Skocz do zawartości

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

130/110

EDIT

Za Xeno 130. 

Edytowane przez iluck85

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 312,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Plyta widzialem w bdb stanie, tylko naklejki usunac jesli ktos szuka do kolekcji.

0VvqU8m.jpg

Opublikowano

Kompletna? Stan całości? Na ebayu to po 400zł chodzi :) 

Opublikowano

No komplet, akurat ten egzemplarz ogladalem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moje gierki na Xbona:

2e3006e4be340d05gen.jpg

b346cf7b5b45bce8gen.jpg

Opublikowano

Prawdziwy fan Lego :) Tego steelbooka do Quantum Break, to chyba będę musiał sobie poszukać.

Opublikowano

Fan lego...hmmm...dwójka dzieci w domu. QB wraz ze steelbookiem kupiłem z pół roku temu w MM za stówkę.

Opublikowano

Dzisiaj wrzucam kolekcję niezbyt liczną, ale chyba najbliższą mojemu sercu. Większość z tych gier ograłem za gówniaka na emulatorze, ale potem musiałem kupić ze względu na ogromny sentyment. Oczywiście same oryginały, chociaż nie wszystkie udało się dorwać w super stanie.

qpMS8rX.jpg?1

l58fZ8s.jpg

Opublikowano

Rewelacja! Co prawda nie ma Minish Capa, ale i tak 10/10.

Opublikowano

Cooper robisz to dobrze. Te pokemony to mam nadzieję w sejfie trzymasz. Piękna sprawa.

Opublikowano

Lubię oglądać kolekcje tych starych gier ze starych konsol, KOMPLETNYCH gier w dniu premiery.

Całkiem fajna kolekcja Copper.

Opublikowano

No dobra, przyszły dzisiaj do mnie w końcu protektory na pudełka, więc wziąłem i wszystko przepakowałem. Post Coppera zmotywował mnie do strzelenia kilku fotek:

4T9Zvvd.jpg

IdL5Fsm.jpg

1zr97eH.jpg

ZFE6jAX.jpg

IrOjJpO.jpg

zbLdGfv.jpg

9Adpce8.jpg

IAduGuT.jpg

kppfX9h.jpg

9cVvwWI.jpg

u8teYnX.jpg

Opublikowano

Co powiesz dziewczynie, jak się spyta "po co ci te gierki?"? O ile ewentualnie poznasz jakąś.

Zebrałeś chyba najlepsze gry z GB, GBC, GBA.

Opublikowano

Co powiesz dziewczynie, jak się spyta "po co ci te gierki?"? O ile ewentualnie poznasz jakąś.

Zebrałeś chyba najlepsze gry z GB, GBC, GBA.

Moja się tylko pyta czy znowu kupiłem "chińskie dupery" 

Opublikowano

Jestem już z jedną od 9 lat także ten. Introwertyczna programistka więc nie mam problemów.

Zresztą po co miałbym się z czegokolwiek kobiecie tłumaczyć? :kaz:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na PS3 nic sie od ostatniego razu u mnie nie zmienilo wiec nie ma nawet co pokazywac, natomiast PS4.... kolekcja rosnie wysmienicie. Bardzo cierpie na brak Nioha, Horizona, Stardew Valley i Dark Souls 3, Dishonored 2 i Gravity Rush 2 ale to bedzie musialo jeszcze poczekac a The Evil Within jest aktualnie u brata ale kolekcja i tak wyglada nieskromnie mowiac bardzo ladnie, w kazdym razie jest w co grac.

CAM00335j_aqeppqe.jpg

Edytowane przez okens

Opublikowano

Dużo pudełek, cyfrowych nie kupujesz? U mnie to wyglada: 4 pudełka i ze 30 cyfrowych:/

Opublikowano

Gry cyfrowe nie maja duszy.

Opublikowano

Zawsze chcialem miec kolekcje pudelek stad ta decyzja. Nie mam nic przeciwko cyfrze ale jak dotad nic jeszcze w ten sposob nie kupilem

Opublikowano

Cyfra w tej generacji jest czasem bardzo tania: hity po 20-30 zł. A finala xv kupiłem za 6 dyszek, ale to akurat błąd cenowy był:)

No i hity z ps2, inaczej nie kupisz.

Opublikowano

Dużo pudełek, cyfrowych nie kupujesz? U mnie to wyglada: 4 pudełka i ze 30 cyfrowych:/

Po co kupować cyfrowo gry, które są dostępne w boxach? Ja generalnie kupuje głownie indie, które rzadko mają wydanie retailowe albo ewenutalnie jakąś gierke, którą lepiej miec na dysku żeby odpalić na kilka partyjek bez żonglowaniem płyt. Ale tak to bez sens wydasz np na takiego Mad Maxa 50zł na promocji i masz crapa na stałe a tak to kupisz w pudełku za tyle, pograsz i sprzedasz. 

Okens całkiem fajna kolekcja chociaż połowe gier bym wyj.ebał bo się do niczego nie nadają, ale za Persone, Yakuze, Nier i Dooma dam plusika. Tylko lepiej powiedz mi gdzie jest Bloodborne.