Opublikowano 5 lutego 20178 l Preferuję Xboxa od kilku lat. Ps4 poszło na rzecz Wiiu. Dojdzie ponownie na wrzesień albo jakoś tak dla tych kilku gier które wychodzą na tygodniach. Na konsoli często jakieś twisty- a to się sprzedało, a to coś tam. Dlatego PC przeważa, bo tych gier nie idzie odsprzedać dalej- tzn idzie, ale zabawa z kontami więc siłą rzeczy pudełka dochodzą. 3DS powrócił i powoli nadrabiam zaległości Wiiu- jak 3DS. Dosyć krótko na chacie. Jaki jest limit zdjęć na jeden post? XO i pozostałość po 360. Edytowane 5 lutego 20178 l przez iluck85
Opublikowano 5 lutego 20178 l Preferuję Xboxa od kilku lat. Ps4 poszło na rzecz Wiiu. Dojdzie ponownie na wrzesień albo jakoś tak dla tych kilku gier które wychodzą na tygodniach. Na konsoli często jakieś twisty- a to się sprzedało, a to coś tam. Dlatego PC przeważa, bo tych gier nie idzie odsprzedać dalej- tzn idzie, ale zabawa z kontami więc siłą rzeczy pudełka dochodzą. 3DS powrócił i powoli nadrabiam zaległości Wiiu- jak 3DS. Dosyć krótko na chacie. Jaki jest limit zdjęć na jeden post? XO i pozostałość po 360. Jak dla mnie to pudelka od xbox one to najlepiej wygladają w tej generacji.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Tak jak Xbone i gry na niego kompletnie mnie nie jarają, tak muszę przyznać, że grzbiety pudełek wyglądają super w rządku.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Nadrabiając temat plusy skończyły mi się po jednej stronie. Ile dobra zobaczyłem
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powolutku buduję kolekcję na PS4. Jest skromna, ale w najbliższych miesiącach srogo się rozrośnie - dopiero jakiś czas temu wróciłem do niebieskiego obozu. Pozdro konsolowe świry :)))
Opublikowano 20 lutego 20178 l Plusik poszedł, ale pod wrażeniem nie jestem. Następnym razem lepiej się postaraj Pingu ;)
Opublikowano 20 lutego 20178 l A jak często macie znudzenie tematu i ochotę zrobić wielką wyprzedaż i zapomnieć o grach?
Opublikowano 20 lutego 20178 l Pewnie często, ale równie często łapiesz zajawkę na nowo, a odzyskać to wszystko byłoby chyba trochę trudniej. Sprzedej, a potem bedziesz płakoł.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja już to przerabiałem z wyprzedażą całej kolekcji mangi - po latach stwierdzam, że chyba jednak nie warto. Oczywiście pod warunkiem, że trzyma się wydatki na gry w ryzach ;) Łatwo przesadzić. Edytowane 20 lutego 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 lutego 20178 l Pewnie często, ale równie często łapiesz zajawkę na nowo, a odzyskać to wszystko byłoby chyba trochę trudniej. Sprzedej, a potem bedziesz płakoł. Kiedyś wyprzedałem całą kolekcję :P ze 100 paczek wysłałem. Prawie wszystko do mnie wróciło po czasie, ciężko się wyleczyć z takiej zajawki.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Mnie nie kusiło nigdy, do tego większość gier w kolekcji ciągle zyskuje na wartości.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kiedys miałem takie zboczenie i trzymałem po pierwszym tytule na danym systemie: na psp medievil, na nds project rub, Psx porsche challenge i tak dalej, od czasów pegasusa. Nie wiem po co to wyprzedalem.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Mi się grać nie chce od dłuższego czasu. Gram bo gram. A jak odpalę i nie wychodzi albo zginę, to jest od razu OFF albo ALT+F4 :D Mnie bardziej kręci kupowanie, interesowanie się tym i oglądanie tych pudełek jak jakiś chory poyeb. A potem stwierdzam, że tracę hajs i nic z tego nie ma. Przykre :/
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kilka razy tak juz mialem, ze hurra pozbywam sie gierek bo po co to trzymac, kupie gitare/cos innego. Na szczescie w pore sie opamietalem, ostatnio Rayos mnie uratowal przed wyprzedaniem kilku waznych rzeczy. Ogolnie latam teraz miedzy gierkami i mangami, mialem juz fazy ze sprzedam wszystko poza 3dsem zeby nakupic zagranicznych mang, potem zdalem sobie sprawe ze w stosunku do gier one zajmuja za duzo miejsca i za szybko sie je "konsumuje". Ostatecznie zostawie sobie ulubione tytuly z mang i komiksow albo omnibusy w twardych oprawach bo wygladaja kozacko, a w gierkach tez robie powoli zmiany, kiedys zbieralem wszystkie jrpgi na wszystkie platformy, potem rozszerzylo sie na co lepsze gry i ostatecznie uznalem ze nie chce mi sie trzymac 10 roznych konsol i systemow, ogrywam wiekszosc i pozbywam sie tego na czym mniej mi zalezy lub wiem ze nie bede mial checi do ogrania. Takim tropem uznalem ze pozbywam sie Wii, Wii U i gacka, zamiast tego bardziej sie skupiam na PS2 ze wzgledu na ilosc fenomenalnych gier i niskie ceny, Vita i Switch bo kocham handheldy (a DS i 3DS sa juz w 80% ukonczone jesli chodzi o zbieranie) oraz moze troche PS4, mimo ze nadal tutaj mam pewne watpliwosci bo nie wszystkie gry na CD sa kompletne lub mozna sie nimi nacieszyc w 100% gdyby nagle zabraklo serwerów z patchami. p.s. Sorry za kiepska skladnie ale pisane na kolanie podczas gdy guwniak probuje wywalac wszystkie gierki z szafki. Edytowane 20 lutego 20178 l przez Velius
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja jestem ubogi, dlatego skupiam się tylko na ds i 3ds. Myslalem tez o szaraku przez krotki czas, ale raz ze wszystko ograne, a dwa te gry wygladaja slabo na nowych telewizorach. Zostawiam tez najwieksze megatony z ps4, zebralo sie chyba z 10 tytulow.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kupno używanej gierki na DSa to loteria. Na Allegro chyba większość to piraty? Ja planowałem zbierać po 10 gier na Psx, ps2, ps3, ps4. Ale tak z 10 zrobiłem 12, a że ta liczba mi nie odpowiada, to zaokrągliłem do 15. Także jeszcze trochę gier muszę zakupić.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja sprzedałem parę lat temu mega drive'a którą przerobiłem na zmianę regionu na 60hz, miałem też kolekcje wszystkich najważniejszych shmupsów na tę platformę i sticka. Żałuję w(pipi) i nie chcę o tym więcej pisać...
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kupno używanej gierki na DSa to loteria. Na Allegro chyba większość to piraty? Ja planowałem zbierać po 10 gier na Psx, ps2, ps3, ps4. Ale tak z 10 zrobiłem 12, a że ta liczba mi nie odpowiada, to zaokrągliłem do 15. Także jeszcze trochę gier muszę zakupić. DS raczej luzik, gorzej z GBA.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kupno używanej gierki na DSa to loteria. Na Allegro chyba większość to piraty? Ja planowałem zbierać po 10 gier na Psx, ps2, ps3, ps4. Ale tak z 10 zrobiłem 12, a że ta liczba mi nie odpowiada, to zaokrągliłem do 15. Także jeszcze trochę gier muszę zakupić. DS raczej luzik, gorzej z GBA. Z DS'em jest teraz nalot pirackich pokemonów, które dzialaja i poprawnie sie wyswietlaja na 3DS (przynajmniej na poczatku, nie wiem jak w glab gry), wiec trzeba patrzec na wszystkie inne czynniki jak pudelka, naklejki, czcionki itp. Ciesze sie ze sie zaopatrzylem w wiekszosc gier dawno temu, niestety musze jeszcze kilka poksow zakupic.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Wy to chociaż wracacie do gier, ja nie wracam. Wracałem tylko do Ninja Gaiden. A tak to końcowe napisy i nara.
Opublikowano 20 lutego 20178 l To zacznij wracać. Fajne uczucie - nostalgia przekoloryzowuje nieco grafę:)
Opublikowano 20 lutego 20178 l Kupno używanej gierki na DSa to loteria. Na Allegro chyba większość to piraty? Ja planowałem zbierać po 10 gier na Psx, ps2, ps3, ps4. Ale tak z 10 zrobiłem 12, a że ta liczba mi nie odpowiada, to zaokrągliłem do 15. Także jeszcze trochę gier muszę zakupić. DS raczej luzik, gorzej z GBA. Z DS'em jest teraz nalot pirackich pokemonów, które dzialaja i poprawnie sie wyswietlaja na 3DS (przynajmniej na poczatku, nie wiem jak w glab gry), wiec trzeba patrzec na wszystkie inne czynniki jak pudelka, naklejki, czcionki itp. Ciesze sie ze sie zaopatrzylem w wiekszosc gier dawno temu, niestety musze jeszcze kilka poksow zakupic. Miałem dopisać że głownie Pokemony sa piracone, ale mi sie nie chcialo ;p Podziwiam tych co gba zbieraja, bo tu to serio wiedze trzeba miec.
Opublikowano 20 lutego 20178 l A ktoś kojarzy ze skizo/my3ds usera Zabikt? Ten to miał kolekcje gierek na DS/3DS....