Velius 5 698 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Tez niedlugo musze posprzatac swoja kolekcje gierek DS i 3DS to odrazu sie foty machnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Machaj, machaj. Ciekawy jestem co tam dobrego zebrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Bluber, przez Ciebie i ja zabrałem się za sprzątanie. Ładny zbiór. No bo zostaje tylko jechanie po nowy regał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Ja większość swojej kolekcji na x360 zamieniłem na wersje cyfrowe, polecam ten styl życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 (edytowane) Nowa generacja, więc niektóre serie dostały "aktualizację". Z kolekcji wyleciało DJ Hero, ale za to doszedł wytęskniony RB2. RB3 posiadam na konsoli w wersji cyfrowej... lecz jednak wolałbym mieć pudełka, nawiązując do wpisu kubsona. A żeby nie było tak dobrze, to w bonusie coś nieco bardziej mrakowego Edytowane 20 stycznia 2016 przez Hum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Nowa generacja, więc niektóre serie dostały "aktualizację". Z kolekcji wyleciało DJ Hero, ale za to doszedł wytęskniony RB2. RB3 posiadam na konsoli w wersji cyfrowej... lecz jednak wolałbym mieć pudełka, nawiązując do wpisu kubsona. A żeby nie było tak dobrze, to w bonusie coś nieco bardziej mrakowego TP na GCN DLACZEGO JA SPRZEDAŁEM SWOJĄ Ładnie wyglądają takie "uzupłenione" serie gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) TP na Gacusiu, lepszego pożegnania i podusmowania przygody z tą niesamowitą konsolką nie mogłem sobie sprawić. Długie dni z tą piękną gierką. Pamiętam, że kupiłem ją za jakieś 260 zł zaraz po premierze. W tamtych czasach, gdy byłem na stażu i miesięcznie płacili wtedy jakieś 460 zł były to dość spore pieniądze dla takiego gnoja, by wydać na gierkę. No i WW ma w środku oddzielnie dokupioną płytkę z wersji kolekcjonerskiej na której jest Ocarina i MM oraz starsze Zeldy. Muszę jeszcze jakieś Okemi dokupić, ale na razie brak kasy. E: Jak już jesteśmy przy zeldach i kolekcjonerkach Edytowane 21 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Ale to chyba jest jakis fanmade co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Oczywiście, że fanmade, polecam: http://www.vaduamka.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Nie, nie da sie robic takich rzeczy pracujac do 18.00, majac 30 lat i dzieci na glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 W ogole grać w gry w wieku 30 lat? xD beka wnusiu Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 W tym wieku kupuje się jeszcze gry, ale nie gra sie w nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) W sumie to chyba nawet nie nie wiedziałem, że bluber ma X360. Niezły zestaw. Xone masz? Sunset tam leży Edytowane 21 stycznia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 W sumie to chyba nawet nie nie wiedziałem, że bluber ma X360. Niezły zestaw. Xone masz? Sunset tam leży Próbował zagrać na PS4, ale mu się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 W sumie to chyba nawet nie nie wiedziałem, że bluber ma X360. Niezły zestaw. Xone masz? Sunset tam leży Don jestesmy kumplami na xbox live xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 A jaki masz GT? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 xbartezoox Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 W tym wieku kupuje się jeszcze gry, ale nie gra sie w nie.Prawda, zbliżam się do 30stki Mam w ch.uj gier, zero piratów, gram parę minut w tytuł x, parę minut w tytuł y, potem w jeszcze co innego i tak z przyzwyczajenia kupuję gry, ale mało którą kończę Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Życie, starość, powolne przeobrażanie się w Janusza. Wszystkich nas to czeka:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 No ja od tego się bronię obiema rencami... Póki co staram się kończyć zaczęte przeze mnie pozycje. Teraz na przykład ogarniam Styxa...gierka jak dla mnie 6/10, ale spróbuję ogarnąć do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 No ja się twardo trzymam zasady, że jak coś zacznę, to cisnę do końca. Chyba, że mi totalnie nie podejdzie (bardzo rzadkie przypadki). Kiedyś trzymałem się też tego, aby grać tylko w jedną grę, ale zwiększyłem sobie limit do dwóch - jedna na 'dużą' konsolę i jedna na handhelda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 jak gra mi nie siada, to po prostu nie kończę, szkoda czasu na zmuszanie sie do grania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 30 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2016 Gram w 10-20 tytułów jednocześnie bez problemów i jakichś większych rozkmin. Czasem coś przechodzę jednym ciągiem jak siądzie. Są gry, które przechodzę latami, np. Mario Galaxy z 7 lat mi zajęło, MGS 3 przechodzę od 10 lat. Sejwa mam gdzieś tam pod ciężarówkami przy jakimś laboratorium. Zdarzyło mi się wracać do gier z Atari XE żeby zobaczyć jak się kończą (Np. polski Fred). Jak sprzątam mieszkanie to w bombermana na snesa gram czekając aż podłoga wyschnie. Jednocześnie regularnie kolejne części Forza Motorsport na wieczorne pykanie. Nie istnieje dla mnie coś takiego jak backlog, już prędzej currentlog. Gry są tak różnorodne, że nie trzeba ich na siłę wrzucać w szablon "na X godzin jednym cięgiem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2016 Zalezy jakie gry. Sa pozycje w ktore nie ma problemu grac na raty, a sa takie do ktorych kiepsko sie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi