grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 wow, niektóre gierki jeszcze w folii, nigdy nie rozpakujesz? Grałeś w te gry na edycjach zwykłych? Niemiecką Formułę 1 bym wywalił z kolekcji PSXa , no ale plus za Ape Escape. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Te które widać są rozpakowane, tylko mam fioła na punkcie stanu gier i ostatnio po ograniu wsadzam gry z powrotem do foli. Mam kilka gier zafoliowanych na starsze konsole, ale są schowane w tylnych rzędach. Formuła i Fifa były dorzucone do konsoli, normalnie bym nie kupił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 (edytowane) Ma kolekcja na jedną z lepszych konsol przenośnych jakie istniały. Mam jeszcze trochę gier cyfrowo ale fotki cyfrowych kolekcji wyglądają dosyć żałośnie :-) Edytowane 15 lipca 2016 przez Wieslaw 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. okens 540 Opublikowano 16 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 No to moze i ja raz sprobuje: Najpierw PS4:W kolekcji brakuje Panthom Pain( jest u brata) A do zdobycia jeszcze z 10 tytulow( nie mowiac, ze przynajmniej 4 do tego sa jeszcze przed premiera w tym roku): I PS3: Tutaj brakuje mio jeszcze z.... od za(pipi)ania tytulow( chociaz byc moze uda mi sie niedlugo zdobyc Okami na plycie) 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 817 Opublikowano 17 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 No to u mnie po kolei jak idzie: PSX/PSP: PS2: PS3: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 Tyle gier szkoda, że fajne można policzyć na dloniach mendrka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 Nie marudz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 19 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Kolekcja na DS (+ kilka gier na GBA) 32 Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) 100 % High Grade Stuff - to lubię Na plus dodatkowo, że oprócz wiadomych killerów jest tam parę hidden gemów o których nie każdy wie. Edytowane 19 lipca 2016 przez K'^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 30 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Vita; skromnie, ale w przyszłości będzie więcej; na ten moment mam ok.15 tytułów na wish liscie: Na PSP, mam prawie wszystko co chciałem. Planuje jeszcze dokupić Hexyz Force, Crimson Gem Sagę (liczę na wyprzedaż na vg+) oraz Ragnarok Tactics (tu będzie trudniej; przegapiłem moment, kiedy gra była w dołku cenowym ) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 "skromnie" Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Ile Japońszczyzny, masakra! PSP król. Zazdroszczę Finali i Ys'ów. Żałuję zwłaszcza tych drugich, że nie kupiłem jak latały na Allegro w ludzkich cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 620 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Wiesia i Dajzner zmotywowali mnie żeby wrzucić update mojej kolekcji, przez rok doszło trochę tytułów, głównie na 3ds, bo na ds mam wszystko co chciałem. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 (edytowane) Jestem pod wrażeniem, że chce Wam się to wszystko wyjmować i rozkładać do cykania fotek. Edytowane 3 sierpnia 2016 przez chmurqab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Mi by się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 Bo bys musial z dachu bloku robic fotki zeby choc czesc ogarnac na jednym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Boze jak ja zaluje, ze sprzedalem swojego Dsa z tymi pieknymi tytuami, te Castelwanie, Time Hollow, Ace Attorney... niewybaczalny blad Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 827 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Robiłem porządki, chowałem konsole, gry na Wii U bo raczej nie dane mi będzie prędko, o ile w ogóle, ich sprawdzić, ale foty porobiłem. Dark Souls niestety bez prawowitego boxa, to samo Metroid Other M w Wii Fit. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Pierwsze foto urywa dup.sko, same niszczatory! Ech PS2, szczęśliwi którzy giercowali w tamtych czasach. Bardzo fajna kolekcja, dużo Nintendo i fotki wyraźne, leci plusik. Ale za Twilight Princess w takiej edycji powinien być minus, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Trochę platynek i fify psują ogolnie odbiór, ale kolekcja fajna. Gierki na PS2 to esencja tego co sam bym trzymał, ale miałem 95% piratów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 038 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Boże, jaki ten imgur jest chu.jowy. Kiedyś wrzucało się fotki i od razu generowało linki, teraz trzeba się pyierdolić (jak nie masz konta), a na dodatek wrzucanie lubi się zesra.ć i niektóre foty się po prostu nie wrzucają, bez żadnego ostrzeżenia... Zebrałem się w sobie i w końcu strzeliłem foty całej kolekcji, co by się pochwalić. Ciąg dalszy w kolejnym poście bo forumek się krzaczy i nie pozwala mi wrzucić wielu fot w jeden post. Kolekcji PSP Zrobiłem to tylko dlatego, że musiałem posegregować gierki na półce. Jak bym miał obfacać wszystko, to bym chyba umarł (to mi wyrwało godzinę z życiorysu). Ogólnie o sprzęcie przypomniałem sobie niedawno i będę się zbroił w gry - to świetna konsola z masą ciekawych gier. Na foty musiałem wrzucić paskudnego watermarka, żeby jakaś szprota nie ukradła fot celem wystawienia 'gier' na allegro (zdarzały się takie akcje). Retailowe gry:Kilka limitek/pierdół:Płytki promo/demo Tekkena:Płyty pre-produkcyjne:Presskity:Gangs of London:Passport to:Secret Agent Clank: edit: nie da się wrzucić postu pod postem, bo forumek je od razu łączy. A jak kolejny post ma obrazki, to zamiast łączyć, nie dzieje się nic. Edytowane 24 sierpnia 2016 przez ping 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Po co ten znak wodny? Edytowane 24 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Masz napisane w poście - zarówno powód stosowania watermarka, jak i powód dla którego cyknąłem foty . Ciąg dalszy poprzedniego posta, bo forumek nie pozwala wrzucać wielu fot w post... F1 2006: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Mógłbyś pstryknąć fotki vity. Jestem ciekawy co tam zebrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Świetna kolekcja PINGER. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi