oFi 2 441 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 fear effect Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2016 Gekido i Crash 2 :obama: Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Je bany! Nie dość że piękne gierki to jeszcze piękne foteczki. Więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 nic tylko plusowac! swietna kolekcja hitow na PS1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Zdjęcie wysłane na konkurs cdp.pl, gdzie trzeba było pokazać pudełko insidera. Dzięki wielkie dla Starha, który tydzień temu puścił mi pudło W3 z artbookiem, podniesie to moje szanse na bycie zauważonym(przynajmniej dopóki ktoś nie wystawi wszystkich rzeczy z pudeł swoich kolekcjonerek). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Samo zdjęcie insidera to nie wszystko. Trzeba zrobić zdjęcie jak się cieszysz z pudełka insidera, czyli generalnie albo to co zrobiłeś pojedzie, albo niekoniecznie. Mógłbym zrobić też takie ze wszystkimi kolekcjonerkami, ale nie wiem czy to będzie pasić do konkursu. Edytowane 31 maja 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 I tak mam już dość rupieci w pokoju, więc, no. Przynajmniej był powód, by wyciągnąć pudła z szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. K'^^ 282 Opublikowano 25 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2 56 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 ku.rw.a ale sztosy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 (edytowane) K grubo mam nadzieje ze przy T7 scena coś we wro zorganizuje ! Edytowane 26 czerwca 2016 przez Kyo Po co był ten cytat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 O ja je.bia. Wojtas na ch,uj to cytowales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 25 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 Ja yebie niezłe zbiory tam masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2016 Ożeszty!! Ale kolekcja, ale unikaty, grałbym!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 (edytowane) Aż nie wiem co napisać. Sztos za sztosem i wszystko w takiej ilości. Przy Twoich zbiorach na psxa poczułem jakby moje były demówkami poukładanymi na jednej półce. Coś pięknego. Edytowane 26 czerwca 2016 przez Yeah Bunny Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Skullmonkeys Jedna z najbardziej poszukiwanych przeze mnie gierek Nie mówiąc już o premierowym Wipeoucie 2097. Piękny zbiór Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Tak patrzę co chwila na te zdjęcia i doszedłem do wniosku, że TTT na ps2 miał najlepszą okładkę wśród bijatyk ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Tony ciekawych gier w ktore nigdy nie mialem okazji zagrac. Propsy x1000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu... To twoje czy meline od kogoś odkupiłeś, co to za pomieszczenie? opowiedz więcej Sztosy, połowy tych gier na psx nawet nie widziałem, a zawsze chciałem zagrać w pare tytułów. Sama kolekcja warta juz pewnie kilka tysi teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 pomyslec ile gier z kolekcji z ps2 bylo kiedys w moim posiadaniu i az lezka w oku sie kreci ogladajac te okladki, a teraz nie zostala ani jedna (ehhh jak sie bylo mlodym to sie nie myslalo, ze za parenascie lat to beda biale kruki, a cieszylem sie jak glupi jak na wymiane do nowej gierki doplacalo sie mniej bo i kieszonkowe nie bylo szalowe) w przypadku psx takiego sentymentu do okladek nie mam i dosc sporo gier po samych okladkach bym nie poznal bo w tamtych czasasach to nadruki moich okladek nazywaly sie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 O jaa, coś pięknego. Rule of Rose Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Ani jednej "platynowej edycji" Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Nie bądźmy drobiazgowi . Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 K' grubo mam nadzieje ze przy T7 scena coś we wro zorganizuje ! Przy TTT2 zainteresowanie we wro mocno spadło, ale mam nadzieję, że z okazji T7 scena odżyje tak jak przy T6 ; ) Jak nie turniej to na pewno jakiś zlocik będzie Co do meliny to po prostu wysprzątałem w chałupie duże pomieszczenie, które służyło za graciarnię - wstawiłem dodatkowe grzejniki, obmalowałem aby było w miarę czysto i tyle. Teraz szukam jakiś schludnych półek szafek - bo te co tam mam są trochę poverty. Pomieszczenie spoko latem zimno zimą ciepło - idealny mancave/nerdownia. Co do gierek to przyznam się, że akurat na PSXa i PS2 ostatnio rzadko cokolwiek dokupowałem (a brakuje mi paru szpili), oprócz tego mam jeszcze zbiór na: Gamecuba. Nintendo 64, Super Nintendo, NESa, Mega Drive, Dreamcasta, Segę Saturn, Wii, DSa, 3DSa, PSP, SEGĘ CD, GBA, GB, Game Geara i chyba tyle. PSXa i PS2 oczywiście darzę największym sentymentem. Gierki ogólnie trzymam w 90% tylko te w które wg mnie warto nawet teraz zagrać - np. taki platformer Kim Possible - mogłoby się wydawać, że nie wydane dobrego platformera na podstawie czego od Disneya od czasów Super Nintendo, a tutaj akurat wyjątkowo wpadł Hidden Gem. Z PS2 ogólnie teraz dobry okres do kupowanie gierek (o ile ktoś takowych szuka) bo są chyba w najniższym punkcie cenowym. Dobre jakościowo tytuły można dorwać za równowartość czteropaka - oczywiście takich Project Zero, Rule of Rose czy Shadow Hearts za paczkę fajek ciężko wyrwać, ale jakieś Jaki, Ratchety Finale jak najbardziej Aha edycje platynowe i inne reedycje to jo Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 26 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 Czekam na foty reszty zbiorów zwłaszcza po tym co pokazałeś do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 swietna kolekcja! wiele tytulow nic tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi