Figaro 8 205 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 @ping mam tez gry na inne platformy @balon bardzo roznie. Czesc kupile na premiere (niewiele juz ich zostalo), czesc troche po, a niektore po taniosci pozniej (lub po drozyznie - suikodeny, godhand), a niektore nawet wygralem, jak Downhill Domination w turnieju pro evo organizowanym przez Ultime (nigdy bym w te gre nie zagral gdybym jej nie wygral i ominelaby mnie jedna z najlepszych pozycji na ps2). PJONA. Downhill Domination jest genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 @c0r Piękna kolekcja. Dogfighter brałeś z ebaya czy z play asia? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Przecież jest napisane na kopercie Cyber Mycha. Dostał z magazynem. Play Asia nie sprzedaje takich gier. Mam nadzieję, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Karmią trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 ładny dywan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 oczywiście to nie cała kolekcja, perełki pc. oczywiście big boxy poszły się kochać. na uwage zasługuje resident evil 3 w wersji pc i box might and magic 8&9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 Leci plusik za Half-Life. Sam miałem edycje Generation w takim dużym niebieskim boxie z kubkiem ale z tego wszystkiego odstały się tylko płytki z dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 Mój ulubieniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 Łap plusa za outfit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 Łap plusa za outfit. Haha Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Retrohunter - napisz czasami cos wiecej bo wyglada jakbys sie tutaj zarejestrowal tylko po to zeby te zdjecia wrzucac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Retrohunter 54 Opublikowano 5 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 Retrohunter - napisz czasami cos wiecej bo wyglada jakbys sie tutaj zarejestrowal tylko po to zeby te zdjecia wrzucac. Jak będę miał coś sensownego do napisania na pewno napiszę, czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Wszystko oczywiście sprawne, szarego mam 20 lat, żółty nowszy, po siostrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Gdzie Yellow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Nie lubie pikachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Kiedyś to nawet gwarancji na konsole nie musieli dawać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Dla jaj wlozylem dzis baterie do szarego i ogralem mortal kombat i chwile w wario land 2. Nie wiem czy płyty maja tak dluga zywotnosc jak carty. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Odpowiednio przechowywane - owszem. Mam płytki, którym stuknęło ćwierćwiecze, a są sprawne i w stanie idealnym. Największy problem to rysy, których nie ma jeśli dba się o swoje zabawki. Niestety zarówno płyty jak i carty cierpią na przypadłość zwaną odpowiednio disc rot i bit rot, więc po latach i tak wszystko będzie nadawało się do kubła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojti411 46 Opublikowano 12 czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 A co tam też się podziele zdjęciami swojej kolekcji: PC Konsole Bonus Enjoy! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) Trochę offtop, ale kurcze, swój zbiór 42 tomów DB sprzedawałem komuś z tego forum i za cholerę nie pamiętam komu. ;> Ciekaw jestem jak się uchowały przez te lata. Kolekcja fajna, ale w swoim zboczeniu zupełnie inaczej bym ułożył te duże pudła z grami PC na półce. Tj. wg wielkości, nawet jeśli by nie były alfabetycznie. PS. Czy mi się wydaje, czy Ty też zostawiasz fabryczną folię nasuniętą na już odpakowane gry? ;> Edytowane 12 czerwca 2014 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Kolekcja fajna. Zwłaszcza za Yakuzy i DB leci plusik. Czy mi się wydaje, czy Ty też zostawiasz fabryczną folię nasuniętą na już odpakowane gry Hmm, o tym nie pomyślałem.Całkiem fajny sposób na ochronę pudełek Cytuj Odnośnik do komentarza
wojti411 46 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) PS. Czy mi się wydaje, czy Ty też zostawiasz fabryczną folię nasuniętą na już odpakowane gry? ;> Dobre oko. Dokładnie tak, zawsze to jakaś dodatkowa ochrona. Staram sie utrzymać swoje gry w jak najlepszym stanie, nie tylko dla siebie, ale też dla potencjalnych przyszłych kupców/właścicieli. Edytowane 12 czerwca 2014 przez wojti411 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) Hmm, o tym nie pomyślałem.Całkiem fajny sposób na ochronę pudełek W przypadku pudełek z "otwarciem dla inteligentnych" jest to fajna metoda i sam tak bardziej wartościowe opakowania trzymam. Czasem ta dolna, mniejsza część się urwie przypadkiem, ale nawet jak ostanie się tylko część folii, to zawsze to jakaś ochrona przed otarciami czy kurzem. Gorzej jeśli folia nie ma takiego otwarcia, tudzież jest zgrzewana. Wtedy można bawić się w wycinanie spodu najwyżej, ale to już lekka przesada. Edytowane 12 czerwca 2014 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Rzeczywiście dobry pomysł, przy odsprzedaży stan pudełka może robić nawet kilkadziesiąt złotych różnicy przy droższych tytułach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi