Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 311,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

WiiU ma 0 jrpgów gdy nawet PS4 ma - czyli gier na szajs od Nintendo niema.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moje platformery - tak przekrojowo przez rozne generacje:

20140609_171102.jpg

Donkey Kong Coutry na SNES'a mam cala trylogie, ale pozostale nie zalapaly sie do zdjecia.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

a gdzie najlepszy platformer od lat Knack?

Opublikowano

No i co z tego - wole playtynowe wydanie w idealnym stanie niz premierowe w gorszym. 
Wiadomo, ze najlepiej miec premierowe w idealnym, ale mi tam platynowe wcale nie przeszkadzaja.

Opublikowano

a gdzie najlepszy platformer od lat Knack?

U mnie jest, leży w doborowym towarzystwie platformowych mesjaszy :mocking:

9rq621.jpg

Opublikowano

Wez spal szybko w wiaderku bo zarazi reszte tytulow to guwno obesrane.

Opublikowano

Ale to całkiem dobra gierka jest, Macio potwierdzi.

Opublikowano

No i co z tego - wole playtynowe wydanie w idealnym stanie niz premierowe w gorszym. 

Wiadomo, ze najlepiej miec premierowe w idealnym, ale mi tam platynowe wcale nie przeszkadzaja.

nie no wiadomo kwestia gustu, ja osobiście nienawidzę platyn, niszczą moje wrażenia estetyczne na półce :D

Opublikowano

Czyli jak masz wybor kupic platyne w idealnym stanie albo premierowe wydanie w dobrym stanie to wybierasz to drugie ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Dla mnie sprawa jest prosta - biorę platynę w lepszym stanie, a jak mnie w oczy kole, to po prostu dokupuję premierówkę. Zresztą ulubione gry mam w kilku wydaniach.

Opublikowano

Czyli jak masz wybor kupic platyne w idealnym stanie albo premierowe wydanie w dobrym stanie to wybierasz to drugie ?

Nie wybieram zadnego. Proste.

Opublikowano

Bueehehe i znowu się zaczyna z platynami.

Ładne macie kolekcje platformerów, ale gdzie wszystkie gry z serii Sly i Jak?:)

Opublikowano

No niestety Slaje ominalem na tamtej generacji, przygode z ta gra zaczne dopiero na PS3 bo kupilem Thieves in Time, ale jeszcze nie mialem czasu ograc. Sprawdzalem demo i bardzo mi sie podobalo.

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

ja tam nie mam stałej reguły, patrze po prostu na cena/stan/zapotrzebowanie w kolekcji

Opublikowano

... a co tam ... ja też skromnie się pochwalę :ninja:

1zyu9hv.jpg

24e4d50.jpg

2e681hg.jpg

2rw9mvo.jpg

9kx9gp.jpg

143hrpl.jpg

cel - powiększyć biblotekę gier na big N (Wii/GC)

Edytowane przez wjehu

Opublikowano

Kurczę, osobom tuaj zaglądającym powinno się zwiększać liczbę dostępnych plusów, bo fajnych kolekcji nie nadążam już lajkować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

7VLz8Gfl.jpg

TYLKO SONY. TYLKO KOLOR NIEBIESKI.

Opublikowano

Widzę, że masz tego prawdziwego PSX'a :) Teraz to chyba majątek kosztuje.