Gość suteq Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Nie widzę poradnika do GTA V. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Nawet nie wiedziałem, że dawali policyjną pałę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 dat znaczki usk Zawsze pisalem, ze to najbardziej szpecace "pegi". Ale niektorym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Ja bym chyba musiał upaść na głowę żeby przejmować się informacją ratingową na okładce, której przez 99.9% czasu widzę tylko grzbiet. Ale z drugiej strony jestem zbieraczem śmieci, a nie kolekcjonerem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Blubi esteta i bardzo dobrze (y) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Pingu a co powiesz jak wypier.dalam gierki z kolekcji jak mają zwykły napis z tytułem na grzbiecie a nie logo? (zdarzają się takie na iksboksie) a teraz mnie wpienia, że gierki z PS4 mają czarne grzebiety a Bloodborne ma biały, to samo w stronę Wii 90% białe pudełko, ale nie ku.rwa kilka ma czarne co za debile to projektują. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Problemy pierwszego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Pingu a co powiesz jak wypier.dalam gierki z kolekcji jak mają zwykły napis z tytułem na grzbiecie a nie logo? (zdarzają się takie na iksboksie) a teraz mnie wpienia, że gierki z PS4 mają czarne grzebiety a Bloodborne ma biały, to samo w stronę Wii 90% białe pudełko, ale nie ku.rwa kilka ma czarne co za debile to projektują. Ja tam lachę wykładam. Na amerykańskich grach PS2 najczęściej masz logo na grzbiecie, PALowskie to sam tekst. Dla mnie grunt, żeby wszystko było uporządkowane alfabetycznie i platformami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 No własnie dlatego dla mnie jest ważne, że było jednolite albo tekst, albo logo a nie pół tak, pół tak. Doprowadza mnie do nerwicy, gier z usk nie mógłbym "kolekcjonować" co innego do ogrania i puszczenia pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Myślę, że lepiej będzie, jak kupisz 200 pudełek DVD, tusz do drukarki i czyste płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Ja nie jestem tobą od zawsze wiedziałem, że piracisz Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Wkrótce to będzie coś koło 80 nowych gier z jednolitymi okładkami. Kupowanie gniotów, które i tak za 10-15 lat przestaną działać (disc rot) jest dla frajerów. A logo USK łatwo wywalić z okładki Photoshopem przy użyciu funkcji content aware. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Wkrótce to będzie coś koło 80 nowych gier z jednolitymi okładkami. Kupowanie gniotów, które i tak za 10-15 lat przestaną działać (disc rot) jest dla frajerów. A logo USK łatwo wywalić z okładki Photoshopem przy użyciu funkcji content aware. CO?! Aż przejrzałem swoje najstarsze płyty żeby sprawdzić czy wszystko jest z nimi ok. Tylko jakies najpodlejsze płytki, które kupowałem, żeby cos na nich nagrać mają taką przypadłosć ale to pojawiło się już daaawno temu i sam to zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 No ja tez czesto zachodze w glowe co ping ma z tym psuciem dyskow optycznych. Gry (pc) kupowane w 1996 roku nadal smigaja bez zajakniecia. Dlatego uznaje to po prostu za jeden z elementow pingowego trollingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Przy obecnym trybie zycia pinga (pizza) te plytki go przezyja i tak to co sie martwi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) No ja tez czesto zachodze w glowe co ping ma z tym psuciem dyskow optycznych. Gry (pc) kupowane w 1996 roku nadal smigaja bez zajakniecia. Dlatego uznaje to po prostu za jeden z elementow pingowego trollingu. Ping wybiega dużo dalej w przyszłość - tak ze 40 lat Kiedy dawno padnie na zawał, a jego kolekcja trafi gdzieś na ebaja Edytowane 10 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) Niby żywotność płyty CD to 20-30 lat, ale widziałem foty na necie dysków bluray z "kropeczkami" na spodzie, czyli tam chyba wcześniej pojawia się ten discrot. Wkur.wia mnie to też, bo kolekcjonuję gierki z PSXa dla wnuka, a tu chu.j z tego będzie. PS. Płyt audio też mam bardzo dużo i nawet taką limitkę do 10 000 na cały świat Edytowane 10 kwietnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 a nie da się zregenerować płytki po disc rocie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 To i ja się pochwalę, co prawda nie jest to może jakaś jakaś wielce oryginalna kolekcja - nie jest też cała, nie chciało mi się wszystkich gier w jedno miejsce wrzucać. Kilka wartościowych tytułów na pewno tu się znajdzie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 a nie da się zregenerować płytki po disc rocie? Nie. Regenerować można tylko płyty z uszkodzoną warstwą ochronną (spód płyty), disc rot to niestety zupełnie inny typ uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Butt, jak Ci się chce to załóż temat o płytach muzycznych/winylach, może się każdy pochwali co tam posiada? Ja nie mam czasu tera, bo lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Butt, jak Ci się chce to załóż temat o płytach muzycznych/winylach, może się każdy pochwali co tam posiada? :)Ja nie mam czasu tera, bo lecę. Tylko bez rozbijania sie po alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) Co to za gra na dole? Pingu a co powiesz jak wypier.dalam gierki z kolekcji jak mają zwykły napis z tytułem na grzbiecie a nie logo? (zdarzają się takie na iksboksie) a teraz mnie wpienia, że gierki z PS4 mają czarne grzebiety a Bloodborne ma biały, to samo w stronę Wii 90% białe pudełko, ale nie ku.rwa kilka ma czarne co za debile to projektują. Obróć okładkę na drugą stronę. Edytowane 10 kwietnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Co to za gra na dole? Pingu a co powiesz jak wypier.dalam gierki z kolekcji jak mają zwykły napis z tytułem na grzbiecie a nie logo? (zdarzają się takie na iksboksie) a teraz mnie wpienia, że gierki z PS4 mają czarne grzebiety a Bloodborne ma biały, to samo w stronę Wii 90% białe pudełko, ale nie ku.rwa kilka ma czarne co za debile to projektują. Obróć okładkę na drugą stronę. 真女神転生 (Shin Megami Tensei) Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Butt, jak Ci się chce to załóż temat o płytach muzycznych/winylach, może się każdy pochwali co tam posiada? Ja nie mam czasu tera, bo lecę. Chyba był temat kiedyś w andergrałndzie. Vinyle, czy warto? ew. Pochwal się... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi