tk___tk 4 795 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 goty kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Przepiękne. Tylko ten uncharted psuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Te boxy z FF na SNESa są genialne.Zwłaszcza plusik za FFVI Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 dopiero zobaczyłem te miętowe fajnale o_OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Specjalnie rozbil na 2 posty zeby wiecej plusow zlapac. Omg wangan midnight! Do want Ja tez na dniach musze odkurzyc szafke to pokaze kolekcje gierek NDS i update ostatnich zakupow. Nie ma trofeów. Swoją drogą okrutny zawód, spodziewałem się konwersji z arcade, a to zupełnie inna gra, z zupełnie innym modelem jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 jeszcze propsy za makaronowe chu chu rocket. nie tak dobre jak bum bum rocket na xbox360 ale i tak okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Te je,bane fajnale :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Te finale to Japonki, mozna je nabyc juz od 18zl, full zestaw, mint itp. Ale prezentuja sie zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Labtec - bardzo fajna kolekcja !Dlaczego kilka gier na Wii U jest jeszcze w folii ? - pewnie nie masz czasu na ogranie wszystkiego. Super wyszly te zdjecia tak w ogole. Edytowane 10 października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Te finale to Japonki, mozna je nabyc juz od 18zl, full zestaw, mint itp. Ale prezentuja sie zacnie. Jak jesteś na miejscu to tak. Przez internet trzeba liczyć minimum sześć dyszek. Swoją drogą patrzę na jakość tych fotek i aż się chyba zainteresuję jakąś lustrzanką, bo na moim gównianym kompakcie kupionym w 2006 za trzy stówki nic nie widać. Edytowane 10 października 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) No wlasnie Labtec jak robiles te zdjecia, to jakis specjalny tryb makro czy po prostu jakis efekt bokeh dla tla. Edytowane 10 października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Photoshop, pewnie zrobil zdjecia cegieł i kromek chleba a potem wszystko poprzerabial niczym artysta. A my wierzymy ze to gierki sa. Edytowane 10 października 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Labtec - bardzo fajna kolekcja ! Dlaczego kilka gier na Wii U jest jeszcze w folii ? - pewnie nie masz czasu na ogranie wszystkiego. Super wyszly te zdjecia tak w ogole. Dziekuje bardzo, własnie brak czasu wiec juz mi nawet troche zal kupować więcej gier tylko żeby na polce ladnie wygladaly No wlasnie Labtec jak robiles te zdjecia, to jakis specjalny tryb makro czy po prostu jakis efekt bokeh dla tla. Lustrzanka + jasne szkiełko daje taki efekt (canon 50mm f/1.8 kosztujące max 400zl nowka) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Labtec - bardzo fajna kolekcja ! Dlaczego kilka gier na Wii U jest jeszcze w folii ? - pewnie nie masz czasu na ogranie wszystkiego. Super wyszly te zdjecia tak w ogole. Dziekuje bardzo, własnie brak czasu wiec juz mi nawet troche zal kupować więcej gier tylko żeby na polce ladnie wygladaly Znam ten dylemat. Dobrych gier wychodzi sporo, a w sytuacji gdy nieraz z jedną człowiek potrafi siedzieć nawet kilkadziesiąt godzin i masa innych leży, to przy zakupie kolejnych gier pojawiają się wręcz wyrzuty sumienia :confused: Tak czy siak - kolekcja kozak. No i bardzo ładne fotki. Edytowane 10 października 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Ostatnio kupilem 5 gier na 3DS'a, ktorego nawet jeszcze nie mam. Jednak staram sie teraz ogrywac gry, ktore leza i czekaja na swoja kolej, a nie przechodzic kolejny raz te ukonczone lub masterowac. Edytowane 10 października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Ping po co lustrzanka? ja takie fotki robię smartfonem Edytowane 10 października 2014 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Ale Ty znasz pierwszą zasadę robienia zdjęć - dobre oświetlenie! A oni robią te fotki w tych swoich ciemnych jaskiniach, tam nawet lustrzanka nie pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 W gralni przez ostatnie półtorej roku nie miałem światła 'górnego', bo żyrandol palił żarówki. Dopiero kilka dni temu ogarnąłem temat (true story!). Z drugiej strony moją imitacją smartfona nawet przy studyjnym oświetleniu nie zrobisz dobrych zdjęć. Mam telefon, który rok temu kupiłem za 200zł, a wykonanie jakiejkolwiek prostej operacji, chociażby napisanie SMSa graniczy z cudem (piszę szybciej, niż to gó.wno renderuje tekst). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 myślałem, że w spoilerze dałeś kilkanaście zdjęć swojej kolekcji i się tłumaczysz czemu słabo wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Właśnie Ping, za takie akcje minusy lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 25 października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Połapałem się dzisiaj, że mam zaskakująco sporo gier Platinum Games. Przypadek? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Już myślałem,że Ping wrzucił foty części swojej kolekcji no ale się znów przeliczyłem. Ale i tak kolekcja Platinum Games się świetnie prezentuje.Brakuje tylko Wonderful101, Infinite Space i byłby komplet. Edytowane 26 października 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 jeszcze legend of korra. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 Anarchy Reigns jeszcze brakuje, ale ogólnie szacunek za tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 Już myślałem,że Ping wrzucił foty części swojej kolekcji no ale się znów przeliczyłem. Ale i tak kolekcja Platinum Games się świetnie prezentuje.Brakuje tylko Wondrerful101, Infinite Space i byłby komplet. Obejrzałem sobie w nocy launch trailer, rzuciłem okiem co Destructoid o grze pisał, obejrzałem jakiś gameplay i . . . damn you Nintendo, zabawa z WiiU robi się zbyt kosztowna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi