Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Ne no Child of Light tez nie takie złe. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 vitowe LBP to też nie jest jakiś crap, wiele osób pisze że najlepsza gra w całej serii Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 no lbp, killzone to najlepsze czesci serii Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 I jedne z niewielu zachodnich exów chociażby przez ten status warto mieć w kolekcji. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 jak zbiera full set to super ale jak nie idzie na full seta to niektore z tych gierek mega slabiaki byle tylko miec na polce :P w kazdym badz razie tansza czesc full seta za toba, teraz juz tak latwo nie bedzie ja olalem zbieranie kazdej gierki na vite i zbieram tylko te gierki, ktore cos z soba reprezentuja Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 To lbp jakieś takie no nie wiem, ja lubie najbardziej jedynke i tę część z psp. Killzona też by mogli zrobić w stylu liberation bo singiel w tym vitowym kz był słaby wiec nie wiem czemu takie jarango jest tą grą. Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) bylem wczoraj u brata, siedzialem sobie obok polki z nasza stara kolekcja gier na Wii i naszla mnie mysl, ze mamy kilka za(pipi)istych gierek w sumie ktorych albo nie ukonczylem albo bym jeszcze raz ogral... Endless Ocean Monster Hunter Tri Xenoblade i Pandora Tower Donkey Kong I strzelilem jedno zdjecie na szybko dlatego jakosc kiepska i kilka ostatnich tytulow nieczytelnych( a ja nie pamietam co to bylo). Kiedys pokaze ta magie Niny mojemu synkowi Edytowane 23 stycznia 2017 przez okens 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Najpierw zdjęcia z internetu w zakupach growych, teraz tutaj zdjęcia gierek brata Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) Byc moze nie doczytales ale tam jest wyraznie napisane, ze to jest "NASZA" kolekcja. oraz, ze "MAMY" kilka fajnych gierek Edytowane 23 stycznia 2017 przez okens Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Bardzo fajna kolekcja, pozdrów brata. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) Czy ktos rozgryzł juz co jest na tym zdjeciu? Edytowane 23 stycznia 2017 przez Velius Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Dałem plusika bratu okensa za Okemi, dwie Zeldy i Xeno. Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) A mowcie sobie co chcecie ale powiem wam jak bedzie. Niedlugo kupie sobie szesciopak porzadnego niemieckiego piwa, cos dobrego do przegryzienia, biore tego WII i odpadne przy Donkey Kongu, Zeldach i Beat the Beat( to raczej zanim zaczne pic piwo). Przypomnialo mi sie, ze jedna z tamtych gier to Warioland, nie pamietam jeszcze ostatnich dwoch. Zadzwonie chyba do niego i dopytam Edytowane 23 stycznia 2017 przez okens 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 23 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 stycznia 2017 Ej słyszeliście już złe nowiny? Na vitę nie ma gier :( 14 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 jakie sztosy w kolekcji, nie to co inny uzytkownik co kupuje co popadnie byle nabijac liczbe pudelek na polce :P 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Ale sztosy, widze kilka gierek LRG i dwa wydania, które bardzo bym chcial ale ciezko dosc zdobyc, shinovi i shantae Copper nie chcesz sie pozbyc Shinovi Versus? Mialem to kiedys w koszyku VGp za 150zł, ale potem uznalem "nah po co mi te limitki na vite" Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) jakie sztosy w kolekcji, nie to co inny uzytkownik co kupuje co popadnie byle nabijac liczbe pudelek na polce :P gdybym nie szedl w full seta to tez bym mocno selekcjonował swoje zakupy ;) a kolekcja coppera oczywiscie robi wrazenie, zwlaszcza na zywo kiedy to wszystko na poleczce ladnie lezy, zawsze zazdrosc zzera Edytowane 23 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj
piotros 220 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Witaj w domu, można powiedzieć :) Jak dzisiaj przywiozłem RE7, to w czasie instalacji, wyciągnąłem wcześniejsze części i zrobiłem fotkę posiadanych Residentów. Na zdjęciach nie ująłem 6 części, które mam cyfrowo (0, 1HD, RER2 na PS4 i PSV, The Umbrella Chronicles i The Darkside Chronicles na PS3). Może któregoś pięknego dnia zakupię pudełka, żeby pasowały do kolekcji. A tak prezentuje się kolekcja RE: 1, 2, 3. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Ale sztosy, widze kilka gierek LRG i dwa wydania, które bardzo bym chcial ale ciezko dosc zdobyc, shinovi i shantae Copper nie chcesz sie pozbyc Shinovi Versus? Mialem to kiedys w koszyku VGp za 150zł, ale potem uznalem "nah po co mi te limitki na vite" No ja właśnie wtedy kupiłem shinovi :P Staram się nie mieć ciśnienia na żadną grę i kupować wszystko w promocjach. Vita to moja 3 konsola po GBA i DSie, którą kocham jak własne dziecko, także nie sprzedam żadnej gry niestety, ale powiem Ci, że Shantae jeszcze masz na vgp dostępną :) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Witaj w domu, można powiedzieć :) Jak dzisiaj przywiozłem RE7, to w czasie instalacji, wyciągnąłem wcześniejsze części i zrobiłem fotkę posiadanych Residentów. Na zdjęciach nie ująłem 6 części, które mam cyfrowo (0, 1HD, RER2 na PS4 i PSV, The Umbrella Chronicles i The Darkside Chronicles na PS3). Może któregoś pięknego dnia zakupię pudełka, żeby pasowały do kolekcji. A tak prezentuje się kolekcja RE: 1, 2, 3. wszystkie do tej pory re miałeś na konsolach sony a 7 na xo czemu tak? Cytuj
musoil 47 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Witaj w domu, można powiedzieć :) Jak dzisiaj przywiozłem RE7, to w czasie instalacji, wyciągnąłem wcześniejsze części i zrobiłem fotkę posiadanych Residentów. Na zdjęciach nie ująłem 6 części, które mam cyfrowo (0, 1HD, RER2 na PS4 i PSV, The Umbrella Chronicles i The Darkside Chronicles na PS3). Może któregoś pięknego dnia zakupię pudełka, żeby pasowały do kolekcji. A tak prezentuje się kolekcja RE: 1, 2, 3. Wyrzuć 6tke przez okno i będzie piękna kolekcja :) Cytuj
piotros 220 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 :) Wiedziałem, że padnie to pytanie :) Zresztą już na nie odpowiadałem w wątku o RE7. Ogranie dema na X1 i PS4 pozwoliło mi z czystym sumieniem podjąć decyzję o wyborze X1 z głównego powodu, jakim jest głośność konsoli. Planując grać wieczorami/w nocy słyszalna konsola potrafi jednak popsuć odczuwanie klimatu. Był jeszcze aspekt VR, ale go nie posiadam, a jak mnie najdzie żeby go kupić, to RE7 stanieje i kupię drugi raz na PS4 :) Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Dla odczuwania lepszego klimatu polecam kupić sobie słuchawki do takich gier. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi