Shen 9 620 Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 po ile one chodza? na allegro kupowalem za 50-60zl z 2 lata temu Strange Journey masz za 30 kanadoli na vgp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 września 2015 Tak teraz patrzę, że w sumie jednak nie jest tak źle. Tylko Last Window droższe - ponad 40 funtów na Amazon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 września 2015 Last window to masz teraz na allegro za 90zl jak patrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 Ta kolekcja na ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 421 Opublikowano 12 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 Kolekcja moze niezbyt imponująca. Ale ciągle rosnie i dla mnie jest bezcenna. To nie tylko pudęłka z grami, to wspomnienia najlepszego okresu w historii gejmingu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 039 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Nikt nic nie wrzuca to pokażę swoje siódemki. Większość wydań FFVII anglo/japońskojęzycznych. Czekam na remake. Najfajniejsze wydanie to chyba International, bo zawiera dodatkową płytę będącą swoistym kompendium - można przejrzeć statsy każdego potworka, zwiedzić każde miejsce na mapie, dowiedzieć się jakie itemy są gdzie poukrywane... Coś pięknego, szkoda że nie dorzucili tego do wydań EU/US . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Nikt nic nie wrzuca to pokażę swoje siódemki. Większość wydań FFVII anglo/japońskojęzycznych. Czekam na remake. Najfajniejsze wydanie to chyba International, bo zawiera dodatkową płytę będącą swoistym kompendium - można przejrzeć statsy każdego potworka, zwiedzić każde miejsce na mapie, dowiedzieć się jakie itemy są gdzie poukrywane... Coś pięknego, szkoda że nie dorzucili tego do wydań EU/US . Ekstra to wydanie z dodatkowym bajerami (rozumiem, że to z niebieska okładką) ale podobne rzeczy w zachodnich wersjach gier można było uzyskać dzięki kodom na GameSharka (ff7 i 8). Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 (edytowane) Jak ja to przeoczyłem Piekna kolekcja. Posiadasz 3 gry których nie mam i za cholere nie moge namierzyc w normalnej cenie/od kogos kto wysyła ale widze ze musza sie tym zajac. Moze ja tez niedlugo wrzuce swoja obecna kolekcje ds/3ds @ping To musisz teraz te wszystkie finale przejsc, tyle razy ile ich masz Edytowane 6 grudnia 2015 przez Velius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) @ciwa22 Nie do końca, przez gamesharka można było do debug menu wskoczyć w wielu grach Square, ale na tej płytce jest zupełnie inny content . Swoją drogą wersja International ma różne bug fixy, które dopiero zostały ogarnięte przy okazji wydania anglojęzycznej wersji. Premierowy japoniec różni się kilkoma drobiazgami od tego, co dostaliśmy my (weaponów niektórych na przykład nie ma) http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Final_Fantasy_VII/Version_Differences @Velius Kupiłem wersję na PS4 w weekend. Gram i jest SZTYWNいUTKO Edytowane 7 grudnia 2015 przez ping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Fajne gierki na GC i GBA. Do tego Castlevania z PS2. No i te wydania PC Szkoda tylko ze teraz to raczej Steam, a pudełka stoja tylko zeby wygladaly (PC), przynajmniej ja mam takie odczucia jak patrze na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Wydania fajne, ale kartony niewymiarowe i generalnie zajmują w opór miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Te big boxy mają swój niepowtarzalny urok. Pamiętam jak kupiłem Silent Hill 3 na PC w takim pudle. Otwieram go, a tam wala się instrukcja i płytka w jewel case bez żadnego zabezpieczenia w postaci pianki/styropianu czy tym podobnej rzeczy. Najmilej wspominam Half Life Generation z kubkiem. 4płytki z podstawką dodatkami i modami,fajne klimatyczne pudło i kubeczek. To była jedna z naszych pierwszych oryginalnych gier jakie kupiliśmy z bratem na naszego pierwszego blaszaka. Piękne czasy. Edytowane 7 grudnia 2015 przez Paliodor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Z kupkiem haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Star Trek Elite Force Emperor: Battle for Dune Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Za kompleciki gierek na Gemboje zawsze plusik. Mam jeszcze gierki na Pegazusa i pierwszego GejmBoja, ale nie mam jak fotki zrobić, więc kiedyś wrzucę. Czekam na foteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Z kupkiem haha Poprawione,ulżyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 644 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 To ja też. Akurat troszkę ostatnio poprzekładałem pudełka. Półki od lewej do prawej. Trochę gierek PC pochowałem ostatnio po kartonach, w tym wszelkie duże boxy. Bo ani to szczególnie estetycznie nie wyglądało, ani praktyczne nie było. Wszelkie "Kolekcje Klasyki", "eXtra gry", oraz tytuły, po które i tak bym już nie sięgał, a których grzbiety były zbyt kolorowe poszły do pudła na szafę. I przy okazji zauważyłem, że jedna półka trochę opadła... Oops... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Suavek kiedy wyjezdzasz na swieta? Wpadlbym z duzym workiem i Ci obrabował chałupe Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Nie wyjeżdżam. Jestem no-lifem bez przyjaciół i siedzę święta w domu. Poza tym to głównie 'bezwartościowe' starocie. Teraz wszystkie fajne dzieciaki grajo w jakieś fallauty, girsy, kody i remastery remasterów. Edytowane 7 grudnia 2015 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 wpędzacie mnie w kompleksy czasem, ale potem przypominam sobie, że to tylko gierki dla dzieci :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Ja żałuje jedynie pozbycia sie kolekcji gamecube a teraz to gierki zbieram cyfrowo, PC - gog Konsole - xbl i psn Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Suavek ty chory pojebie Ja tam gierek nie zbieram, ale bardzo szanuję zamiłowanie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Ostatnia stronka = nerdgazm Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Suavoj jaka PETARDA Widząc takie zdjęcia uświadamiam sobie, że większość moich perełek nie wychodzi poza szereg, bo trzymam je między 'normalnymi' grami i brak efektu wow Edytowane 7 grudnia 2015 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Suavoj jaka PETARDA Widząc takie zdjęcia uświadamiam sobie, że większość moich perełek nie wychodzi poza szereg, bo trzymam je między 'normalnymi' grami i brak efektu wow ano najwazniejsza jest S E G R E G A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi