Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Na olx mozna czasem natrafic na dobre okazje, ale patrzac po grupie nintendo polska na facebooku, to handlarze tam siedza calymi dniami i tylko odswiezaja. grupa Nintendo Polska to zbiorowisko jednego z najwiekszych rakow nintendowskich ever, zastrzelilbym wszystkich prawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) co drugim tam to handlarz cwaniak, no i o grach sie tam prawie nie gada, tylko foteczki co kto kupił Edytowane 4 lipca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Praktycznie każda okazja leci w przeciągu minuty od pojawienia się : / Także coraz ciężej cokolwiek taniej wyrwać... Na allegro znam sklepy co siedzi cały czas 2-3 typów na jednym koncie i odswieżają cały dzień. Taki sobie sposób na zarobek znaleźli i ceny windują. Pamiętam jak jeszcze z 1-2 lata npm temu Crashe latały po 40-45 zł, a teraz biegają po 120 - 200. Jeszcze są typy co stokuja stosy tych samych tytułów. Zawsze jest opcja sprowadzenia z zagranicy. Sam w tamtym tygodniu znalazłem Twin Snakes na olx. Typ wolał 300 zł... Więc wbiłem na ebaya i dogadalem się z jakimś njiemcem który puścił to z wysyłką za połowę kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 co drugim tam to handlarz cwaniak, no i o grach sie tam prawie nie gada, tylko foteczki co kto kupił Patrz to tak jak na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Xd Guantanamo jaki self het szot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) Akurat gier nie sprzedaję, przypadkowych tytułów / niewypałów jest tu raptem kilkanaście. Najwięcej oczywiście na X360 gdzie łapałem się za bary z większością gatunków i w sumie wszystkie dalej utrzymują się w kręgach moich zainteresowań, za wyjątkiem FPS'ów, na które szkoda mi czasu (z pewnymi nielicznymi wyjątkami). Obecnie biorę już praktycznie same najciekawsze (w moim przekonaniu pozycje), na których brak przy takiej ilości różnych sprzętów nie można narzekać (nie tylko w retailu, ale i w cyfrze). Pastgeny oczywiście będę jeszcze uzupełniał, w pierwszej kolejności gry na DS'a, gdzie mam największe zaległości, ale na X360 też parę pozycji się znajdzie, jak Catherine, która jest jedną z najlepszych gier minionej generacji, a mam tylko w wersji cyfrowej Edytowane 4 lipca 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Moja skromna kolekcja gierek z DS/3DS, pierwszymi grami na DS, które kupiłem był New Super Mario i Metroid Prime Hunters, pamiętam też jak heartgolda kupiłem na amazonie nówkę za 100zł na promocji. Były to moje pierwsze pokemony i zajęły mi ponad 40h rozłożone w czasie na 2 lata. Co i tak jest dużo lepszym wynikiem niż miałem choćby przy MGS3, które przechodzę od 2006 roku (jestem przed bazą, w której mam się przebrać za laboranta, wszystko jest pod kontrolą, kiedyś skończę). 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) Żadnego Dragon Questa? Pirackie Zeldy i Animal Crossing? Dałbym minusa, gdybym miał. edit: to zmienia postać rzeczy Edytowane 10 lipca 2016 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) to na 100% nie są piraty choć karty kupiłem bez pudełek i dodrukowałem jakieś okładki z netu, spokojnie :-) edit: a pudełka na nie wziąłem z brain trainingów kupowanych po 5zł (carty z tym crapem rozdałem znajomym), dragon quest to seria, z którą spotkam się chyba tylko raz, przy Dragon Quest Builders na Vicie - grałem w japońskie demo i zabiło mnie miodem. Jedyne co chciałbym jeszcze z DS dokupić to 4 części Laytona. Edytowane 10 lipca 2016 przez Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) Po czym wnioskujesz, że Zeldy i AC to bootlegi? @Wiesław Pudełka masz z włoskiej dystrybucji? Oni tam dają takie naklejki. Edytowane 10 lipca 2016 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Z doświadczenia - PALowski box + okładka NTSC = bootleg. Nie wpadłbym jednak na to, że dodrukował sobie okładki do gołych cartów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) jak będę chciał kogoś zapytać o oryginalność gry z allegro to już wiem do kogo uderzyć :-) Te zeldy i animal crossing kupiłem od sprawdzonego typa (ten co na każdej aukcji wyraźnie pisze, że 100% oryginał nintendo), cena była fajna, gość pewny to wziąłem. wiadomo, że wartość kolekcjonerska z drukowanymi samodzielnie okładkami i pudełkami od brain training z tym dziwnym hologramem jest taka jak sam cart bez pudełka ale dla mnie nie ma to dużego znaczenia bo jestem bardziej graczem niż kolekcjonerem Edytowane 10 lipca 2016 przez Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Spoko-dżoko, gry są do... grania. Ważne, że masz oryginały i nie dałeś się naciąć jakiemuś ćmokowi na Allegro. Sam mam parę gołych cartów na NDSa (kupowane dawno temu po 10-15zł sztuka). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Pokemon Heart Gold troche zazdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) stosunkowo skromnie, ale solidnie, ladna kolekcja, duzo bdb tytulow Jak to dobrze, ze kupilem HG jak jeszcze kosztowal racjonalne pieniadze Edytowane 11 lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Smutne, że forumek gardzi dokonaniami Profesora Kawashimy. Mi ta gierka pozwoliła wyjść z życiowego dołka - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) Skromnie? ~ 5 koła jak nie wiecej z samych gierek dla dzieci to moim zdaniem nie jest skromnie. Edytowane 11 lipca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Smutne, że forumek gardzi dokonaniami Profesora Kawashimy. Mi ta gierka pozwoliła wyjść z życiowego dołka - polecam. Mam jedną sztukę Brain Training zostawioną dla siebie, ale nie dałem jej do zdjęcia bo psuła ogólny obraz. Ale zachęciłeś mnie zdecydowanie żeby sprawdzić. Skromnie? ~ 5 koła jak nie wiecej z samych gierek dla dzieci to moim zdaniem nie jest skromnie. Około 3.8k dałem za te wszystkie pedogierki z grubsza licząc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) jakie 5 koła, tam nie ma nic z rzadkich gier pokow nie zauwazylem, te sa w cenie Edytowane 11 lipca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 30 gier w cenie zaokrąglając 100 za sztuke (mniej więcej ale zależnie czy kupowane na premiere czy nie) dorzucacją do tego limitke FE za 300 paki i BS za podobną cene faktycznie daje kwote mniejsza niż 5 koła. No troche sie przeliczyłem, ale wiecie o co chodzi. Nie uważam, że to skromnie. Skromnie to jest mieć 5 gier i tyle ale i tak kupione na premiere to spory wydatek a Wiesław akurat posiada wiekszość must have na 3DSa chociaż brakuje chociażby Majory, Laytonów, Kid Icarusa, Donkey'a. I generalnie super, bez crapów pokroju Majkela Dżeksona czy jakichś Asasynów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 niestety rayos sie nie popisal z tym co ma na vite, obok zacnych tytulow to zbiera jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 Gram w to co lubie i co mi się podoba, nie widzę powodu, żeby z tego powodu odpuszczać sobie rzekomo gorsze gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 11 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2016 (...) brakuje chociażby Majory, Laytonów, Kid Icarusa, Donkey'a. (...) Mayorę mam cyfrowo na pokładzie limitowanego new 3ds xl, dkc returns mam i skończyłem na wii (60fps ale gorsze sterowanie), kid icarus i laytony kiedyś wjadą do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 12 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Wszyscy pokazują, więc ja też wrzucę swój mały zbiór gierek na 3DSa. Mam kanadyjskiego 3DSa XL, dlatego prawie wszystkie wydania są z regionu US/C (z wyjątkiem dubla Miracle Mask) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 040 Opublikowano 14 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Pierunie miejsca w szafce już nie ma. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi