Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Asasyn bardzo dobra gierka, fifa kupiona za piątaka, a majkel za 7 takze tego Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) Danganronpa, Persona, Odin, Wipeou, Dragons crown a reszta do zaorania Edytowane 3 lipca 2016 przez Shen Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) Ten Everybody's Golf na Vitę fajny jest? Edytowane 3 lipca 2016 przez Paliodor Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 rayos az zasluzyles bym przez tydzien dal ci luz na forumku ino vita Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Ten Everybody's Golf na Vitę fajny jest? Głupia sprawa ale... ani razu nie odpaliłem, a to moja bodaj 3 albo 4 gra na Vitę Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Danganronpa, Persona, Odin, Wipeou, Dragons crown a reszta do zaorania + lumines, tales of hearts, oba raymany, virtua tennis4, tearaway, killzone do multi Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Wiecej multiplatform z X360/PS3 nie bylo Rayos? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 na 27 pudelek 13 gierek nie do ogrania na ps3/x360... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 No ale 14 juz tak Widac, ze Rayos kupuje wszystko jak leci na PS Mortem, zeby myslec, ze jest w co grac, tzw. syndrom Ficusia Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 ten nadal żyje w 2001 roku, gdzie ludzie kupowali konsole dla exów xd Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 No jak ktos lubi grac w uposledzone wersje z PS3 na 4'' ekranie to juz jego broszka. A z tych exow, to moze ze 4-5 dobrych gier. Jak to byly pierwsze obowiazkowe zakupy na Vite, to czekam na kolejny wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie Edytowane 3 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lipca 2016 Wrzucam coś od siebie. Na pastgenach już stagnacja, ale nabytki z ostatnich konsol trochę urosły chociaż i tak dość mocno trzymam szlaban na zakupy żeby nie powiększać backloga. Trochę wolnego jest, to może z częścią się uporam i będzie można znowu kupować w hurtowych ilościach 24 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie No patrząc na twoj hc room w 20 calowym tv i konsole na lodówkach to się nie dziwie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. K'^^ 282 Opublikowano 4 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) Wciepuje resztę Nintendo jak wcześniej napisałem. Tym razem same "dyskietki" jak z bazarków od tych gier co się do telewizora podłącza Edytowane 4 lipca 2016 przez K'^^ 40 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie No patrząc na twoj hc room w 20 calowym tv i konsole na lodówkach to się nie dziwie. No na szczęście mój HC room już teraz wygląda inaczej a za parę dni kolejna przeprowadzka i nareszcie odzyskam swój 40" tv i godne miejsce do grania I nigdy nie miałem konsoli na lodówce @UP OBAMA :exact: piękne Edytowane 4 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Zbieranie samych dyskietek jakos mnie nie jara, to tak jak same płytki bez pudełek bym miał zbierać. No ale dam plusa bo sporo fajnych tytułów. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 @Shen, problem w tym, że w wielu już przypadkach dziś na staroszkolne platformy ciężko dorwać w sensownej cenie kompletny zestaw tj. z tekturowym pudelkiem, papierami itd. itp. więc niejednokrotnie jedynym wyjściem jest kupno samego cartridge'a Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Zayebiste fotki, aż korci żeby wrzucić swoje Żałuję, że kilka lat temu wyprzedałem całą swoją kolekcję EU na N64, SNESa i GCN. Już więcej nie popełnię tego błędu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Czasem się zastanawiam patrząc na takie zbiory jak ludzie kiedyś kupowali oryginalne gry gdy koszt jednej oscylował w granicach 1/3 przeciętnej pensji Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 @Shen, problem w tym, że w wielu już przypadkach dziś na staroszkolne platformy ciężko dorwać w sensownej cenie kompletny zestaw tj. z tekturowym pudelkiem, papierami itd. itp. więc niejednokrotnie jedynym wyjściem jest kupno samego cartridge'a Zdaje sobie z tego niestety sprawe. Dlatego olałem zbieranie gier z gameboyow. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Czasem się zastanawiam patrząc na takie zbiory jak ludzie kiedyś kupowali oryginalne gry gdy koszt jednej oscylował w granicach 1/3 przeciętnej pensji Pamiętam że za Aliens vs Predator na Jaguara płaciłem 289 zł, nowiutki kartridż ze sklepu. A w którym roku to było to nawet nie pamiętam, a kasę miałem z mycia szyb w samochodach na stacjach CPN. W tym samym sklepiku gry na PSX'a były ledwo po 199 zł. Dziś taką kolekcje można chyba zbudować za mniejsze pieniądze ale cierpliwością i uporem w poszukiwaniu dobrych okazji. Za granicą zdarzają się garażowe wyprzedaże, szkoda że u nas taka moda nie jest znana. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Na olx mozna czasem natrafic na dobre okazje, ale patrzac po grupie nintendo polska na facebooku, to handlarze tam siedza calymi dniami i tylko odswiezaja. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 To samo z allegro. Handlarze siedzą całymi dniami i tylko odświeżają, a 95% ofert obecnie to oferty sklepików/biznesmętów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi