ping 9 038 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Świetna kolekcja PINGER. Dz-dzięki! Mógłbyś pstryknąć fotki vity. Jestem ciekawy co tam zebrałeś. Na Vitę nieco ponad 30 pudełek, wstyd ludziom pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Pinger co te monster huntery takie brzydkie? premierowek nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Świetna kolekcja PINGER. Dz-dzięki! Mógłbyś pstryknąć fotki vity. Jestem ciekawy co tam zebrałeś. Na Vitę nieco ponad 30 pudełek, wstyd ludziom pokazywać. jak 30 pudełek to prawie cała kolekcja gier na ps vita Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Pinger co te monster huntery takie brzydkie? premierowek nie bylo? https://www.youtube.com/watch?v=Ud6LguqXJoE Fanem serii nie jestem, więc brałem po dłuższym czasie jak staniało. Próbowałem grać w to na PSPku, odbiłem się po kwadransie. Potem kupiłem trójkę na 3DSa - odbiłem się po kwadransie. Czwórkę - odbiłem się po kwadransie. A nie... Czwórki nie kupiłem. Czwórkę miałem w ręku - za 400 yen. Odłożyłem na półkę, nie chciałem ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 To nie moja kolekcja, ale fajnie jest popatrzeć na PlayStation. Dla mnie PlayStation to dzieciństwo i ... teraźniejszość Poniższe galeria jest od Bodzia - gościa, który prowadzi świetną stronę o PSXie. Warto rzucić okiem. http://strefapsx.pl/moja-kolekcja/ Tyle gierek PAL, bez platynowej serii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Ale mi zrobiłeś tymi fotami. Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Moja Pani mówi, że to ma iść do żyda w większości. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 plus na ciebie, minus dla panny, jak bedziesz chcial sprzedac jednak ten rower to Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Daj cynk jak będziesz organizował kiermasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Dk i sm3dw na wii u chętnie kupie jak coś, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Sporo tego. Ja też się będę powoli pozbywał wszystkiego. Wole teraz wszystkie gry mieć w jednej góra trzech maszynach a nie 10. Takie coś chyba z wiekiem przychodzi, przynajmniej w moim przypadku. Szkoda będzie sprzedać niektóre oryginalne gry bo np. MGS:TS czy RE4 na GC w niedalekiej przyszłości to wartość mogą mieć sporą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Nikt Ci nie da lepszej ceny na kompleciki od Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Moja Pani mówi, że to ma iść do żyda w większości. Chyba pora zmienić panią Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Miękkie negocjacje to klucz do sukcesu, handheldy, currentgen i retro zostają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Panna już wie, że to ona idzie do żyda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Baba cie kopnie w dupe predzej czy pozniej, a sprzedanej kolekcji bedziesz zalowac, mowie jak jest. no i w zyciu bym nie byl z kims kto nie akceptuje mojego hobby edit: czekam na wyprzedaz Edytowane 1 października 2016 przez Shen 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Wiesław tak na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Miękkie negocjacje to klucz do sukcesu, handheldy, currentgen i retro zostają :-)To inaczej co sprzedajesz z tej foty? No i nieładnie ze strony twej lubej. Ja bym za h uja nie sprzedał, no chyba że sam bym tak zadecydował. Edytowane 1 października 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 chodzi o to, żeby nie przesadzać z czasem na to poświęcanym no i miejsca szkoda, póki co wywaliłem w cholere kartonów a gry poupychałem ciasno i nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Moja Pani mówi, że to ma iść do żyda w większości.Nim wystawisz na allegro, daj znać forumowej braci co konkretnie i za ile chcesz opchnąć. Sporo tego. Ja też się będę powoli pozbywał wszystkiego. Wole teraz wszystkie gry mieć w jednej góra trzech maszynach a nie 10. Takie coś chyba z wiekiem przychodzi, przynajmniej w moim przypadku. Szkoda będzie sprzedać niektóre oryginalne gry bo np. MGS:TS czy RE4 na GC w niedalekiej przyszłości to wartość mogą mieć sporą. j.w. Baba cie kopnie w dupe predzej czy pozniej, a sprzedanej kolekcji bedziesz zalowac, mowie jak jest. no i w zyciu bym nie byl z kims kto nie akceptuje mojego hobby edit: czekam na wyprzedaz Polać mu, dobrze pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Smutne w (pipi), juz widzialem takie historie. Dobrze ze moja sama gra i wychowala sie w domu w ktorym jej brat cisnie na konsolach od czasow snesa a teść kupił blache za 5 koła na premiere wieśka 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 To nie jest tak, że ona nie akceptuje mojego hobby, tylko kolekcjonerstwa nie jarzy. I ja też wolałbym chyba kupować 1 grę, zaliczać i kupować następną. No chyba nie brzmi to nierozsądnie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Brzmisz jak szaleniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 A jakie ona ma hobby? Ma jakieś w ogóle? Zbierania książek czy płyt też nie kuma? Dla mnie to jest niezrozumiałe. Moja pracuje, ja pracuje, każde z nas wydaje na swoje zachcianki i się drugiemu nie wpierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Od dawna się zastanawiam czy warto żeby leżały te gry skoro może ktoś popykać w nie. Wiadome jest, że 95% z nich nigdy nie odpalę. Ona miała tak z książkami, które kochała. Pewnego razu wszystkie poszły do biblioteki. Gry też lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi