Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Asasyn bardzo dobra gierka, fifa kupiona za piątaka, a majkel za 7 takze tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) Danganronpa, Persona, Odin, Wipeou, Dragons crown a reszta do zaorania Edytowane 3 lipca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) Ten Everybody's Golf na Vitę fajny jest? Edytowane 3 lipca 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 rayos az zasluzyles bym przez tydzien dal ci luz na forumku ino vita Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Ten Everybody's Golf na Vitę fajny jest? Głupia sprawa ale... ani razu nie odpaliłem, a to moja bodaj 3 albo 4 gra na Vitę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Danganronpa, Persona, Odin, Wipeou, Dragons crown a reszta do zaorania + lumines, tales of hearts, oba raymany, virtua tennis4, tearaway, killzone do multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Wiecej multiplatform z X360/PS3 nie bylo Rayos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 na 27 pudelek 13 gierek nie do ogrania na ps3/x360... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 No ale 14 juz tak Widac, ze Rayos kupuje wszystko jak leci na PS Mortem, zeby myslec, ze jest w co grac, tzw. syndrom Ficusia Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 ten nadal żyje w 2001 roku, gdzie ludzie kupowali konsole dla exów xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 No jak ktos lubi grac w uposledzone wersje z PS3 na 4'' ekranie to juz jego broszka. A z tych exow, to moze ze 4-5 dobrych gier. Jak to byly pierwsze obowiazkowe zakupy na Vite, to czekam na kolejny wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie Edytowane 3 lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Wrzucam coś od siebie. Na pastgenach już stagnacja, ale nabytki z ostatnich konsol trochę urosły chociaż i tak dość mocno trzymam szlaban na zakupy żeby nie powiększać backloga. Trochę wolnego jest, to może z częścią się uporam i będzie można znowu kupować w hurtowych ilościach 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie No patrząc na twoj hc room w 20 calowym tv i konsole na lodówkach to się nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. K'^^ 282 Opublikowano 4 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) Wciepuje resztę Nintendo jak wcześniej napisałem. Tym razem same "dyskietki" jak z bazarków od tych gier co się do telewizora podłącza Edytowane 4 lipca 2016 przez K'^^ 40 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) wrzut z grami 2 i 3 kategorii - CoD i gry o molestowaniu uczennic? dokladnie a co mnie multiplatformy obchodzą? większość gier z Vity (multiplatform) i tak mam (albo juz ukonczylem) na innych konsolach, ale zwyczajnie lepiej est mi w nie grać na mniejszym sprzęcie No patrząc na twoj hc room w 20 calowym tv i konsole na lodówkach to się nie dziwie. No na szczęście mój HC room już teraz wygląda inaczej a za parę dni kolejna przeprowadzka i nareszcie odzyskam swój 40" tv i godne miejsce do grania I nigdy nie miałem konsoli na lodówce @UP OBAMA :exact: piękne Edytowane 4 lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Zbieranie samych dyskietek jakos mnie nie jara, to tak jak same płytki bez pudełek bym miał zbierać. No ale dam plusa bo sporo fajnych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 @Shen, problem w tym, że w wielu już przypadkach dziś na staroszkolne platformy ciężko dorwać w sensownej cenie kompletny zestaw tj. z tekturowym pudelkiem, papierami itd. itp. więc niejednokrotnie jedynym wyjściem jest kupno samego cartridge'a Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Na SNESa słabiutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Zayebiste fotki, aż korci żeby wrzucić swoje Żałuję, że kilka lat temu wyprzedałem całą swoją kolekcję EU na N64, SNESa i GCN. Już więcej nie popełnię tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Czasem się zastanawiam patrząc na takie zbiory jak ludzie kiedyś kupowali oryginalne gry gdy koszt jednej oscylował w granicach 1/3 przeciętnej pensji Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 @Shen, problem w tym, że w wielu już przypadkach dziś na staroszkolne platformy ciężko dorwać w sensownej cenie kompletny zestaw tj. z tekturowym pudelkiem, papierami itd. itp. więc niejednokrotnie jedynym wyjściem jest kupno samego cartridge'a Zdaje sobie z tego niestety sprawe. Dlatego olałem zbieranie gier z gameboyow. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Czasem się zastanawiam patrząc na takie zbiory jak ludzie kiedyś kupowali oryginalne gry gdy koszt jednej oscylował w granicach 1/3 przeciętnej pensji Pamiętam że za Aliens vs Predator na Jaguara płaciłem 289 zł, nowiutki kartridż ze sklepu. A w którym roku to było to nawet nie pamiętam, a kasę miałem z mycia szyb w samochodach na stacjach CPN. W tym samym sklepiku gry na PSX'a były ledwo po 199 zł. Dziś taką kolekcje można chyba zbudować za mniejsze pieniądze ale cierpliwością i uporem w poszukiwaniu dobrych okazji. Za granicą zdarzają się garażowe wyprzedaże, szkoda że u nas taka moda nie jest znana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Na olx mozna czasem natrafic na dobre okazje, ale patrzac po grupie nintendo polska na facebooku, to handlarze tam siedza calymi dniami i tylko odswiezaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 To samo z allegro. Handlarze siedzą całymi dniami i tylko odświeżają, a 95% ofert obecnie to oferty sklepików/biznesmętów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi