris plug'n'play podłączasz do tv i masz Tetrisa z kontrolerem obracasz klockiem jak klockiem na kontrolerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła I co, moze jeszcze ten makaron sprawny w 100% jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 troche z innej beczki. Ide sobie do pracy, na murku leżą graty ( w Londynie sie wywala na róg ulicy jak ktoś nie chce płacić miastu za wywóz ) , a miądzy nimi dreamcast w pudle i worek z grami, a w środku Shenmue 1 i 2, dwójka nawet w papierowym sleevie, MDK2, Ecco The Delphin, Virtua Tennis 2, Jet Set Radio, Rez, Crazy Taxi, Phantasy Star Online, Soul Calibur i Skies of Arcadia wszystko w b.dobrym stanie. Ale sie ucieszyłem. Kolekcja sie powiększyła Czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Makaron sprawny, tylko pad nie żyje Czułem sie jakbym w totka wygrał no może w zdrapke Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Ciężko uwierzyć, daj fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Ja wierze. Patrzac po tym co angole wyprzedaja na carbootach to takie akcje jak wyzej najbardziej mozliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 (edytowane) Dam fote jak będe już w domu, a dzisiaj byłem wogule na carboocie znalazłem za(pipi)isty breloczek do kluczy arkham city i smycz crytek cryengine 3 za 50 pensów sztuka i dvd w folii And 1 Mixtape vol.5 za funta lol Edytowane 18 maja 2014 przez Sqtr78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Wez szukaj tam jakis zeld czy innych marianow/pokemonow dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Czekamy na fotkę, obyśmy dostali ją szybciej niż fotki premium cara Grega Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) Retrohunter - bardzo ladna kolekcja, w szczegolnosci te GameBoye - sporo tam tego masz, do tego wiele konkretnych gier na rozne konsole Nintendo ! Edytowane 19 maja 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Kolejna część kolekcji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Oto moja kolekcja gier, dobrze wyselekcjonowanych i bez mongolskich Ku kiksu motoroko hentai Si tu knell of ar Ciul Ultimate DXX3 ATARI 8000 omega edition. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Ciekawa kolekcja. Plusik za Modi i Nanna, fajna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 ja wiem, że pewnie trollujesz, ale preciętny hentaj zjada twoją kolekcje na śniadanie(no może nie licząc Riddicka i Gothica) :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 T o jest moja kolekcja gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 467 Opublikowano 21 maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Porzadkowalem gry na ps2, wiec pomyslalem, ze cykne fotki: Z rarytasow cenie sobie Suikoden III, Klonoa 2 i Godhand. Niedawno odswiezylem sobie freekstyle, downhill domination i shaolin monks - gameplayowo dzisiaj takich ze swieca szukac 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Spodziewałem się po Tobie mega unikatów i masy jRPGow, ale źle nie jest. Zacne gierki i masa wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Jaczes brałeś te gry w okolicach premiery i jak trzymały ceny czy uzupełniałeś kolekcję jak już za drobne chodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Pozdrawiam cie mocno i twoje gry które mocno przeciętny gracz przechodzi w kilka podejść. Rpg'i które same cie prowadzą i gry sportowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Gdy patrzę na tego Halo Reach stojącego do góry nogami, to aż mnie w mózgu coś swędzi. Popraw go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Gdy patrzę na tego Halo Reach stojącego do góry nogami, to aż mnie w mózgu coś swędzi. Popraw go. Jest tak żebym przypadkiem go nie użył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 @ping mam tez gry na inne platformy @balon bardzo roznie. Czesc kupile na premiere (niewiele juz ich zostalo), czesc troche po, a niektore po taniosci pozniej (lub po drozyznie - suikodeny, godhand), a niektore nawet wygralem, jak Downhill Domination w turnieju pro evo organizowanym przez Ultime (nigdy bym w te gre nie zagral gdybym jej nie wygral i ominelaby mnie jedna z najlepszych pozycji na ps2). Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Ogólnie to polecam się schować z tymi starymi konsolami i grami bo one chyba nikogo już nie obchodzą, chińskie bajki itp są strasznie idiotyczne i dużo kosztują. W dodatku dużo tam crapów. Pozdrawiam cie mocno i twoje gry które mocno przeciętny gracz przechodzi w kilka podejść. Rpg'i które same cie prowadzą i gry sportowe. pomijając to że nic z tego posta nie zrozumiałem, to dorzucam kolejną fotę kolekcji, mam nadzieję że chociaż to wpadnie w twe gusta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Plus za Ghost Master - sporo w to kiedys gralem. Chyba sobie odswieze w najblizszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi